četvrtak, 2. studenoga 2017.

MAC Powder Blush - Mocha

Dugo sam si željela jedno MAC rumenilo, no iako je MAC kozmetika došla u Hrvatsku, meni je i dalje poprilično nedostupna jer sam rijetko u Zagrebu, a kad i jesam nemam puno vremena za obilaske trgovina i shoping. Ovo predivno rumenilo je rođendanski dar od moje kume i kako sam ga dobila, ne odvajam se od njega, tako da odmah na početku znate u kojem će smjeru ići ova recenzija.

Rumenilo kao i sva MAC kozmetika dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži, koja je po meni prilično neugledna, što je šteta jer se u njoj kriju odlični proizvodi.

Nijansa mog rumenila je Mocha i neka vas ime ne buni jer ovdje nije riječ o nijansi boje kave, nego nježnoj kombinaciji roza i boje šljive koja odgovara i toplom i hladnom podtonu kože. Nijansa je potpuno mat i meni je savršena upravo za hladniji dio godine.

Tekstrura rumenila je nešto tvrđa i potrebno je četkicom malo čvršće pokupiti rumenilo, no i uz takav način nanošenja mislim da je s ovim rumenilom nemoguće pretjerati. Rumenilo se lagano blenda te je na licu postojano oko šest sati, dok onda lagano počne blijediti.
Ono što se meni jako sviđa kod ove nijanse je to što je poprilično neutralna te je odlična za dnevne lookove jer lijepo osvježi lice, a može proći i uz večernje lookove te uz žarki ruž neće izgledati prenapadno.

Rumenilo se može kupiti u MAC trgovinama te ćete za 6 g rumenila trebati izdvojiti oko 200 kn.
Kako vam se sviđa MAC Mocha rumenilo? Imate li koje MAC rumenilo?

Broj komentara: 6:

  1. Ja kupujem MAC kozmetiku preko stranice Look Fantastic.Mislim da su cijene cak i mrvicu nize nego kod nas,a postarina je besplatna.Jedino sta se treba cekati jedno 15 dana dok paket stigne,posto ide iz UK.Ali ja sam pre zadovoljna, narucujem vec godinu i pol i nikad nisam imala problema i sta mi se jos sviđa je to sto mozes naruciti i samo jednu stvar,nisi uvjetovan da moras potrositi ne znam kakav iznos da bi ti poslali robu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni znala da lookfantastic ima MAC, hvala na informaciji :). Morat ću škicnuti što sve imaju :D

      Izbriši
  2. Prekrasna nijansa i baš ti lijepo stoji. :)

    OdgovoriIzbriši