nedjelja, 7. rujna 2014.

Misslyn ruževi – Eva's Paradise i Sexy Marilyn

Misslyn ruževi su me razveselili taman prije odlaska na godišnji, a poslala mi ih je Kameja zastupnik Misslyn, Artdeco, Phyris i Make up Factory kozmetike u Hrvatskoj. Ruževi su se vrlo brzo probili na vrh mojih omiljenih ruževa, a ako vas zanima zašto, nastavite čitati ovaj post.


Ruževi dolaze u jednostavnoj čvrstoj plastičnoj ambalaži crne boje na kojoj bijelim slovima piše ime brenda, dok se na dnu nalazi broj nijanse ruža. Ruževi o kojima ću vam pisati dio su ljetne kolekcije Perfect Match. Kolekcija sadrži devet ruževa, šest lakova i tri olovke za usne, a temelji se na retro ideji da je ruž na usnama usklađen s nijansom laka na noktima. Misslyn ruževi se mogu kupiti u Mülleru za 53,90 kn.

Obje nijanse Misslyn ruževa su jako pigmentarne te se lagano nanose na usne ostavljajući obojani kremasti trag. Ruževi ostavljaju sjajni finish koji se vremenom izgubi, ali nemaju sjajnih čestica u sebi. Trajnost ruža je oko tri sata, a zatim se ujednačeno gubi te se treba popraviti. Ono što se meni jako sviđa kod ovih ruževa je to što su kremasti i lagani na usnicama te nakon nekog vremena i zaboravim da imam ruž na usnicama. Ruževi se ne uvlače u borice te mi ne isušuju usne što je još jedan plus.
lijevo Eva's Paradise, desno Sexy Marilyn

Nijansa 51 ili Eva's Paradise je divan roza ruž koji u sebi ima notu koraljnog. Najčešće sam ga nosila u dnevnim kombinacijama jer mi je licu davao jedan poseban svježi touch.

Nijansa 170 ili Sexy Marilyn kao i što mu ime govori je malo jača nijansa, odlična za večernje lookove. Riječ je o divnoj intenzivnoj roza nijansi koja mi malo vuče prema ljubičastoj, a posebno lijepo izgleda kada koža malo potamni od sunca jer onda njegova boja dođe do izražaja, a s njom stavlja i usnice u prvi plan.

Nisam tip od onih što dijele nijanse na ljetne i zimske te volim nekom življom bojom razbiti zimsko sivilo, tako da će ovi ruževi kod mene biti u uporabi cijele godine, bez obzira što su dio ljetne kolekcije.

Ukoliko tražite ruž koji će vam dugo trajati na usnicama, onda ovi ruževi nisu za vas, no ukoliko volite ruževe lijepih nijansi koji su kremasti i lagani na usnicama te ih ne isušuju, trebate dati šansu Misslyn ruževima.

Imate li koji Misslyn ruž? Kako vam se sviđaju ove nijanse Misslyn ruževa? Dijelite li nijanse na ljetne i zimske?


*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

43 komentara:

  1. Lijepa su mi oba iako sam u fazi mat ruževa. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Oba su mi je lijepa. :) Ja sam trenutno u fazi mat ruževa pa ću ove preskočiti dok ne izađem iz te faze, haha.

    OdgovoriIzbriši
  3. nemam niti jedan Misslyn ruž, ali su me oduvijek privlačili.. ambalaža mi se sviđa, volim minimalistička i crna pakiranja ruževa :D
    super je i što su lagani na usnama, jer to je uvijet da ću iznositi neki ruž :D
    od navedenih nijansi mi se posebno sviđa Eva's Paradise :D :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je najljepša minimalistička ambalaža :)

      Izbriši
  4. Obje nijanse su mi lijepe, nisu napadne. Ja jesam od onih koji dijele ruževe po godišnjim dobima, pa ću u narednim mjesecima posezati više za ljubičastim i tamno crvenim ruževima, i naravno nude za po danu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim ljubičaste i tamno crvene nijanse vidjeti na drugima jer meni nikako ne stoje, nažalost.

      Izbriši
  5. Nemam nijedan, ali Eva's Paradise je prekrasna boja i super izgleda na tebi :) svidja mi se sto se ne uvlace u borice,to je ogroman plus kod svijetlih nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Mislim da mi je najgore kad se ruž uvlači u borice, sve mogu nekako tolerirati, ali to ne :)

      Izbriši
  6. Sviđa mi se što su kremasti i ugodni na usnama. Nikako da kupim nešto njihovo, možda će ruževi biti prvi na listi.. :D Kada bih morala birati između ova dva, definitivno bih izabrala Sexy Marilyn.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene su ovi toliko ugodno iznenadili da ću se počastiti još kojom nijansom :D

      Izbriši
  7. Prekrasne su mi obje nijanse! Isprobala sam par stvarčica od Misslyna i sa svima sam bila zadovoljna, a izgleda da ću morat isprobat i ruževe! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se planiram baciti na isprobavanje Misslyn kozmetike :D

      Izbriši
  8. Predivni su, a vidis ja stalno nekako prolazim pokraj Misslyn stalka i ne zagledam. Iz nekog razloga mi nije privlacan, a eto kako krasne ruzeve krije. Bas cu sutra da ih pogledam. Posebno mi se svidja Eva. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I kod mene je to nekako tako, ali se sad bacam u potragu za novim nijansama ruževa i još nekih stvarčica :D

      Izbriši
  9. Ja sam dobila narančasti iz ove kolekcije (You Jane), a već dugo imam i njihova četiri neutralna ruža, obožavam ih sve. Tekstura im je predivna. Ja baš volim ovakve kremaste, ugodne ruževe, moram priznati da mi se i tvoja dva jako, jako sviđaju. :) I da, od ruža koji se zove Sexy Marilyn očekivala bih da je crveni, haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I tvoja kolekcija Misslyn ruževa je predivna :D Planiram uskoro nabaviti još koju nijansu :) I moja prva misao je bila da bi Sexy Marilyn trebao biti crveni i to ono baš crveni :D

      Izbriši
  10. Ne mogu da se sjetim da li sam probala bilo šta od Misslyn-a i idući put ću malo pogledati štand sa njihovom kozmetikom, jer ruževi zvuče baš fino, mada to nisu nijanse koje bih odabrala za sebe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ruževi su predivni pa ako imaš priliku isprobaj koji, sviđat će ti se :D

      Izbriši
  11. Misslyn imam samo olovku za usne i kao podloga za ruž je jako dobra. Ruževe nisam probala, ali mogla bih vidjeti kakve se nijanse kriju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram nabaviti neke Misslyn stvarčice pa možda i ubacim koju olovku :D

      Izbriši
  12. Ništa njihovo još nisam isprobala, ali jako su mi lijepi ruževi i puderi novi se čine super pa se nadam da ću imati priliku jednom probati nešto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je ovo prvi susret s Misslyn kozmetikom i sad sam se totalno navukla :D

      Izbriši
  13. Nijansa 51 mi je predivna! moram prošetati do Mullera

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je :D I ja ću do Mullera pa još Misslyn stvarčica :D

      Izbriši
  14. Kakva steta sto u Srbiji nemamo Misslyn kozmetiku,dosta pohvala sam procitala o proizvodima,a Eva`s Paradise je savrsen:)! Pratim blog,svidjaju mi se postovi,ali moram i tebe pohvaliti,uvek odgovaras na komentare i jako si ljubazna i fina,sto,nazalost,ne vazi i za neke druge blogerke..meni je to bitno i umnogome od toga zavisi hocu li nastaviti da pratim odredjeni blog ili ne.Izvini ako sam ugnjavila ali pozeljno je cuti razna misljenja citateljki,zar ne?:) Pozdrav od Kristine

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) I nisi me ugnjavila te mi je jako drago što si napisala svoje mišljenje :) Iako pišem blog, također i čitam puno blogova pa vezano uz odgovaranje na komentare gledam iz uloge sebe kao čitateljice jer kad nekome nešto napišem, volim da dobijem odgovor :D

      Izbriši
  15. Baš me privlače kad se ovako sjaje u bulletu :D Morat ću nabavit barem jedan!

    OdgovoriIzbriši
  16. Prekrasne nijanse. Kao da sam ih sama birala :) Obožavam ruževe tako da ću sigurno isprobati koji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su nijanse divne :D Sviđat će ti se ruževi :)

      Izbriši
  17. Oodlično izgledaju :D Eva mi je favorit.

    OdgovoriIzbriši
  18. nijanse su divne no ova Sexy Marilyn nije crvena kako sam očekivala s obzirom na ime :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he i ja sam očekivala Sexy Marilyn crvenu :D

      Izbriši
  19. Čula sam već o Misslyn marki ali čini mi se da ih ovde nema na prodaji- nijanse su stvarno predivne! :) xx Maja
    - http://modern-muffin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  20. Jako lijepo izgledaju na usnama, moram priznati da nemam niti jedan Misllyn ruž, imam samo jednu olovku za usne nude boje koja mi i nije baš nešto nažalost, jako mi isuši usne. Općenito se jako malo priča o Misllyn kozmetici, barem kod nas, tako da jako malo znam o njihovim proizvodima i uvijek se radije okrenem nečemu za što sam pročitala puno pozitivnih recenzija. Šteta, jer vjerujem da imaju dobrih proizvoda! :) 51 je "up my alley" i morat ću ga testirati idući puta kad uđem u Muller! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na ruževima koje sam dobila za recenziju piše samo broj, a na njihovoj facebook stranici piše da je ruž 51 Eva's Paradise. Sad sam se zbunila totalno a sam išla još jedno provjeriti i dobro sam napisala. Gdje si pročitala da je 51 Up my alley?
      Slažem se da je Misslyn kozmetika slabo zastupljena kod nas, što je šteta. Nakon što sam probla ruževe, planiram probati još neke proizvode :D

      Izbriši
  21. Čini mi se da Misslyn ima odličnih proizvoda, a ja još nemam ništa njihovo. Morat ću to ispraviti! Nijanse su divne

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kreni od ruževa :D I meni je Misslyn otkriće :)

      Izbriši
  22. Nisam isprobala još ništa od Misslyn proizvoda, no ove ruževe ću svakako pogledati jer stvarno odlično izgledaju. :)

    OdgovoriIzbriši