četvrtak, 11. prosinca 2014.

Batiste Strength & Shine šampon za suho pranje

Mislim da svaka djevojka koja ima problema s masnim vlasištem (poput mene) doživljava suhe šampone kao male spasitelje u trenucima kad bi željele da im kosa izgleda lijepo, a nemaju vremena za pranje. Moj omiljeni suhi šampon je Batiste Blush i potrošila sam jako puno bočica da im ne znam broja. Kada se na našem tržištu pojavila ova verzija, ono što me je privuklo je ono shine u imenu. Svi koji koriste suhe šampone znaju da nakon uporabe kosa nekako izgubi sjaj i zbog toga me je privukao ovaj Batiste Strength & Shine suhi šampon.

Batiste Strength & Shine šampon za suho pranje kose obogaćen je L-Argininom, prirodnom esencijalnom aminokiselinom koja revitalizira oštećene vrhove, a masnoj kosi vraća sjaj i čvrstoću. To što proizvođač obećava revitaliziranje oštećenih vrhova ne znači da će vaši ispucali vrhovi odjednom postati zdravi, nego na to treba gledati kao preventivni proizvod jer ispucali vrhovi se rješavaju jedino šišanjem.

Korištenje ovog šampona za suho pranje kose je jednako kao i kod ostalih. Prije uporabe treba se dobro protresti bočica. Zatim se s udaljenosti od oko 30 cm proizvod nanese na kosu. Prstima se izmasira vlasište i ostavi se nekoliko sekundi da proizvod odradi svoje, a nakon toga se kosa iščešlja.
Strength & Shine za razliku od ostalih Batiste šampona ostavi blagi sjaj na kosi, nije to onaj prirodni sjaj koji kosa ima, ali daje veći sjaj od svih suhih šampona koje sam probala. Kosa je lijepo osvježena i korištenjem ovog šampona možete si produžiti pranje kose za jedan dan. Miris je ugodan, nije zagušljiv i ne ostaje toliko dugo u kosi kao npr. kod Batiste Blush.

Sastav: Butane, Isobutane,Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat, Arginine, Parfum, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Linalool, Limonene.


Cijena Batiste Strength & Shine suhog šampona je 34,90 kn za 200 ml proizvoda.

Koristite li Batiste šampone za suho pranje kose? Jeste li probali Strength & Shine?


Broj komentara: 12:

  1. Bas sam se zadnji put dvoumila između njega i Blush-a i uzela opet Blush jer je jeftiniji malo i jer sam na njega navikla, ali moram i ovaj isprobati :) ne mogu bez suhih sampona, mislim da je to jedino efektivno rjesenje za izdrzati dane između pranja kose pa makar to bio i jedan dan kao u mom slucaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam navikla na Blush i baš ga volim, no sad ću malo koristiti ovaj jer mi baš odgovara :D

      Izbriši
  2. Ja imam xxl, i super mi je za hitne slucajeve, a ovaj nisam probala..

    OdgovoriIzbriši
  3. od svih Batiste suhih šampona ovaj mi nekako najviše ulijeva povjerenje, da skida masnoću :D
    imala sam Blush, ali mi nije potpuno odgovarao :D
    super što ovaj daje i sjaj,, možda ga kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Blaš odličan, a i ovaj mi je isto. Probaj ga ako budeš u prilici :D

      Izbriši
  4. Koristim girlz only suhe sampone,jer su mi ovi nedostupni ali voljela bi ih probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će biti prilike za probu Batiste šampona :D

      Izbriši
  5. Baš sam dns potrošila svoju bočicu, imala sam onaj za volumen i sad razmišljam koji da uzmem sljedeći jer mi se kosa nenormalno brzo masti, bacit ću pogled na ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj ga, meni je dobar, čak je sklonio i omiljeni Blush s trona :D

      Izbriši
  6. Ja mislim da sam ja jedna od rijetkih da mi se ti šamponi za suho pranje ne sviđaju. Imam dva i samo mi stoje. Zapravo mislim da im nisam ni dala neke dobre šanse :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda nemaš potrebe za njima. Meni se kosa brzo masti i oni su mi odlični za produžiti pranje kose za jedan dan :D

      Izbriši