subota, 31. svibnja 2014.

Mini recenzije #1 (Balea, Pyrus, Garnier, My body, Yves Rocher)

Volim čitati mini recenzije, iako ih nikada nisam pisala na svome blogu. Sad mi se nakupilo nešto proizvoda o kojima želim reći nekoliko riječi, a nemam dovoljno za posebnu recenziju jer je riječ o proizvodima koji me se nisu baš nešto dojmili pa su mi se mini recenzije učinile idealnima za upravo takve proizvode.


Balea Cell Energy serum je serum koji se povlači iz prodaje i to je razlog zašto o njemu nisam napisala veliku recenziju jer je riječ o proizvodu koji ju definitivno zaslužuje. Balea je u ovaj serum uvrstila posebni ekstrakt dobiven iz matičnih ćelija jabuka posebne švicarske sorte koje revitaliziraju ćelije naše kože i daju joj svježiji i mlađi izgled. Kako imam masnu kožu, meni je ovaj serum bio dovoljan sam, bez odgovarajuće kreme i koristila sam ga ujutro prije nanošenja make upa. Ono što sam ja primijetila je da mi je lice nakon nanošenja ovog serum živnulo. Sličan efekt licu mi daju serumi s vitaminom C (djevojke koje su koristile serume s vitaminom C znaju o čemu govorim). Serum je pakiran u bočicu od 30 ml s pipetom i rjeđe je teksture te jako ugodno miriši po zelenim jabukama. Cijena ovog seruma je 34,90 kn što je i više nego povoljno za ovaj divni serum i ne znam zašto nešto tako dobro povlače iz prodaje.

Pyrus granulirani piling iz kolekcije Alga Mare namijenjen je svim tipovima kože i uklanjanja mrtve stanice kože, čisti pore i omekšavava mitesere. To što proizvođač navodi, piling i radi. Kremastog je sastava i ugodnog mirisa sa sitnim granulama koje lijepo skidaju nečistoće lica. Ono što mi se ne sviđa kod ovog pilinga je sastav. U prvom dijelu sastava nalazi se propilen glikol i talk, a u sredini sastava parabeni što je puno previše loših sastojaka da zažmirim na jedno oko. Cijena pilinga je 56 kn za 75 ml i za taj novac se može naći jednako dobar piling s puno boljim sastavom.

 Gariner Neo dezodorans u kremi je prvi dezodorans u kremi koji sam probala i svidjela mi se ta forma dezodoransa jer njeguje područje ispod pazuha i nježna je i nakon depilacije te se lijepo upije u kožu. Dezodorans ne sadrži alkohol ni parabene, ne ostavlja tragove na odjeći i ugodnog je mirisa. Ja nisam zahtjevna u vezi dezodoransa jer sam tip osobe koja se jako rijetko znoji, a s ovim dezodoransom mi se dogodilo da sam imala krugove od znoja na odjeći ispod pazuha, što mi se nikada u životu nije dogodilo. Za ovaj dezodorans mogu reći da uopće ne štiti od znojenja, nego u mom slučaju kao da je poticao znojenje. Ako se to dogodilo meni koja se jako rijetko znojim, mogu zamisliti kako je bilo djevojkama koje trebaju veću zaštitu. Cijena dezodoransa je oko 27 kn za 40 ml i žao mi je što taj novac nisam potrošila na nešto pametnije, npr. sladoled.

My body krema za tijelo iz blagdanske (božićne) LE kolekcije. Krema sadrži ulje jojobe i vitamin E te svojim mirisom naranče i cimeta stvara božićni ugođaj. Kad smo kod mirisa, uopće ne osjetim miris naranče, nego samo cimet i nešto kao šumsko voće, ali sve u svemu riječ je o ugodnom mirisu. Kako je krema iz božićne kolekcije, kupila sam je u zimskim mjesecima i u to vrijeme mi nije odgovarala jer je prelagana pa ju nisam koristila. A kad sam ju probala prije mjesec dana, kada je zatoplilo, bila mi je odlična i lijepo mi je hidratizirala kožu tijela. Krema je srednje teksture i brzo se upija u kožu te je dobra u mjesecima kada koži nije potrebno puno njege i hidratacije. Kremu sam platila 20-ak kuna, a dolazi u teglici od 200 ml.

Yves Rocher Inositol Vegetal noćna krema protiv bora je krama o kojoj nemam ni pozitivno ni negativno mišljenje. Solidna noćna krema i to je to. Osim što mi je ujutro koža bilo lijepo mekana, nisam primijetila ništa drugo da ova krema radi. Krema je ugodnog mirisa, gušće teksture, ali se lijepo nanosila na lice i duže joj je trebalo da se potpuno upije u kožu. Krema dolazi u pakiranju od 40 ml i cijena joj je 99 kn.


Jeste li probali neki od ovih proizvoda? Volite li mini recenzije?

Broj komentara: 39:

  1. Probala sam jedino Garnier Neo i utisak je slican kao i tebi, inace se slabo znojim ali kao da uopste ne stiti, razocarana sam. Super du ti mini recenzije :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što još netko misli o Garnier deziću isto kao i ja :D

      Izbriši
  2. Nisam znao za ovaj serum od Balea, baš me vuče da ju i sam kupim jer obožavam jesti zelene jabuke. :D Šteta da ju povlače iz prodaje, očito imaju neki razlog zašto je tako. :( Ove ostale nisam koristio tako da ne mogu ništa pametno reći osim da obožavam cimet i šumsko voće. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se serum još može naći u DMu, imaju zalihe pa ću vjerojatno i ja napraviti svoju :D

      Izbriši
  3. Meni je Garnierov Neo dezodorans super poslužio a ja sam osoba koja se normalno znoji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je još jedan dokaz da je to individualno i da smo svi različiti :)

      Izbriši
  4. Volim mini recenzije, mislim da ću im prije ili poslije i sama morati pribjeći jer ni ne stignem pisati full recenzije o svemu, ima previše toga :/ ali ja cijelo vrijeme gledam kakvo ti je ovo predivno plavo končano nešto na fotkama...e to bih ti ukrala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, to plavo je heklani šal što mi je napravila kolegica s posla i jako ga volim nositi jer baš podigne jednostavne kombinacije :)

      Izbriši
  5. Dolazi novi Balea cell energy 2 in 1, krema i serum zajedno. Kažu da je još bolji. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jupiiii! To bi meni trebalo zbog ljuskica oko usana. :) Dolazi ili je već stigao? Znamo li izgled seruma? :D

      Izbriši
    2. Koliko sam vidjela na netu, izgleda da je stigao, a pakiranje mu je jako slično ovom serumu, zeleno je :D

      Izbriši
    3. Kod nas u BiH je stigao. :D

      Izbriši
    4. Možda je i kod nas stigao, moram pogledati prvom prilikom :)

      Izbriši
  6. Jao drago mi je što nisam jedina koja nije zadovoljna garnier dezodoransom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gdjegod sam se okrenula čitala sam pozitivne komentare i mislila sam da nešto nije u redu sa mnom, ili da sam prekritična :D

      Izbriši
  7. baš šteta što povlače Balea serum, možda uskoro kupim prije nego što skroz nestane :/
    baš mi je slatka ambalaža My body kreme za tijelo :)
    imam Garnier NEO , i nisam primjetila da je pojačano znojim, ali svejedno mislim da se vraćam svojim Dove roll on -ovima , jer su mi jednostavno bolji :D
    super mini recenzije :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D I ja ću si napraviti zalihe Balea seruma, ako je još nešto ostalo :D Meni taj Garnier NEO nikako ne odgovara, a inače sam zadovoljna ostalim njihovim dezićima :D

      Izbriši
  8. Kad sam vidjela prvu sliku baš me taj balea serum najviše zanimao i baš je šteta da ga povlače jer bi ga baš voljela isprobat pošto obožavam serume. Garnier neo je i meni skroz bezveze :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea serum je jako dobar serum i za ok cijenu. Treba pogledati po DM, sigurno ih je još ostalo na lageru, ja ću si napraviti zalihu :D

      Izbriši
  9. super su mi ove mini recenzije :)
    slažem se za Garnier Neo, baš loš proizvod :/
    ostalo nisam probala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su mini recenzije odlične, a vidim da ih i čitateljice vole :D

      Izbriši
  10. Ja sam od još par cura čula da im je taj dezić poticao znojenje:| Definitivno preskačem tu kupovinu iako sam bila baš znatiželjna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj biti znatiželjna kao ja :D To mi je najgori dezić koji sam probala :)

      Izbriši
  11. Ne mogu vjerovati da nisam probala još ništa od ovih proizvoda. Piling mi je zapeo za oko i odlične su mi ove mini recenzije:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi puno ni propustila. Jedini proizvod vrijedan pažnje po meni je Balea Cell Energy serum :D

      Izbriši
  12. Čim sam na prvoj slici vidjela taj my Body losion, rekla sam da mora da dobro miriše, izgleda mi tako :P Nakon svih dobrih recenzija za Garnier Neo, razmišljala sam i ja sebi da ga kupim, ali onda je krenula hrpa lošijih recenzija i odustala sam. I neka sam :D sviđa mi se ovaj tip posta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam za Garnier Neo, to je stvarno individualno, ali meni nikako ne odgovara i po meni je najgori dezić koji sam ikad probala :D

      Izbriši
  13. I ja sam bila znatiželjna za ovaj dezić pa sam ga kupila, ali onda su počele negativne recenzije nakon onog početnog oduševljenja tako da ja svoj još nisam ni probala, stoji u ladici jer uvijek uzmem neki za kojeg znam da mi je dobar. Ništa drugo nisam probala, ali mislim da ni neću. Volim čitati mini recenzije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je valjda prokletstvo nas znatiželjnih :D Možda će tebi dezić odgovarati, nećeš znati ako ne probaš ;)

      Izbriši
  14. Mini recenzije planiram već neko vrijeme, mislim da je to jako dobra ideja :) Isprobala sam samo Cell Energy serum i kao što sam i rekla na blogu, sviđa mi se njegov instant efekt, no nije mi baš sanirao suhe dijelove :/ Sve u svemu, solidan serum.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam masnu kožu, tako da je meni serum odličan :D Veselim se tvojim mini recenzijama :)

      Izbriši
  15. Nisam nista od ovog isprobala, ali imala sam gel iste marke kao piling i bio mi je ok :) meni su isto super mini recenzije jer realno mozes sve bitno reci i u puno manje teksta nego mi obicavamo pisati hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, a mi se baš volimo raspisati i još staviti puno slika :D

      Izbriši
  16. K vragu, morat cu do DMa da konacno kupim taj serum jer ga jos uvijek nisam isprobala :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Serum mi je super, koristim ga navečer umjesto kreme. Da se povlači sam već čula, ali obzirom da sam ga i dalje viđala u Dm mislila sam da su odustali od povlačenja. A ovaj dezić sam jedva čekala potrošiti jer mi je bio bezveze, sva sreća da se u tom periodu nisam previše znojila. Obožavam ovakve recenzije!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago što ti se sviđaju ovakve recenzije :D Drago mi je što se slažemo oko seruma i dezića :D

      Izbriši
  18. taj serum nisam ni probala :(
    eto vidim, cure kažu da stiže novi i bolji, pa se imam čemu radovati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda se još može pronaći serum u DM :) A novi nisam probala, ali mu se također veselim :D

      Izbriši