nedjelja, 28. rujna 2014.

p2 Ultra Mattie 24 hours make up

Kada sam u jednom New in postu pisala o nabavljenoj p2 kozmetici, puno upita je bilo baš za ovaj tekući puder. Nakon što sam ga dobro isprobala, mogu vam napisati i koju riječ o njemu.

Puder dolazi u staklenoj ambalaži od 30 ml s pumpicom koja je po meni dodatni plus jer olakšava doziranje. Dolazi u četiri nijanse 010 matte shell, 020 matte sand, 030 matte ivory i 040 matte caramel.
Puder je guste teksture, radi usporedbe, gušći je od Bourjois Healthy Mix. Jako lijepo se blenda i stopi s kožom što mi se jako sviđa. Ne čepi pore i jako ga je ugodno nositi na licu, lagan je te s njim nećete imati osjećaj maske. Puder obećava matiranje 24 sata i ne sadrži uljnu bazu. Je li to točno ne bih vam znala reći jer ga nisam nosila 24 sata na licu, ali ono što mene kao masnokošca veseli je to što puder bez baze i dodatnog matiranja puderom u prahu, bez da se zasjajim izdrži cijelo radno vrijeme. To se naravno odnosi na povoljne vremenske uvjete. Kako ovo ljeto nije bilo ekstremnih vrućina, ne znam vam reći kako bi se puder ponašao u tim vremenskim uvjetima, ali mislim da bi se dodatnim matiranjem riješio taj problem. Mislim da bi odgovarao i osobama s mješovitom i normalnom kožom, a kako bi se ponašao sa suhom kožom, ne bih znala, li ako ga je netko od suhokožaca isprobao, neka slobodno napiše u komentaru svoja iskustva.
Nijansa koju sam ja izabrala je 020 matte sand i na slici možda izgleda prežuto, ali mislim da je to do mog fotoaparata, iako je nijansa matte sand za osobe toplog i neutralnog podtona.

Prekrivanje pudera je srednje prema jakom, prekrit će crvenilo, ožiljke od akni i sitne nepravilnosti, no za prekrivanje malo veće akne uz puder će vam trebati dodatna kamuflaža. 

Uz sve pozitivne strane koje sam već napisala o ovome puderu, on ih ima još: ne sadrži parfem kako bi se izbjegla iritacija kože, vodootporan je i neće vam ostati trag pudera na majici kad ju skidate preko glave, dermatološki je ispitan i klasificiran kao hipoalergen, vegan je.
Sastav: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, C11-12 ISOPARAFFIN, ISOAMYL LAURATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, MAGNESIUM SULFATE, HYDROXYOCTACOSANYL HYDROXYSTEARATE, SORBITAN ISOSTEARATE, PHENOXYETHANOL, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), DIMETHICONE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE,
TOCOPHERYL ACETATE, LAUROYL LYSINE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIMETHICONOL, ALUMINA, BENZOIC ACID, TALC,
DEHYDROACETIC ACID, ALCOHOL DENAT., CYCLOTETRASILOXANE, SIMETHICONE, SERINE, UREA, SODIUM LACTATE, SORBITOL, TEA-LACTATE, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, ALLANTOIN, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Cijena ovog divnog također je povoljna 4,95 €, što bi bilo oko 37,73 kn, a jedini nedostatak mi je što se ne može nabaviti kod nas, nego se proizvodi samo za njemačko i austrijsko tržište.


Kako vam se sviđa ovaj puder? Jeste li probali nešto od p2 kozmetike?

34 komentara:

  1. Nadam se da će p2 doći u Hrvatsku, bilo bi u redu! Ja sam probala bazu za lice, lakove i ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nadam, jer sve što sam do sada probala mi se jako sviđa :D

      Izbriši
  2. Meni matiranje baš i ne treba, ali ko zna, možda bi bio dobar i na suhoj koži. Volim čitati o p2 jer možda nekad ovi proizvodi nekako dođu do mene, pa da bar nešto znam kako djeluje :D Imaju predivne ruževe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam dva p2 ruža i obožavam ih. Također volim čitati o p2 kozmetici jer ako mi se ukaže prilika da opet odem u Njemačku da znam koje proizvode trebam kupiti :D

      Izbriši
  3. Stvarno bi im bilo vrijeme da dodu kod nas!!!!! :) Ovaj bi mi puder sigurno odgovarao. O ruzevima cesto citam da su odlicni, a ja sam probala sjenila i rumenilo i super su.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam isprobala ali sviđa mi se ambalaža baš djeluje fancy,a i po tvom opisu mislim da je ok :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimljivo je što je p2 brend povoljan, ima odličnu ambalažu i još bolje proizvode unutar ambalaže :D

      Izbriši
  5. Stvarno zvuči kao nešto što bi meni odgovaralo, ali ja se jako teško odvajam od svog Colorstaya :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još probala Colorstay, ali jednom prilikom hoću :D

      Izbriši
  6. Nemam masnu kožu pa mislim da mi ne bi odgovarao. Od p2 imam neku malu paleticu senki i super je. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još probala njihova sjenila, ali nadam se da će biti prilike :D

      Izbriši
  7. Zvuči dobro! Da bar taj p2 dođe kod nas uskoro, ne znam kaj čekaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne znam ni ja što čekaju kad vide da volimo p2

      Izbriši
  8. Uh, jedva čekam da odem u Njemačku i okupiram p2 stalak :D više volim slabije prekrivanje i mana je što ima tako malo nijansi :/ ali zvuči odlično, za tako nisku cijenu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram opet u Njemačku samo zbog p2 :D Ja sam našla svoju nijansu, tako da se na žalim, a cijena je odlična :D

      Izbriši
  9. Eh još kad bi nam došao P2!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Samo mi je falilo još ovo da vidim. Jedva sam nabavila Catrice i jako me podseća na ovo tvoje po opisu. Ne preostaje mi ništa drugo nego da se nadam da će p2 i Catrice jednom doći u Srbiju :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da Catrice nema u Srbiji. Uhh, baš sam se sad iznenadila. Ako želiš nešto, reci pa ću ti poslati :D

      Izbriši
  11. sviđaju mi se tvoje fotografije i ambalaža ovoga pudera :D
    super što je lagan na koži, to mi je u zadnje vrijeme najbitnije kod podloga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Zanimljivo mi je što je cijena jeftina, a ambalaža je dobra :D

      Izbriši
  12. Šteta što se ne može nabaviti kod nas. Sviđa mi se opis, čim ne čepi pore, to je veliki plus.
    I neće P2 tako brzo kod nas :/

    OdgovoriIzbriši
  13. Zvuci odlicno, bas trazim puder koji matira! Steta da ove marke nema, ali vjerujem da ce doci jednom :) slike su ti preslatke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Baš je šteta što tako dobrih stvari nema kod nas :D

      Izbriši
  14. Ja uvijek padam na mat pudere jer imam masnu kozu i bas mi se svida sve sto si napisala u ovoj recenziji. Da nam je dostupan sigurno bih ga kupila. Ovo ljeto sam dobila iz Njemacke nekoliko p2 proizvoda i od svega su mi se najvise svidjele maskare i baza za sjenilo koja je odlicna, najbolja koju sam isprobala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baz za sjenilo nisam probala, ali imam jednu maskaru i obožavam ju :D

      Izbriši
  15. Baš se spremam na put pa bi ga mogla škicnuti kad si ga tako nahvalila. Nisam probala ništa njihovo, ali zato se iz Njemačke ne vraćam bez par njihovih sitnica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš se lijepo zabaviti u Njemačkoj i da će biti dobar shoping i baš se veselim vidjeti što ćeš odabrati od p2 kozmetike :D

      Izbriši
  16. premda sam zbilja zadovoljna catrice puderima, sad bih voljela probati i ovaj :D
    ide na wish listu, nadam se da će ga se sponzor sjetiti pri idućoj posjeti domu svom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi kad imaš sponzora :D Nadam se da će ti se sviđati :)

      Izbriši