utorak, 19. studenoga 2013.

Ammara prirodna kozmetika – maslac za tijelo



O Ammara prirodnoj kozmetici sam već pisala u postu o balzamima za usne (ako vas zanima možete pročitati ovdje), a danas ću vam predstaviti još jedan jako zanimljiv proizvod. Riječ je o maslacu za tijelo s mirisom jasmina.

Maslac je pakiran u plastičnoj kutijici i izgleda poput mini kuglofa. Za 80 g maslaca potrebno je izdvojiti 40 kuna. Sastav maslaca je 100 % prirodan i sadrži: shea maslac, pčelinji vosak, bademovo ulje, mirisno ulje badema. Kod Ammare možete pronaći i druge maslace (vanilija, med+ vanilija, yllan yang,vanilija,kokos, kakao i čoko-mint), a baza svih maslaca je ista. Ja sam se odlučila na jasmin jer jako volim taj miris.
Kada sam prvi put otvorila kutijicu s maslacem zapuhnuo me je preintenzivan miris i prva pomisao mi nije bila pozitivna. Onda sam vidjela mini kuglof od maslaca i nisam znala kako da ga nanesem na tijelo jer je maslac u krutom obliku. Nanosila sam ga na tijelo prstima s tim da sam se namućila dok sam došla do prvog komadića maslaca. Kada sam ga počela nanositi na tijelo, maslac se počeo topiti pri dodiru s kožom i bez problema sam ga razmazala po tijelu. Potrebno je malo maslaca da bi se namazalo cijelo tijelo tako da će ovaj maslac potrajati  oko dva tjedna ako ga koristite svaki dan. Maslac je masniji i treba mu desetak minuta da bi se sasvim upio u kožu, a miris koji mi je bio preintezivan nestane na koži, odnosno miriši taman koliko treba da ne iritira i tek onda se dobije onaj predivni miris jasmina. Maslac je namijenjen svim tipovima kože, iako ja mislim da bi najviše odgovarao suhokošcima baš zbog toga što je masniji.


Volim osjećaj na koži koji ostaje nakon korištenja ovog maslaca i kada ga potrošim kupit ću drugi, vjerojatno drugog mirisa jer me zanima miriše li svi tako lijepo na koži.



Sviđa li vam se ovaj maslac? Koji maslac za tijelo vi koristite?

2 komentara:

  1. Još mi preostaje da isprobam ovakav tip maslaca, baš me jako zanima, ali nikako doći na red, uvijek smetnem s uma. Budem baš Ammara isprobala. Jednog dana.
    Zašto ne probaš maslac narezati na manje komadiće? Neće više biti lijepi kuglof, ali bit će ti lakše baratati :)

    OdgovoriIzbriši