subota, 1. veljače 2014.

Mjesec u slikama – siječanj


Iako kažu da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini i da duuugo traje, meni je proletilo da se nisam ni okrenula jer je bilo ispunjen raznim druženjima, feštama, događanjima. Sve u svemu dobro smo ušli u Novu godinu, iako mi se na početku nije činilo tako zbog upale zuba, ali to je uspješno sanirano i ostatak mjeseca mi je bio odličan.

Ovaj mjesec sam bila napola aktivna u Matching Manicure te sam napravila prve dvije teme: Ikat i Animal print. Uradila bih i ostale dvije teme, ali su mi nokti u groznom stanju te sam ih morala maksimalno skratiti te su sad toliko kratki da ih ne mogu ni nalakirati jer nemam što.


Za siječanj još kažu da je mjesec novih početaka, tako da sam ja napravila i dvije nove kategorije među postovima baš u siječnju. Jedna je Empties, a druga Darivanje. U mojem prvom darivanju sretna dobitnica je bila Josipa s bloga girlygirliness kojom ovom prilikom ponovno čestitam :)


Napravila sam zanimljivi Closet Confidential Tag u kojem sam se zabavila kopajući po ormaru i tražeći komade odjeće te sam pronašla neke majice na koje sam zaboravila da ih imam.

Malo sam se ponovila, kupila sam novu torbu :)


Zima je pokazala svoje lice te nam je temperatura otišla u minus i zabijelilo je. Ja sam jedna od onih sretnica koja je te subote kad nam je došla snježna mećava radila pa sam se probijala kroz snijeg na posao. Kad kažem probijala to doslovno i mislim jer ništa nije bilo očišćeno. Napravila sam nekoliko fotografija u kojim možete vidjeti pogled s mog radnog mjesta te sam slikala poslovnim fotoaparatom, tako da ignorirate onaj datum u kutu :)


Već sam spomenula da sam feštala, prijateljica je rodila sina pa smo kao pravi Slavonci slavili uz tamburaše :)

Odlazak u susjednu nam Srbiju u Bezdan gdje je jedna čarda s finom papicom. Čarda je uređena u etno stilu, a Karađorđeva šnicla koju sam jela je genijalna. Kao desert sam jela dobošicu od dvanaest kora, ali sam ju zaboravila uslikati, a pilo se naravno fino Jelen pivo.





Za kraj posta evo moje crne pantere u buda pozi koja znači pusti me odmaram i gledam oko sebe pozi koja znači hoću se igrati.


 Kako ste vi provele siječanj? Jel vam proletio kao i meni?

22 komentara:

  1. I ja bi malo snijegaaaa, kod nas u Dalmaciji samo kiša :( a bome si ti uživala ovaj mjesec i lijepo jela i pila :D :D Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam, jesam :) Mogu ti malo snijega poslati poštom :)

      Izbriši
  2. Kakve su ti ovo slatke čizmice na fotki s crvenom torbom, meni su one odmah upale u oko! Ili sam ti ih negdje već vidjela i komentirala?! Ubij me, sad se ne mogu sjetit, a izgledaju mi super! I ja bi joooooooooš snijega, uživam u njemu ko malo dijete :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da te čizmice nemam na fotkama, tako da si ih vjerojatno negdje dalje vidjela. To su Art kožne čizme, stare oko 5 godina, obožavam ih jer su tople i mogu ih nositi po svim vremenskim uvjetima. Godinu dana im tražim adekvatnu zamjenu, ali bezuspješno, tako da se nadam da će ove izdržati još koju sezonu :) Nešto su nam za vikend najavili snijeg, tako da ćeš moći uživati :)

      Izbriši
  3. Tebi je mjesec baš proletio :) Snijeg :) :) Obožavam snijeg, mada me ove godine iznenadio toliko da me zameo pa sam morala kupovati zimske gume :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja imam ful zimsku opremu, a snijeg najviše volim kad pada dok sam ja na toplom uz prozor :D

      Izbriši
  4. Lijepe fotografije :)
    ali najljepše su one s klopom i Jelenom :D

    OdgovoriIzbriši
  5. jao crna panteta :)))

    lijep ti je bio mjesec, sviđa mi se torba :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nije ti bilo loše! ;) Ja sam 1. mjesec bila na relaciji ST-ZG i isto mi je sve proletilo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš je nekako brzo prošao, ali mi je ga je snijeg uljepšao i jedva čekam da padne još. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. I meni je proletio :D Kako su slatki ovi čempresi <3 A hrana me tjera u glad. Sad mi se jedu ti tvoji krumpirići s tom.. Što je to? Pohana palačinka? Jao! Evo kruli već :D
    Maca <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ti pravim zazubice to je punjena šnicla sa šunkom i sirom posuta tartar umakom, njam :)

      Izbriši
  9. Za tebe siječanj definitivno nije najdeprsivniji u godini :) Žudim za snijegom, a u ovoj kišnoj Rijeci nikako da napada...moj siječanj je bio poprilično miran, bez većih događaja, ali zato sam se s prvim danom veljače ponovno aktivirala što se pisanja tiče i idem punom parom .:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vama Riječanima je blizu Gorski kotar pa možete preko vikenda na skijanje :D
      Drago mi je što si se vratila pisanju postova :)

      Izbriši
  10. Jedan od najljepših postova ovog tipa, i najveseliji. Ja bih tako rado kod tebe na godišnji :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga, a za godišnji ćemo se dogovoriti, bilo bi mi drago da dođeš :)

      Izbriši
  11. dobar mjesec, lipo izgleda... ali pantera je zakon <3

    OdgovoriIzbriši