nedjelja, 6. srpnja 2014.

Empties # 3

Empties post stalno odgađam, ali sad je pravo vrijeme za njega jer je kanta u kojoj čuvam potrošene proizvode vrhom puna, a kako i ne bi bila kada o potrošenim proizvodima nisam pisala od ožujka :) 
Najviše ima naravno gelova za tuširanje za koje imam osjećaj da ih jedem zbog brzine kojom ih trošim pa ćemo krenuti od njih.


Le Petit Marseillais su u kratkom vremenu postali moji omiljeni gelovi za tuširanje i do sad sam potrošila s mlijekom pamuka i maka (crveni), s biljnim mlijekom (žuti), s ekstraktom meda od lavande (ljubičasti) i s ekstraktom cvijeta naranče (bijeli). Svi su mi predivni, mirišljavi i kremasti i sa svakim novim se ponovno iznenadim.

Nivea Free Time kremasti gel za tuširanje s mlijekom aloe vere i mirisom karambole je klasično dobar gel za tuširanje.

Yves Rocher Jardins du Monde ylang – ylang je još jedna u nizu prekrasno mirišljavih Yves Rocher tuširalica.

Balea Sunny Peach sorbet je malo gušći gel za tuširanje što mi je na prvu bilo jako neobično, ali je tuširanje s njim jako ugodno.

Balea gel za tuširanje s uljnim perlicama i mirisom cvijeta jabuke je još jedna voćna poslastica iz Balee, a uljne perlice koje se nalaze u tuširalici pružaju dodatnu zaštitu od isušivanja kože.

Nakon što smo se lijepo oprali, moramo i hidratizirati kožu tijela :)
Pyrus maslac za tijelo s mirisom mandarine, kakao maslacem i uljem pšeničnih klica namijenjen je njezi normalne i suhe kože. Gušće je teksture i malo teže se razmazuje na tijelo, ali ostavlja kožu nahranjenom i mekanom.

Balea kremasto uljni losion s uljem koštica grožđa i mirisom pistacije, a namijenjen je njezi suhe i zahtjevne kože. Ovaj je losion iz Balea LE kolekcije i nadam se da ga neće još neko vrijeme izvući iz prodaje jer se za malo novca ima jako dobar proizvod koji je moju kožu spašavao od isušivanja za vrijeme zimskih mjeseci. Više o njemu i ostalim Balea LE mazalicama sam pisala u ovom postu.

Dove firming losion za tijelo s ekstraktom bijelog čaja sam razvukla s korištenjem jer me se nije nešto posebno dojmio, ali na kraju sam ga ipak uspjela dokrajčiti :)

Nivea In – Shower Smooth Sensation je regenerator za kožu sa shea maslacem. Više o njemu možete pročitati u recenziji ovdje.

Ulola piling za tijelo od 100% prirodnih sastojaka je jedan od boljih pilinga koje sam probala, a detaljnije o njemu možete pročitati u recenziji ovdje gdje sam ga usporedila s Afrodita pilingom.

Balea maska za kosu sa smokvom i biserom je moja omiljena maska za kosu, a ako vas zanima zašto kliknite ovdje pa pročitajte recenziju :)

Vichy roll on je malo skuplji dezić, ali dugo traje i uz njega nema šanse da se uznojite i usmrdite. Tražila sam mu jeftinije zamjene, ali još ih nisam pronašla.

Garnier Neo dezodorans u kremi mi je najveće razočarenje u posljednje vrijeme, a više o tome možete pročitati u mini recenzijama ovdje gdje sam pisala o njemu.

Rexona Fresh s aloe verom je solidan dezić koji sam zbog mini pakiranja koristila na putovanjima.

Nivea Powder Touch je dobar dezić, ali kako sam ja ljubiteljica dezića u roll on pakiranju vjerojatno ga neću kupiti ponovno.

Na ovoj slici nalaze se nefotogenični proizvodi :)
Apivita gel za čišćenje i tonik namijenjeni masnoj do mješovitoj koži s propolisom i citrusom su odličan dvojac u njezi kože lica i jako ih volim, a više o njima možete pročitati ovdje u recenziji.

Olay Total Effects hidratantna dnevna krema s spf 15 je jedna od mojih dražih dnevnih krema koju koristim u zimskim mjesecima. O njoj sam također pisala ovdje.

Vichy Aqualia Thermal Rich je odlična hidratantna dnevna krema , a koristila sam je dok sam sudjelovala u Vichy projektu 100 dana 100 žena o kojem više možete pročitati ovdje.

Apivita Natural Radiance serum za lice s borovnicom i vitaminom C je prvi serum takvog tipa koji sam koristila i koji namjeravam koristiti ponovno. O njemu sam pisala ovdje.

Apivita Natural Hydration serum s aloe verom i hijaluronskom kiselinom je još jedan u nizu Apivita seruma koje sam isprobala, a više o njemu možete pročitati ovdje.

Balea Cell Energy serum je odličan serum koji se povlači iz prodaje, ali se može pronaći u kombinaciji 2u1, odnosno kao serum i krema zajedno. Više o serumu sam pisala u mini recenzijama ovdje.

Vichy Aqualia Thermal serum sam također koristila u sklopu projekta 100 dana 100 žena i to je najbolji serum za hidrataciju koji sam probala, a sad se pojavila i nova poboljšana verzija i jedva čekam da ga isprobam.

Pyrus Alga Mare okoloočna anti – age krema je dugo bila moja HG krema za područje oko očiju dok se nekako nisam zaželila promjene.

Hipp intenzivna krema je krema o kojoj je već sve rečeno i svi sve znaju pa da se ne ponavljamo :)

Garnier Perfect Blur jedna od boljih baza za make up u drogerijskom rangu, a više o njoj možete pročitati u recenziji ovdje.

L'oreal False Lash Wings maskara je odlična maskara koja jako lijepo razdvoji i poveća trepavice. O njoj sam više napisala u usporednoj recenziji koju možete pročitati ovdje.

Bourjois Healthy Balance puder u kamenu mi je jedan od dražih drogerijskih pudera toga tipa i volim ga koristiti u zimskim mjesecima kako bih matirala lice.

Napokon je došao kraj ovog opširnog posta i bravo za sve koji su uspjeli doći do kraja.


Što ste vi potrošili u posljednje vrijeme?

23 komentara:

  1. Dokaz da se pereš i da ne smrdiš koliko imaš praznih tuširalica :) Pyrus Alga Mare kolika je cijena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Cijena je 64 kn, no često zna biti na raznim akcijama pa se može naći i za pola cijene :D

      Izbriši
  2. A stvarno jedeš tuširalice :))) ovu maskaru sam već pet puta htjela isprobati i onda svaki put zaboravim na nju i uleti neka druga, nema mi druge nego je kupiti pa nek čeka u redu :))) zaintrigirala si me ovim Vichy serumom, morat ću pogledat tu novu verziju na zimu, do tad možda dokrajčim ovo što trenutačno koristim...i ajde barem jedan komad dekorative, i ja volim ovaj puder :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda mi muž krade tuširalice da ne primijetim :D I ja planiram kupiti novu verziju Vichy seruma za zimu :) Od dekorative pomak u trošenju vidim jedino u maskarama :D

      Izbriši
  3. Ups da, ipak dva komada, matematika mi nikad nije bila jača strana :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim kada viim potrošenu dekorativu, pa makar to bila samo dva komada haha :P Balea sorbet trenutno koristim, ali ga malo zapostavljam jer uvijek imam barem 3 ili 4 tuširalice u tušu :D Super je taj rexona mini dezodorans, nisam ga viđala, moram to sebi da nabavim da u torbi nosim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mini rexonu sam pronašla u DM i bila je namijenjena za nošenje u torbi :D Dekorativa kao da je napravljena da se ne može potrošiti :D

      Izbriši
  5. ima ovdje stvarno zanimljivih proizvoda :)
    Balea gel za tuširanje s uljnim perlicama sam i sama potrošila i obožavam ga <3 obožavam i njihov losion od pistacija, i on je uskoro pri kraju, stvarno još jedan divan njihov proizvod :D
    Balea Cell energy serum sigurno nabavljam, tj tu novu verziju :D
    Garnier NEO sam i sama imala i trošila, na kraju je i mene razočarao, jer kad ga usporedim sa svojim Dove roll on-om, ovaj se može sakrit :D
    ništa :D sad je vrijeme za novi šoping :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Novi šoping je uvijek dobrodošao :D Također planiram probati Cell Energy serum kremu da mogu uspoređivati :)

      Izbriši
  6. Nivea Powder touch imam stick i dooobar je, pa možda čak najbolji koji Nivea ima. Trebao bi mi i dezodorans kao dodatna podrška :D Tebi kao poklon obavezno treba kupiti nešto za tuširanje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Ovi empties postovi su baš dobri za samokontrolu, jer da ne skupljam praznu ambalažu, ne bih znala koliki sam manijak za trošenje tuširalica :D

      Izbriši
  7. Stvarno si bila vrijedna :)
    LPM s cvjetovima pamuka mi je idući na redu za kupnju :)
    Garnier NEO je i meni definitivno jedno od najvećih razočaranja u zadnje vrijeme :/

    OdgovoriIzbriši
  8. Hahah otprilike je slična situacija s tuširalicama i kod mene, samo što sam ih odmah bacala u smeće jer mi samo smetaju te prazne ambalaže. :D
    Lorealova wingsica mi je fenomenalna maskara! Prva koja mojim spuštenim trepavicama nešto i radi :D .
    Apivitin gel ću si kupiti na jesen, sada mi ne treba. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također imam spuštene trepavice i s Wingsicom mi ne treba uvijač :D Apivita ♥

      Izbriši
  9. Bila si zaista vrijedna :D Koliko gelova! MORAM uloviti Balein losion s pistacijom, hitno da mi ne umakne. O Baleinoj maski sa smokvom sam čitala kod tebe i planirala kupiti, ali je LPM bio na lijepom sniženju pa sam uzela njega, a smokva će pričekati. Kupit ću je jednom sigurno. Tuširalica s bombicama ulja izgleda stvarno interesantno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prve dvije slike su samo za tebe da te mamim s gelovima :D Nadam se da će ti se sviđati LPM, meni su genijalni :D

      Izbriši
  10. Voljela bih probati tu Apivitu, pogotovo serume, ali da je bar cjenovno prihvatljivija... Hipp kremica mi je must!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apivita serumi su precijenjeni, a kod nas su im napumpali cijenu, dok se vani mogu kupiti puno povoljnije. Probaj u ljekarni koji uzorak pa ako ti se sviđa koji serum, treba dobro pratiti jer znaju biti na raznim akcijama pa se mogu uhvatiti za povoljnu cijenu. Hipp kremica ♥

      Izbriši
  11. Stvarno ne volim ovakve postove niti ih pišem ali sam morala da virnem zbog moje tihe patnje Apivite <3 Ujedno sam videla još puno toga zanimljivog pa odoh da čitam propušteno, svašta si lepo skupila na gomilu :) L.

    OdgovoriIzbriši