petak, 27. svibnja 2016.

Aura Illuminate me!

Iluminatore i highlightere sam uvijek smatrala istim proizvodima s različitim nazivima, dok se nisam susrela s prvim iluminatorom koji je upravo Aurin. Činjenica je da na našem tržištu nema velikog izbora iluminatora, posebno onih s prihvatljivom cijenom, a kada kažem prihvatljivom cijenom, mislim da nije riječ o HE kozmetici. I u tu priču savršeno se uklopio Aura iluminator koji je iluminatore učinio dostupnim  gotovo svim djevojkama.


Razlika imeđu iluminatora i highlightera je jako mala pa nije ni čudno što dolazi do zabune. Highlighter daje licu blistavost i svježinu te se koristi kod konturiranja lica, najčešće dolazi u praškastom ili kremastom obliku, dok iluminator osim isticanja dijelova lica ima i moć prekrivanja pa se često o njemu govori kao i o izrazito svijetlom korektoru, a dolazi u tekućem obliku.

Aura Illuminate me! dolazi u dvije nijanse Glamglow koja je roza s notom srebrne i daje jedan hladan ton te će bolje pristajati osobama svijetle puti hladnoga podtona i Sunlight koja je šampanj boje s notom zlatne te će ljepše izgledati na preplanulom tenu i na osobama toplog podtona.

Moj podton kože je topli, no što sam starija naginje prema neutralnom, tako da mi pristaju i tople i hladne nijanse. Aura Illuminate me! o kojem ću vam danas pisati je u nijansi Glamglow.
Iluminator dolazi u maloj staklenoj bočici od 10 ml te sam se iznenadila kada sam uživo vidjela koliko je zapravo ta bočica mala jer mi je u recenzijama i na fotografijama izgledala puno veća. Ima pumpicu na vrhu koja uvelike olakšava doziranje jer potrebnu količinu mjerim prema stisku pumpice.

Na kutijici u kojoj se nalazi bočica iluminatora nalazi se uputa proizvođača o tome kako koristiti iluminator. Proizvođač savjetuje korištenje na dva načina: preko tekuće podloge ili miješanje s tekućom podlogom. Ja sam ga koristila na oba načina, a jedna pumpica mi je mjerica.

U danima kada mi je koža lica izgledala umorno, sivo dodavala sam tekućem puderu jednu pumpicu iluminatora, izmiješala i nanijela na lice. Lice je imalo onaj zdravi sjaj, a ono što mi se sviđa je da iluminator nije mijenjao samu teksturu pudera. Koristila sam ga i samostalno, kao highlighter, tako što bi ga nanijela na vrhove jagodica, sredinu nosa, bradu te iznad usne. I za takav način korištenja mi je jedna pumpica i više nego dovoljna, a najbolji alat za takvo nanošenje pokazali su mi se prsti pomoću kojih iluminator mogu lijepo i precizno nanijeti na željeno mjesto. Po potrebi bi iluminator izblendala beauty blenderom, ali u većim slučajeva toliko sam se ispraksirala da su prstići dobro odradili i posao blendanja.

Tekstura samog iluminatora je savršena, tekuća, ali ne previše, brzo se suši, ali ne prebrzo, tako da se ima sasvim dovoljno vremena za lijepo nanošenje i blendanje. Sjaj koji pruža je suptilan, nenametljiv te lijepo osvježi lice. Trajnost je izvrsna, što znači da će trajati dok god ne skinete šminku s lica što je za svaku pohvalu.

Na fotografijama vidite količinu od jedne pumpice te kako ona izgleda kada se razmaže bez blendanja.
Jako je brzo ovaj Aura iluminator postao neizostavni dio u mojoj rutini 
šminkanja te sam uz njega zanemarila highlightere koje sam prije obožavala (npr. Mary-Lou Manizer). Kako se Aura proizvodi od nedavno mogu naći i u Hrvatskoj u određenim Kozmo drogerijama te se svakodnevno šire i u manje sredine, svakako uzmite u obzir isprobavanje ovog ljepotana čija je cijena oko 45 kn.

Ostali Aura proizvodi koje sam isprobala:

Koristite li iluminatore? Kako vam se sviđa Aura Illuminate me!?



* PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 19:

  1. Nisam do sada koristila iluminator, ali sada si me baš zainteresirala

    OdgovoriIzbriši
  2. imam ga u nijansi Sunlight,a iako sam svijetle puti, pristaje mi..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago m ije što ti odgovara :) Planiram isprobati i Sunlight nijansu :D

      Izbriši
  3. najbolji ikad ikad! :) (u drogerijskom rangu, HE nisam nikada probala.) teško je naći suptilni drog. highlighter, meni su svi prešljašteći. obožavam ga! :D
    daniela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, highlighter drugačija šljašti :) Meni je ovaj proizvod hit godine :)) Divan ♥

      Izbriši
  4. Taman sam ga danas slikala sa njihovim rumenilom za recenziju :D Baš mi se sviđa i slažem se sa svim napisanim :)

    OdgovoriIzbriši
  5. obožavam ovaj proizvod i ne odvajam se od njega <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo si prekrasno opisala i recenzirala! Sad ga moram imati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Totalno sam zaljubljena u njega ♥

      Izbriši
  7. Slažem se. Odlična recenzija i fotke! Ja ga nisam isprobala, ali budući da me trenutno nešto jako trese ta iluminator/highlighter groznica, definitivno budem! Još da ulovim neku Kozmo srijedu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kozmo srijede su zakon :D Divan proizvod, vjerujem da će ti se sviđati :))

      Izbriši
  8. GlamGlow je moj favorit! :) Ekspresno sam ga potrošila zimus! :D Kupovina će da sačeka do jeseni pošto ima suptilan sjaj, sada koristim hajlajtere jer su intenzivniji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo, ne možeš ga ne voljeti kad je tako divan :D

      Izbriši
  9. Nisam fan šljaštećeg, ali polako prelazim i na tu stranu, imam njihov highlighter, a sve mi se čini da ću se nekako dočepat i ovog ljepotana. :D Kad bi barem imali ponudu u dm-u...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E tu se slažem, i meni je DM nekako dostupniji :D Ja volim sve što se šljašti, pogotovo ljeti :))

      Izbriši