petak, 6. prosinca 2013.

New in # 4


U studenome nisam puno kupovala, bar što se kozmetike tiče. Oboružala sam se šalovima, kapama, rukavicama, toplim džemperima i kaputićem i sad, što se mene tiče, može i u minus, ja sam spremna.

Pa krenimo od početka.


Počastila sam se ovom prekrasnim Caudalie setom, koji dolazi u elegantnoj ambalaži. Riječ je o Vinexpert setu koji je namijenjen prvim borama. U setu se nalazi: učvršćujući serum, anti – age serum za područje oko očiju i usana, dnevni fluid i noćna krema. Karakteristika ove linije je resveratrol, sastojak izoliran iz sjemenki grožđa i jedan od patenata Caudalie kozmetike. Resveratrol vraća koži čvrstoću i mladolik izgled. Cijena ovog seta je 281 kn, a ja sam ga ulovila dok je bio na 25 % popusta i platila ga 224,80 kn. Koristim ga već neko vrijeme i jako sam zadovoljna.


Balea Beauty Effect kura za zatezanje lica s hijaluronskom kiselinom, cijena 31,90 kn. Više o tom proizvodu možete pročitati ovdje.

Balea gel za tuširanje divnog osvježavajućeg mirisa, cijena 7,90 kn za 200 ml.

Avene termalna voda je proizvod koji ne treba posebno predstavljati. Uvijek gledam da imam jedno pakiranje kod kuće te nakon što jedno potrošim, odmah kupujem drugo. To je jedan od proizvoda bez kojeg ne mogu. Cijena 55,96 kn za 150 ml.

Ulola piling za tijelo od limuna, naranče i ulja koštica marelice je jedan od boljih pilinga koje sam probala. Kad je u DM bilo 25% popusta na prirodnu kozmetiku, odlučila sam se na kupnju ovog pilinga, jer još ništa nisam probala od Ulola kozmetike i jer sam čitala sam pozitivne komentare kod puno blogerica o ovom pilingu. Redovna cijena  pilinga je 62,90 kn, a s 25% popusta sam ga platila 47,17 kn.


Kako je u DM stigla Wet n wild kozmetika, odlučila sam kupiti nešto za probu. Kupila sam ovo divno rumenilo u nijansi Mellow Wine, cijene 33,90 kn za 4 g; ruž Sunset Peach cijene 14,90 kn za 3,6 g i lak za nokte Blue Moon  cijene 14,90 za 12,7 ml. Sve u svemu ova je kozmetika dobar omjer cijene i kvalitete, a više o njoj napisat ću vam u posebnoj recenziji.


Napokon sam nabavila točkalicu J koju sam platila 11,90 kn i u istoj trgovini ugledala Orly lakove na sniženju za 22,50 kn te sam si uzela dva Catch the BouQuet (roza) i Crush on You (narančasti). Kupila sam si i Loreal matte top coat  za 35,90 kn i Essence 3D perle za nokte za 17,90 kn.


Na blogodarivanju kod Petite Cherie na blogu osvojila sam ovu predivnu Kraglinu i ovog ljepotana Essence me & my lover.


Sviđaju li vam se moji noviteti? Što ste kupovali u posljednje vrijeme?

Broj komentara: 18:

  1. Bogami se i meni nakupilo koječega, moraću da pišem New in post :D Zajednički novitet nam je Essence Me & my lover, predivan lak, obožavam ga. U planu je nabavka i druga dva sandića od Essence-a :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može new in, čekam ;) Essence sandići su genijalni, imam ih sve i ne znam koji mi je draži :) Tako da ti neće biti žao kad ih kupiš :)

      Izbriši
  2. Caudalie set i Orly lakovi <3 Lijepo si se ponovila, Ulolu imam, samo onaj od mente iako mislim da sam trebala uzeti ovaj jer me menta malo hladi sad po zimi:D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme meni, sve mi se redom sviđa! :D Sve! :D Budeš pisala recenziju za Caudalie set? Ja čekam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Pisat ću, treba mi još malo vremena da sredim dojmove :D

      Izbriši
  4. Jako mi se sviđa Caudalie set! Meni je žao što nemam nigdje u blizini dm s WnW kozmetikom, želim si koju paletu, ruž i rumenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim caudalie kao brand jako :) Možda dođe WnW kozmetikom i u tvoj DM, u meni najbližem DM je nije bilo u početku, a prije koji tjedan je stigla :) Od ovog što sam isprobala, najviše sam zadovoljna s rumenilom.

      Izbriši
  5. Balea flasteri su meni baš super, uvijek ih nastojim imati u zalihama. A Caudalie set sam kupila jednom za poklon.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Pa divan poklon, osoba koja ga je dobila je sigurno bila presretna :)

      Izbriši
  6. krasne stvari! posebno mi se sviđa piling i ova preslatka kragnica :) trenutno kupujem drugima darove,sebi i ne baš jer sam poprilično toga dobila prošli mjesec za rođendan :D rainbow flower

    OdgovoriIzbriši
  7. Rođoš, baš super, neka je sretan onda sa zakašnjenjem :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Narancasti orly izgleda prekrasno, jedva cekam da opet idem u pohod toj trgovini u osijeku :D nadam se da ce imati jos orlica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja sam ih pitala u trgovini zašto su orlići tako jeftini i ženskica mi je rekla da nisu išli i da ih nikako nisu mogli prodati pa da je šef zbog toga snizio cijenu :) I stigla im je Nyx kozmetika :)

      Izbriši
  9. Kraglina je divna. Imam i ovaj lak. ni ja nisma mogla odoljeti ovim 3D ukrasima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 3D ukrasi su super :) Nikako da nađem vremena da ih isprobam :)

      Izbriši