utorak, 19. kolovoza 2014.

Avon face nourishing green olive cleanser

Avon gel za čišćenje lica s ekstraktom zelene masline sam dobila na BBD –u u trećem mjesecu i bila sam dosta skeptična prema ovome proizvodu. Kako sadrži ekstrakt zelene masline, a svi znamo koliko je maslinovo ulje dobro za kožu jer ju hidratizira i pomaže u očuvanju elastičnosti, odlučila sam ovaj gel koristiti u ljetnim mjesecima kada je moje lice izloženije suncu, pogotovo na moru gdje se koža dodatno isuši u kombinaciji sunca i soli.
Gel dolazi u plastičnoj tubici od 125 ml koja ima poklopac na odvrtanje, što po meni nije najspretnije rješenje, ali navikla sam se i na to. Cijena gela je 30 kn, a iz te kolekcije u Avon katalogu možete još pronaći kremu za lice, masku za lice i univerzalni balzam.
Gel je proziran, ugodnog i osvježavajućeg mirisa koji se ne zadržava dugo na koži i kod umivanja ne ostavlja puno pjene na licu, odnosno ne pjeni se jako.
Koristila sam ga svakodnevno za umivanje prije spavanja nakon što sam micelarnom očistila lice od make upa. Probala sam ga koristiti za skidanje make upa, no gel je jako blag i nisam uspjela s njim upotpunosti ukloni make up, nego sam nakon umivanja morala koristiti još druge čistače da bi mi lice bilo potpuno čisto, tako da mi se gel pokazao najbolji kada sam ga koristila nakon što bih prethodno skinula make up s lica. Mojoj masnoj koži je ovaj gel jako odgovarao, nije mi dodatno isušio lice, hidratizirao ga je i lijepo mi osvježio i očistio kožu.
Sastav: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Disodium Edta, Sodium Citric Acid, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Cl 19140, Cl 60730, Cl 42090, Limonene.

Nisam sigurna koliko bi gel odgovarao osobama sa suhom kožom jer mislim da im ne bi pružio dovoljnu hidrataciju, a ostalim tipovima kože, ukoliko traže blagu umivalicu za svaki dan, ovaj bi gel za čišćenje odgovarao.

Koristite li gelove za čišćenje lica? Koja je vaša najdraža umivalica?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 14:

  1. Dobro me podseti da izvučem svoj, moj je čini mi se sa breskvom i nekako me nije osvojio na prvu. Možda će druga šansa biti bolja :) Drago mi je da tebi tvoj odgovara :) Lidija

    OdgovoriIzbriši
  2. Avon baš ima dobre umivalice, imala samnekoliko, nažalost ovaj ne, ali sudeći po recenziji, doći će na red :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš razmišljam kako ću naručiti neke nove Avon umivalice jer sam jako zadovoljna s njima :D

      Izbriši
  3. POrobala sam jednu umivalicu od Avona i prilično sam zadovoljna :) Tek sam nedavno počela da naručujem iz Avona i stalno se pitam gdje mi je pamet bila pa nisam počela ranije :D Trenutno koristim Baleinu umivalicu u pjeni i najčešće i kupujem Balea umivalice, jer su mi skroz okej.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea umivalice su i meni ok, a ove Avon su sad najnovije otkriće :D

      Izbriši
  4. Imala sam priliku probati, ali sam na kraju poklonila na darivanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će još prilika, možda nakon idućeg BBD-a :D

      Izbriši
  5. Ja sve mjerkam Avonove proizvode za lice, samo malo recenzija ima po internetu, a meni koža osjetljiva, jedan pogrešan proizvod i trud ode down the drain. Mislim da ću početi sa ovim :Đ

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova umivalica je jako blaga, tako da ti ne bi trebala napraviti nered na licu. A poznato mi je to s jednim krivim proizvodom, zato jako pazim :D

      Izbriši
  6. još nisam probala taj proizvod ali voljela bih :)

    OdgovoriIzbriši
  7. ovo se čini kao super rješenje u ljetnim mjesecima, kad ujutro želimo osvježiti lice, a navečer ga riješiti svih nečistoća i masnoća :)
    cijena je isto oke :D

    OdgovoriIzbriši