ponedjeljak, 3. lipnja 2019.

Five days with Afrodita: Hydra Patch krema za normalnu i mješovitu kožu


Bez obzira na dob ili tip kože, hidratacije je potrebna svima i zbog toga su kreme za hidrataciju najtraženije i najprodavanije. Afrodita je cijelu jednu liniju posvetila upravo proizvodima za hidrataciju, a danas ću pisati o kremi za normalnu i mješovitu kožu iz linije Hydra Patch. Inače sam s linijom Hydra Patch dobro upoznata jer sam probala sve proizvode, osim kreme za suhu kožu, a recenziju ampula o kojima sam pisala možete pročitati ovdje.

Krema dolazi u teglici od 50 ml napravljenoj od čvrste plastike u meni omiljenoj plavoj boji. Kutijica u kojoj dolazi krema je zaštićena prozirnom folijom što je meni veliki plus jer znam da nitko nije gurao svoje prstiće u kremu.

Tekstura kreme je gelasto kremasta i jako se lijepo nanosi na lice te upija u kožu. Moja koža lica je masna, sklona dehidraciji te ovisno o stanju dehidriranosti mi se krema upijala u kožu. Nekada sam je koristila i ujutro i navečer te mi je bila odlična podloga puderu, a nekada samo navečer jer mi je za dan bila previše bogata. Trenutno koristim treću teglicu te vam to može reći koliko mi se krema sviđa. Ostavi kožu lijepo nahranjenom i mekanom bez zatezanja i odlično sanira suhe dijelove, a ne masti kožu dodatno. Miris je nježan, osvježavajući te vjerujem da ne bi smetao ni najosjetljivijim nosićima.
Posebnost ove kreme, kao i cijele Hydra Patch linije, je posebno dizajnirana tehnologija PatchH2O koja djeluje kao zaštitni i njegujući flaster. Na površini kože stvara hidrofobni sloj koji sprječava gubitak vlage, a postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu pruža trenutnu hidrataciju koja traje 48 sati. Osim PatchH2O, sadrži i jojobino ulje koje je odličan antioksidans te pantenol koji smiruje nadraženu kožu i ublažuje crvenilo.

Sastav: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Pentylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Dicaprylyl Ether, Arachidyl Alcohol, Oleyl Erucate, Sorbitan Stearate, Methyl Glucose Sesquistearate, Behenyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Beta-Glucan, Trehalose, Urea, Serine, Algin, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Butyrospermum Parkii Butter, Xanthan Gum, Arachidyl Glucoside, Glucose, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite, Glyceryl Polyacrylate, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Propylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, BHT.

Cijena kreme je 80 kn te se može kupiti u svim drogerijama te u Afrodita web trgovini.

Ukoliko tražite dobru hidratantnu kremu koja vas neće koštati čitavo bogatstvo od srca vam preporučam Afrodita Hydra Patch kremu za normalnu i mješovitu kožu jer je odlična.

Jeste li probali nešto iz Afrodita Hydra Patch linije? Kako vam se sviđa ova krema?


Broj komentara: 6:

  1. Imala sam ovu kremu, pruža odličnu hidrataciju. Bolje mi je odgovarala tijekom zime, dok mi je ljeti bila malo preteška. Također je odličan serum iz iste linije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, i serum je odličan. Zapravo cijela linija mi je top :)

      Izbriši
  2. Nisam ništa probala iz te linije..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako budeš u prilici probaj, meni je cijela linija odlična :)

      Izbriši
  3. Valja mi što prije isprobati nešto iz Hydra Patch linije. Stalno čujem i čitam samo pohvale. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš pronaći nešto za sebe jer je riječ o jako dobroj liniji, posebno ako imaš kožu kojoj nedostaje hidratacije :)

      Izbriši