utorak, 4. veljače 2014.

New in #6



U siječnju sam si stavila zabranu na shoping, ali nešto mi je nužno trebalo, nečemu nisam mogla odoljeti, tako da se skupilo stvarčica za još jedan new in. Pa krenimo redom.



• Već sam spomenula nekoliko puta da volim isprobati Balea LE proizvode, pogotovo mazalice i tuširalice. Tako se i ovaj Balea sorbet za tuširanje našao kod mene. Sorbet se zove Sunny Peach i prva asocijacija kada ga pomirišim je ljeto :) Cijena ovog sorbeta je 9,90 kn za 200 ml.

My body krema za tijelo iz blagdanske LE kolekcije, cijena 22,90 kn za 200 ml. Ovo je moj prvi susret s My body proizvodima, a privukla me  je blagdanska ambalaža i miris naranče i cimeta. Moram priznati da sam puno više očekivala od ove kreme, kao i od samog mirisa, jer na koži mi više ima miris šumskog voća nego naranče s cimetom.



Garnier Perfect Blur, cijena 79,90 kn za 30 ml. Riječ je o dobroj bazi koja ujednačava, sužava pore i lice ostavlja baršunastim i mekanim. Dobar omjer cijene i kvalitete. Više o bazi možete pročitati OVDJE.

Olay Total Effects dnevna krema, cijena 99,90 za 50 ml. Već sam pisala o tome koliko volim ovu kremu te kada potrošim jednu, nabavljam drugu. Više o kremi možete pročitati u recenziji OVDJE.

Balea Cell Energy serum ima divan osvježavajući miris zelene jabuke. Čula sam dosta pozitivnih komentara o ovome serumu i zbog toga sam ga kupila. Kod mene je još u fazi testiranja, a kad sakupim dovoljno dojmova napisat ću nešto više o njemu. Cijena seruma je 34,90 kn za 30 ml.



Olival avokadovo ulje za kosu nisam još koristila jer imam ostatke starog ulja koje trebam potrošiti. U zadnje vrijeme su mi vrhovi nešto suši nego inače, pretpostavljam da je to zbog suhog zraka od centralnog grijanja, tako da sam uzela ovo ulje u nadi da će pomoći mojim suhim vrhovima. Cijena ulja je 29,99 kn za 60 ml.

Vichy roll-on dezodorans, cijena 75,16 kn za 50 ml. Bila sam u potrazi za dobrim dezićem te sam se odlučila na ovaj Vichy za osjetljivu kožu, bez alkohola i parabena koji 48 sati regulira prekovremeno znojenje. Riječ je o blagom deziću, ugodnog mirisa koji me ne nadražuje područje pazuha.



Catrice rumenilo u nijansi 040 Think Pink. Riječ je o jednom lijepom roza rumenilu koje nije jako pigmentarno te se lijepo nanosi na lice bez straha da se ne pretjera. Cijena rumenila je 28,90 kn za 5 g.

Wet n Wild trio, sjenila u nijansi Walking on Eggshells o kojima više možete pročitati OVDJE. Riječ je o dorbm sjenilima koja se mogu kupiti po cijeni od 33,90 kn za 3,5 g.

Essence I love stage baza za sjenilo o kojoj su podijeljena mišljenja, neke djevojke ju obožavaju, a nekima je bacanje novca. Ja pokušavam otkriti kojoj skupini pripadam. Cijena baze je 22,90 kn za 4 ml.


I najdraža dva proizvoda kupljena u prvom mjesecu, to su proizvodi kojima nisam mogla odoljeti :) Naručila sam ih sa stranice www.feelunique.com  gdje ima još divota, tako da izbjegavam tu stranicu. Za Hrvatsku je bila besplatna dostava za kupovinu iznad 10 £ i paketić je stigao za oko tjedan dana.


theBalm Mary-Lou Manizer riječ je o highlighteru boje šampanjca, jako pigmentarnom koji prekrasno izgleda na licu. Osim što je hihhlighter predivan, za njim ne zaostaje ni ambalaža koja je zanimljiva i drugačija. Cijena je Mary-Lou je 16 £, dok sam je je platila 12 £  jer sam je ulovila na sniženju. To bi bilo oko 110 kn za 8,5 g.

Caudalie krema za ruke i nokte naručena zajedno s Mary-Lou. Mislim da već i vrapci na grani znaju koliko volim Caudalie kao brend te nisam mogla odoljeti ovoj kremici. Cijena kreme je 4,80 £, što bi bilo oko 45 kn za 30 ml.



Prošli mjesec sam vam zaboravila pokazati Yves Rocher proizvode iz blagdanske kolekcije kojima nisam mogla odoljeti. Riječ je o kombinacijama naranče, maline i pistacije s kakaom te možete zamisliti kako to fino miriši. Kupila sam dvije kremice za ruke, dva balzama za usne, dva tekuća sapuna, dva gela za tuširanje te sam na dar dobila suho ulje. Blagdanska kolekcija je sada snižena 50% pa koga zanima neka pogleda što nude na njihovoj stranici www.yves-rocher.com.hr


Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što ste vi kupovali u siječnju?

Broj komentara: 29:

  1. odlični su ti noviteti :)
    Posebno me zanima Balea serum, Wet n Wild paleta i Yves Rocher proizvodi :D

    i kod mene se nakupilo dosta proizvoda novih, bude neki New in idući tjedan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će i recenzija uskoro :) Baš me zanima što si ti šopingirala ovaj mjesec :)

      Izbriši
  2. odlični noviteti, sad i mene kopka taj balein serum, nisam ga do sad primjetila :D
    a što se tiče zabrane šopinga, za to uvijek ima vremena idući mjesec ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Moram zamjetiti da si kao i ja što se tiče Baleinih LE kolekcija, od mazalica sam ugrabila losion za tijelo s mirisom borovnice i predivan je dok od gelova za tuširanje imam mango kojeg nažalost više nema. Moram priznati da jurim sutra u DM po nove stvarčice.

    Što se tiče ovog Balea seruma, mislim da ću baciti oko na njega također.

    E sada trebam pomoć, mooolim te reci mi da u Ilici još ima za kupiti YR proizvoda jer mi je Arena predaleko, a željela bih kupiti nešto iz kolekcije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro si primijetila, obožavam Balea LE proizvode, pogotovo mazalice i tuširalice i ne volim kad mi se nešto svidi, a onda oni povuku prije nego što napravim zalihe. Ne znam gdje u Zagrebu ima za kupiti YR proizvodi, jer nisam iz Zagreba. Ja ih obično naručim preko njihove internet stranice i u roku tjedan dana mi stigne paket :)

      Izbriši
  4. Odlični noviteti :D Naš sam jučer gledala taj Balein serum, uz liniju Beauty effect. Došla sam po Aqua serum pa sam njega uzela, a ostale ću još malo istražiti. Radujem se recenziji dotičnog seruma ;)
    Baleina tuširalica mi je na wl. Iako sam ju planirala jučer kupiti, živciram sama sebe s tim gomilanjem tuširalica pa na kraju nisam. Nadam se da mi neće promaknuti dok se dogovorim sama sa sobom :D
    WnW paletu si isto želim. Uzet ću je kad tad. Garnier primer sam vidjela kod tebe i Supernove, čini mi se, i planirala sam ga kupiti. Srećom, opet sam prošitala recenzije + komentare i shvatila da to ne bi bilo dobro na mojoj suhoj koži pa sam ga prekrižila. Meni samo treba nešto da mi nafila glupe male borice oko očiju i u kutevima usana koje mi se tako rado vide :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da će ti se sviđati tuširalica :D Pogledaj si iz linije Beauty Effect kuru za zatezanje lica s hijaluronskom kiselinom, pakirano je u sedam ampulica i djeluje na sitne borice. Iz iste linije probala sam punilo – kolagen s hijaluronskom kiselinom i to ne radi ništa što bi trebalo, tako da ne savjetujem. Hijaluronska kiselina je odlična za lice, tako da ti neće naštetiti :)Garniere Perfect Blur je dobra baza, ali nisam sigurna koliko bi odgovarala suhoj koži, tako da mislim da je dobro što si ju prekrižila.

      Izbriši
    2. Hvala na savjetu :*
      Gledala sam i te ampule. Mogla bih se malo nahraniti :D

      Izbriši
  5. Krasni noviteti. :) Balea serum imam no samo sam ga par puta koristila. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Sad sam znatiželjna, jel ti serum ne odgovara ili?

      Izbriši
  6. Baš si lijepe stvarčice uzela, ja sam u siječnju malo poharačila iHerb, trebalo mi je svašta nešto novo za čišćenje lica a i kreme, pa sam si dala oduška...i moram komentirat kako mislim da nema blogerice koja ne posjeduje Mari Lou, sad je to već stvar prestiža :))) ja ga nemam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Toliko sam slinila za Mary Lou pa kad sam ju ugledala na sniženju nisam mogla odoljeti. Veselim se tvojim novitetima :)

      Izbriši
  7. super noviteti :)
    Vichy dezić, Garnier Blur i Marylou i sama imam :D
    a imamo i sličnu wnw paleticu, već smo komentirale :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Divni noviteti :D Ali Yves Rocher i Mary-Lou <3 Baš me zanima serum, čula sam većinom pozitivna iskustva...Tereza

    OdgovoriIzbriši
  9. Divni noviteti, i ja sam nedavno kupila taj Balea serum pa ga testiram, i cula sam da ga povlace iz prodaje (uvode neki novi) , pa ako ti stima napravi zalihe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da ga povlače iz prodaje, hvala ti na obavijest, moram ga još neko vrijeme testirati da vidim treba li mi zaliha, ili ne :)

      Izbriši
  10. zaintrigirao me Balein serum :) imam ovu bazu i meni nažalost ne odgovara :/ skuplja mi se u pregibima kapaka. sve su ti stvarčice krasne,posebno Catrice rumenilo i theBlam Mary-Lou Manizer. a YR proizvodi na okupu,uf,divno izgledaju. rainbow flower

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će uskoro recenzija seruma :) Meni je baza za sada ok, valjda ovisi o kapcima, ja je stavim malo i lijepo izblendam. U Mary-Lou sam se zaljubila na prvi pogled :D

      Izbriši
  11. odlicni noviteti :D i sama sam napravila poveliku yves rocher narudzbu i nisam pozalila. the balm highlighter mi je najdraži proizvod 2013. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Ja sam se dugo opirala narudžbi YR blagdanske kolekcije i na kraju sam popustila te mi je baš drago :) Mary-Lou ♥

      Izbriši