nedjelja, 1. veljače 2015.

Lookfantastic Beauty Box – siječanj

Nakon odlične kutije u prosincu, zbog koje mi je još žao što ju nisam naručila, odlučila sam se naručiti siječanjsku kutiju. Kutiju sam jako dugo čekala i stigla mi je pred sam kraj mjeseca i samim tim probijen je rok od tjedan dana od strane Lookfantastic. Iako u ovoj priči nije problem čekanje, nego to što je Lookfantastic, koji je iz Velike Britanije, poslao moj paket iz Švicarske koja nije u Europskoj uniji pa su zbog toga zadržali paket na carini i morala sam dokazivati njegovu vrijednost. Iako paket nije bio za carinjenje, samo procedura dokazivanja vrijednosti traje, a kad mi je paket napokon stigao morala sam platiti još 15 kuna, a razlog troškova ne znam, pretpostavljam da je to zbog skladištenja paketa na carini. Poslala sam nekoliko mailova Lookfantastic na nekoliko različitih mail adresa i odgovora nema što smatram jako neprofesionalno i bezobrazno te sam jako razočarana njihovim poslovanjem. Ovo nije prvi put da sam naručivala s Lookfantastic, ali je prvi put da sam imala problema i nije mi jasno zašto šalju pakete iz Švicarske jer od njih naručujem baš zato što su iz EU i što ne moram paziti na iznos i carinu. Sve u svemu znam da me Lookfantastic više neće vidjeti kao kupca.
Sada kad sam vam se izjadala, vrijeme je da vam pokažem koje sam proizvode dobila u siječanjskoj kutiji.

3 More Inches šampon i regenerator u putnom pakiranju od 75 ml iz linije Life Extending koja je namijenjena zaštiti kose od svakodnevnih stresova koje suvremeni život baca na našu kosu (bojanje, toplina, sunce...). Šampon i regenerator ne sadrže silikone i parabene i baš se veselim njihovom isprobavanju. Šampon i regenerator mogu se kupiti u putnom pakiranju po 8£ svaki, dok je pakiranje od 250 ml 18£.

Philip Kingsley sprej protiv lomljenja kose i pruža zaštitu od topline, a namijenjen je svim tipovima kose. Nanosi se na mokru kosu i ne ispire se. Dobila sam putno pakiranje od 60 ml. Osobno nisam ljubitelj raznih sprejeva jer mi maste kosu, no vidjet ćemo kako ću se slagati s ovim.

Molton Brown gel za tuširanje naziva Templetree. Također je riječ o putnom pakiranju od 100 ml i ovako na prvu jako lijepo miriši.

Nuxe Masque Creme Fraiche de Beaute, osvježavajuća i hidratantna maska za lice u punom pakiranju od 50 ml. Njoj se najviše veselim od svih proizvoda u kutiji i samo ona vrijedi više nego što sam platila cijelu kutiju jer joj je cijena oko 176 kn. Maska je namijenjena svim tipovima kože i sadrži kombinaciju od osam biljnih mlijeka i soka aloe vere koja osigurava dubinsku hidrataciju.

MyVitamins šumeće tablete za energiju, full pakiranje od 20 tableta s okusom limuna. Ok su mi vitamini i sigurno se neće baciti, no ne znam što to radi u kozmetičkom beauty boxu.

Gatineau Strategie Jeunesse jastučići (dva komada) za oči koji su idealni za posebne prilike kada želimo izgledati svježe i odmorno. Na prvu kada sam vidjela ovo sam mislila da je riječ o testeru okoloočne kremice, ali veselim se isprobavanju ovih jastučića jer nisam tako što nikada koristila. Jastučići se mogu kupiti u pakiranju od 6X2 i cijena ima je 34,50£, što bi bilo da je cijena jednog pakiranja 5,75 £ ili oko 60 kn.

Uz sve neugodnosti i živciranja koja sam imala s ovom siječanjskom kutijom zadovoljna sam s proizvodima koji se nalaze unutra i jako se veselim njihovom isprobavanju.


Kako vam se čine proizvodi koje sam dobila? Jeste li imali neugodnih iskustava s Lookfantastic?

34 komentara:

  1. Da tako su i u prosli ubacili onaj food suplemenet - valjda zele njegovati ljepotu i iznutra, iako bi ja isto radije neki dekorativni proizvod npr umjesto ovakvih vitamina :D
    Veselim se recenziji Nuxe maske :) i zao mi je sto si imala takvo iskustvo...bas su nesto zeznuti postali, jedino kome vjerujem 100% je Feelunique na kraju :/ oni inace nama salju pakete iz Svicarske baze, zasto nemam pojma. Mozda misle da ce brze stici. I onda iz Svicarske cekamo mjesec dana, a Feel posalje iz UK direktno i dodje za 6-7 xD

    Uzivaj u proizvodima i eto, glavno da je ipak kod tebe kutija sada :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E upravo to, važno je da je kutija napokon kod mene :D Mislim da ću se nakon ovog iskustva okrenuti kupovini isključivo preko Feelunique jer im je usluga puuuno bolja :D

      Izbriši
  2. Nisam od njih naručivala, ali kad budem imat ću na umu ovo što ti se dogodilo (samo da ne zaboravim). Baš bezveze... pa i neodgovorno s njihove strane pogotovo što ti ne odgovaraju na mailove. Nuxe maska i pads za okoloočno područje mi izgledaju jako interesantni. Nadam se da ćeš pisati o njima :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako budeš naručivala pristupi s dozom opreza da ne bi imala problema s carinom :) Pisat ću kad ih pošteno isprobam :D

      Izbriši
  3. I pored svih peripetija kroz koje si morala da prođeš, mislim da si dobila jednu jako lepu kutiju. I ja bih se najviše obradovala Nuxe, mada mi se dopada i ona prskalica za kosu kao i jastučići za oči :) Sve u svemu, super i kvalitetno :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako sam zadovoljna proizvodima u kutiji i kad sam vidjela njih malo mi je lakše zbog svih nastalih problema :D

      Izbriši
  4. Bome i ja bih bila zadovoljna ovim proizvodima bez obzira na peripetije. Inače, imala sam ovu Nuxe masku, bila mi je ok jedino za ljetne mjesece a baš me zanima tvoj dojam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nuxe maski se baš veselim pa ćemo vidjeti jel toliko pruža toliku hidrataciju kakvu bi trebala :D

      Izbriši
  5. Što Rosey kaže, najbitnije je da su proizvodi stigli do tebe, ali nakon takvog iskustva teško da bih i ja naručivala tu kutiju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko god su mi te kutije odlične, mislim da i više neću naručivati zbog svih komplikacija koje su se dogodile :D

      Izbriši
  6. Bas mi je zao sto si imala neugodno iskustvo. Steta, sad me to bas odbilo od narucivanja kutije. Svidaju mi se proizvodi, Nuxe, sprej za kosu.. Nadam se da ces pisati dojmove.

    OdgovoriIzbriši
  7. A hajde, važnije je da si zadovoljna proizvodima koji su došli. Šta bi da nisu bili po tvojoj volji, a još taj problem s dolaskom paketa :)) Od svega najviše mi se sviđa Nuxe maska za lice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E upravo to :D Ovako se makar veselim proizvodima :)

      Izbriši
  8. I ja sma naručila siječansku kutiju, jedva čekam da mi stigne! Nisam mogla odoljeti da ne pročitam tvoj post, pa eto, iznenađanje će izostati!
    Zadovoljna sam proizvodima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, i ja ne mogu odoliti da škicnem kad neko piše o kutiji i saznati što ću dobiti prije nego kutija stigne :D Nadam se da će brzo doći tvoja kutija i da će uživati u proizvodima :D

      Izbriši
  9. Proizvodi su super, mene zanimaju ovi okoloočni jastučići, Philip Kingsley i Nuxe maska :)
    A za ovo slanje iz Švicarske stvarno ne znam što misliti :/
    Kao i za neodgovaranje na mailove.... Možda si im trebala na FB wall pisati, tamo bi vjerojatno prije odgovorili jer je svima vidljivo. U svakom slučaju, nije im to za pohvalu :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti što si me sjetila za njihov FB, na to sam totalno zaboravila :D Baš sam se jako razočarala u njihovom pristupu kupcima :/

      Izbriši
  10. Zanimljiva kutija, mene posebno zanima Nuxe maska za lice :D

    OdgovoriIzbriši
  11. meni su tako 2 narudzbe iz sleek-a stigle iz svicarske i carinili me, ne kuzim koja im to fora slanja paketa iz zemlje ne-eu, a u sleek-u se pravili grbavi i glumili da ne znaju kako paket krenuo iz svicarske :/
    nuxe maska zvuci obecavajuce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ne i Sleek :/ Znači ja sam još i dobro prošla jer me nisu carinili. Očito ima neka caka kad se šalje iz Švicarske, možda je neki porez u pitanju ili tako nešto :/

      Izbriši
  12. zanimljivi proizvodi,, najviše su me zainteresirali ovi za kosu - šampon i regenerator :D ali i ovaj sprej protiv lomljena kose, pa se njihovm recenzijama jako veselim :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Baš mi je žao što si imala takvo neugodno iskustvo s Lookfantastic :/, srećom, meni se još nije ništa takvog dogodilo, ali da, definitivno im nije u redu takvo poslovanje i nepoštivanje kupaca. Sviđaju mi se dobiveni proizvodi, Nuxe Masque Creme Fraiche de Beaute maska me posebno zaintrigirala, nadam se da će uskoro tipkati recenzija ;).

    OdgovoriIzbriši
  14. Baš mi je žao zbog ovoga što ti se dogodilo :( Meni je inače najdraži feelunique, a ni beautybay nije loš dok na lookfantasticu baš i ne kupujem.
    Kutija je odlična, mislim da ju se isplatilo uzeti i samo radi Nuxe maske ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je Nuxe maska glavna zvijezda kutije :D Feelunique također volim i od sad kupujem samo s njega :D

      Izbriši
  15. Sprej za kosu mi je odmah upao u oči znaš da sam slaba na te zavrzlame,a jako želim da probam bilo šta od Nuxe jako me mami ,lep je paketić po meni :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Žao mi je što si imala neugodno iskustvo, mislim da bi i mene izgubili kao kupca. Proizvodi su ipak zanimljivi, uživaj u njima! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ništa drugo, dobila sam dobre proizvode :D Uživam :)

      Izbriši
  17. Ovo mi baš nije za pohvalu s njihove strane... Ja sam se totalno navukla na te kutije i do sada zaista nisam imala problema, ali ovo bi me odbilo! Ipak, proizvodi vesele ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Proizvodi su odlični i super je što mogu probati nešto što nikada ne bi :D Nakon ovog iskustva ću stopirati neko vrijeme, a za dalje ćemo vidjeti :D

      Izbriši