subota, 16. kolovoza 2014.

Nyx - Love in Rio

Sređivala sam fotografije koje imam pripremljene za recenzije i ugledala fotografije ove paletice koju sam jedno vrijeme intenzivno nosila, a ovih ljetnih mjeseci sam zaboravila na nju. Danas sam odlučila ispraviti grešku i napisati recenziju koju ova paletica i zaslužuje.

Riječ je o Nyx trio paleti sjenila Love in Rio s nazivom Meet me at the Copa. Sjenila dolaze u prepoznatiljivoj Nyx crnoj plastičnoj ambalaži, koja izgleda elegantno, ali ne volim što se vide otisci prstiju po njoj i razne mrljice. Na mjestu gdje se otvara nalazi se simpatična mašnica. Uz sjenila se nalazi i aplikator koji nije baš od koristi, ali može poslužiti ako se ide negdje na put pa se zaborave ponijeti make up kistovi.
Sva tri sjenila u paleti su shimmerasta. Smeđe sjenilo ima najsitniji shimmer koji se toliko ne primjećuje kao kod ostala dva. Sjenilo u sredini u kutiji izgleda kao prljavo bijelo no na očima daje jednu zlatnu nijansu koja se lijepo presijava. To mi je ujedno i najljepša nijansa u ovom triju. Sivo sjenilo kao da u sebi ima jedan zlatni shimmer jer kad se nanese na oči lijepo se vidi kako se presijava. Sjenila su srednje pigmentarna, malo se truse pri nanošenju, no ništa strašno i lijepo se blendaju. Na očima izdrže oko četiri sata, a onda se počnu nakupljati u pregibu kapka, a uz bazu izdrže cijelo radno vrijeme. Sjenila su neutralnih nijansi pa se lijepo mogu kombinirati uz druga sjenila, a ja sam ih nosila u dnevnim kombinacijama s naglašenim usnama.
Cijena ove trio palete je oko 45 kn, a kupljena je u Danijel Cosmetics trgovini u Osijeku i mislim da oni jedini u Hrvatskoj drže Nyx kozmetiku, ako netko zna još gdje ima Nyx kozmetike neka slobodno napiše u komentaru J


Jeste li probali koje Nyx sjenilo? Volite li Nyx kozmetiku?

22 komentara:

  1. Imam je i ja, samo pod drugim nazivom ali su nijanse jako slične. Ja sam se jedva odlučila jer se ne zna koja je paletica lepša. Zamerala sam što su sve 3 šimeraste nijanse ali sad imam svoju but "naked" koja ima i puno mat nijansi pa mogu da kombinujem. Sve u svemu, super paletica za male pare :) Lidija
    P.S. I sve ostalo što sam probala od Nyx-a nije me razočaralo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da imaš dosta Nyx proizvoda, ja ih nemam toliko, ali slažem se da je s njihovom kozmetikom teško fulati :D

      Izbriši
  2. Ljepuškaste su nijanse, a s neutralnim se nikad neće pogriješiti i uvijek trebaju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam nikada probala ništa njihovo,čitala sam da imaju super stvari. Pronjuškala sam i Danijel cosmetic shop i super stvari imaju. Sjenila su predivna :D

    OdgovoriIzbriši
  4. još ništa nisam probala od njih, a želim svašta :D
    naručila sam taupe rumenilo koje još čekam da stigne :D
    što ne živim u Osijeku :D
    paleta se čini jako praktična za svaki dan, boje su lijepe neutralne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek se možeš preseliti :D Šalim se :D Ako želiš nešto od Nyx kozmetike, reci pa kupim i pošaljem, nije nikakav bad :)

      Izbriši
  5. Odlična paleta, takve boje su moj favorit. Ne volim jarke boje na očima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto volim neutralne boje na očima, a naglasiti usne :D

      Izbriši
  6. Nisam probala nista od Nyxa, a htjela bih rumenila jer ih svi hvale :) svidja mi se ova paleta, bas je za svaki dan, takve su najbolje :D blago vama u Osijeku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja nisam probala rumenila, ali imam u planu :D Ako želiš nešto od Nyx kozmetike, samo reci pa ti pošaljem :)

      Izbriši
  7. Ja od silnih ruževa koji me hipnotiziraju tamo paletice praktički i ne primjećujem :D Moram to pod hitno promijeniti :)) Lijepa su sjenila, volim te neutralne nijanse.

    OdgovoriIzbriši
  8. volim NYX, imaju dobra sjenila, ali su mi njhovi ruževi posebno dragi :)
    ove boje su baš po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni se sve NYX sviđa haha nadam se da će mi ubrzo biti dostupan u nekoj drogeriji :D paletica je divna, volim neutralne nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako želiš nešto od Nyx kozmetike, slobodno mi javi pa ti pošaljem :D

      Izbriši
  10. Meni se jako sviđa NYX kao brend, probala sam od drugarice ovu paleticu i nije losa ali nisam sad fasciiinirana. Svakako je odlican brend! =)

    OdgovoriIzbriši