srijeda, 24. rujna 2014.

Afrodita Clean Phase tonik

Afrodita je negdje na proljeće izbacila liniju Clean Phase koju čine osam proizvoda za čišćenje i toniziranje lica. Proizvod koji sam ja isprobala i o kojem ću vam danas pisati je tonik namijenjen normalnoj do masnoj koži, a više o cijeloj liniji i proizvodima možete pogledati ovdje.

Cijela linija ima skin friendly ph koji odgovara prirodnom ph naše kože, patentiranu 100% prirodnu hijaluronsku kiselinu, ekstrakt limuna, provitamin B5 i bisabolol. Linija ne sadrži parabene, parafin, alkohol i BHT.

Tonik za normalnu do masnu kožu sadrži ekstrakt hamamelisa koji regulira izlučivanje masnoće i sužava proširene pore, a hijaluronska kiselina i ekstrakt limuna vlaže kožu i vraćaju joj prirodni pH.
Tonik dolazi u plastičnoj ambalaži mint boje kao i cijela linija od 200 ml. Na vrhu se nalazi čep koji lijepo sjeda i čvrst je, tako da se tonik neće proliti za vrijeme transporta. Lako se dozira, a količina će vam potrajati oko mjesec dana ukoliko tonik budete koristili za jutarnju i večernju njegu. Sama tekućina tonika također je mint boje nježnog i osvježavajućeg mirisa.
Moja koža ja masna s proširenim porama i tijekom korištenja ovog tonika nisam primijetila da su mi pore uže, ali tonik mi je lijepo pripremio kožu za daljnju njegu, osvježio ju je, brzo se upija i ne ostavlja lice ljepljivim.

Sastav:
Cijena Clean Phase tonika za normalnu do masnu kožu je 36, 90 kn, a tonik se može kupiti u svim drogerijama i trgovinama koje imaju Afrodita kozmetiku.

Kako sam u potrazi za svojim HG tonikom koji neću morati naručivati s interneta jer me uvijek ubija čekanje, ovom toniku ću se sigurno vratiti kad isprobam još neke tonike koje imam u planu.


Jeste li probali nešto iz Clean Phase linije? Kako vam se sviđa ovaj tonik?

Broj komentara: 16:

  1. Tonik nisam probala,imalasam micelarnu i sredstvo za uklanjanje maskare. Kakav ti je u odnosu na Apivitin?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj mi bolje hidratizira kožu. Apivitin mi je pomogao oko kontrole lučenja sebuma u fazi kad mi je koža bila jako masna. Iako su mi Thayers tonici najbolji što se tiče hidratacije :D

      Izbriši
  2. Taman sam jucer potrosila tonik pa mi je ovo doslo ko naruceno. Bas cu pogledati sta se sve nudi od Afrodite

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako je moj tip kože isti kao i tvoj, sigurno ću probati ovaj tonik

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti si tako lepo napisala recenziju da ja sad želim taj tonik a niti mi treba niti imam taj tip kože :) U svakom slučaju, imam kome mogu da preporučim :) Lidija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga Lidija :D Nadam se da će nekome tko ima kožu sličnu mojoj odgovarati :D

      Izbriši
  5. Otkako je izašla ova linija proizvoda, kontam da nešto isprobam, a kada dođem u drogeriju, obavezno zaboravim. Malo mi je dosadio moj voljeni garnier zeleni tonik i ako se sjetim svakako ću ovaj da isprobam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Garnier zeleni sam koristila prije puno vremena i bila sam jako zadovoljna, a onda mi je odjednom prestao odgovarati, ne znam zašto. Morat ću ga ponovo kupiti pa da vidim na čemu sam s njim :D

      Izbriši
  6. privlači me ova linija.. ali nisam još ništa isprobala od nje :D
    tonik se čini super :D meni uvijek treba to nešto "prijelazno" između pranja lica i šminkanja, ovo mi se čini kao oke proizvod :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tonik je zadovoljio, a sad krećem na isprobavanje ostalih proizvoda iz te linije :D

      Izbriši
  7. Mene isto bas jako privlaci cijela ta linija jer stalno nesto lijepo o njoj citam, ali nisam jos nista probala. :) super si napisala ovu recenziju, sad znam za ubuduce ako cu traziti novi tonik, nekako mislim da cu i uzeti ovaj! Trenutno koristim sve od Garniera, i to vec godinama, pa me strah mijenjati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D I ja imam neke proizvode koje teško mijenjam, ali nekako prevagne moja radoznalost :D

      Izbriši
  8. Ovaj me tonik još uvijek čeka jer trenutno koristim Loccitaneov karite.. soft verzija mi je izvrsna ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Loccitaneov karite je divna stvar :D Soft verziju nisam probala jer ova nekako bolje odgovara mojoj koži :D

      Izbriši