četvrtak, 23. travnja 2015.

Essence noviteti proljeće / ljeto 2015. - prvi dio

Essence nas je ovog proljeća / ljeta obradovao novitetima među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Kako post ne bi bio jako dugačak, podijelila sam ga u dva dijela. U prvom ćete dijelu vidjeti novitete u Essence svijetu lakova za nokte.

I ♥ Trends – The Nudes – 07 hope for love
The Nudes kolekcija izazvala je pravu buku u blogerskom svijetu i osim lakova čine ju ruževi i sjenila o kojima će biti više riječ u jednom drugom postu jer je ovo ipak post o lakovima za nokte. The Nudes lakovi za nokte dolaze u 12 nijansi u količini od 8 ml za cijenu od 15,90 kn. Hope for love je divna nježna prljavo roza nijansa koja je dosta pigmentarna i već s jednim slojem možete prekriti pločicu nokta. Ja sam iz navike stavila dva sloja, što možete vidjeti i na slikama. Laki ima lijep sjaj i top coat vam nije potreban. Sušenje laka je odlično, a trajnost je oko tri dana i onda počne ravnomjerno nestajati s rubova nokta. Sve u svemu, riječ je o divnom laku koji će kod mene biti jedan od nošenijih lakova u proljetnom razdoblju.

I ♥ Trends – The Pastels – 01 so lucky
Ova nježna zelena nijansa dolazi pod zanimljivim imenom i trebalo bi pokušati nositi ovaj lak kad se uplaćuje loto ili bingo listić, možda donese sreću J Dobro, šalu na stranu. Posebnost ovog laka, kao i cijele The Pastels kolekcije je to što je riječ o mat lakovima. Lakovi dolaze u 8 nijansi u količini od 8 ml za cijenu od 15,90 kn. Lak je slabije pigmentaran od Hope for love te su kod njega dva sloja laka potrebna da bi se dobila prava nijansa ovoga laka. Sušenje je odlično, pri tome mislima da je lak suh prije nego što su siv nokti nalakirani, što je kod mene veliki plus. Lak kako se suši prelazi u mat finish te i po tome možete znati kad je lak suh. Minus mu je trajanje te ako ste u nedostatku vremena i želite lak koji će na vašim noktima trajati pet dana, onda ovaj lak nije za vas. Meni je uz obavljanje kućanskih poslova i pranje kose izdržao dva dana i onda se počeo lagano guliti na vrhovima nokta.

The gel nail polish – 04 our sweetest day
Ovo je nova generacija Essence lakova koja pruža dugotrajnost, intenzivnu boju, savršeno prekrivanje i očaravajući sjaj. Ukolekciji će se naći 46 nijansi po cijeni od 12,90 kn za 8 ml laka. Lak Our sweetest day je nježna puderasta nijansa lijepog sjaja koja bi mogla kako joj i samo ime kaže biti omiljena među mladenkama. Zbog gel efekta vrijeme sušenja je malo duže, desetak minuta i efekt koji lak daje je zaista lijep. Što se tiče trajnosti, na mojim noktima lak je izdržao dva i pol dana, a onda se počeo ljuštiti u komadićima.


Effect nail polish – Latex matt – 32 the black cat
Volim Essence Effect lakove i jedan od omiljenih mi je Holo graphics 22 I love magic o kojem sam pisala ovdje. Ova linija ima 6 lakova s različitim efetima i odlaze u bočici od 10 ml po cijeni od 16,90 kn. The black cat me je prije svega privukao nazivom jer sam i sama vlasnica jedne crne mačke, tako da je to odmah bila ljubav. Na noktima je divan upravo zbog svog mat efekta i po meni je idealan za večernji izlazak, iako sam ga ja prošetala i na radnom mjestu. Vrijeme sušenja je brzo, a da je lak u potpunosti suh znat ćete po finishu jer on pri sušenju prijeđe u mat finish. Mana tamnih lakova je što se brzo počnu guliti pri vrhovima nokta, što je slučaj i kod ove crne mace.

Nail art pastel ombre top coat – 27 blurry up!
Ovaj top coat je idealan za sve nas lijenčine koje žele imati brzinski ombre na noktima bez puno muke i zato palac gore za Essence. Nadlak dolazi po cijeni od 16,90 kn za 8 ml. Na bočici su nacrtane upute, ali nema tu velike mudrosti. Na bazni lak nanosite jedan, dva, tri ili četiri sloja te na noktima dobijete nježne nijanse baznog laka koje čine ombre manikuru s blagim prijelazima. Kao bazni lak koristila sam gore spomenuti I ♥ Trends – The Nudes – 07 hope for love, a kako je ispao moj ombre možete vidjeti na slikama.


Quick & easy sponge nail caring oil
Ovo mi je jedan od najzanimljivijih proizvoda koje sam vidjela u zadnje vrijeme. Riječ je o spužvici za njegu noktiju i kutikule koja se nalazi u bočici. Funkcionira tako da prst gurnete u otvor koja se nalazi u  spužvici koja je natopljena bademovim i arganovim uljem  i to je to. Kutikula je nahranjena, a ulja kojima je spužvica natopljena pružit će vašim noktima njegu i hidrataciju. Volim ovaj proizvod jer je jednostavan za korištenje, bočica mi stoji na stolu i kad god ju vidim se sjetim da bi mogla pružiti noktima njegu koju zaslužuju. Cijena spužvice je 25,90 kn za 35 ml.


Kako vam se sviđaju ovi Essence noviteti? Jeste li pronašli nešto za sebe?


*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 26:

  1. Crni lak mi se najviše dopada i sigurno ću ga potražiti, iako nisam fan crnih lakova za nokte. Izgleda fantastično :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Također ne volim crne lakove, ali ovaj me je u potpunosti osvojio :D

      Izbriši
  2. Jaoj što mi je lep onaj prvi pinkasti mada mi se i crni baaaaaš sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Crni i 07 hope for love lakovi mi se najviše sviđaju. Nedavno sam uzela nijansu 03 i'm lost in you i jako sam zadovoljna njime, tako da ću sigurno uzeti i 07. Gledala sam ovu spužvicu, ali neću je još uzimati zato što sam nedavno kupila Evelin mješavinu bademovog i arganovog ulja za nokte, tako da se sada sa njime zabavljam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijela ta linija lakova mi je baš lijepa :D A crni je vrh :)

      Izbriši
  4. ajmeee spuzvica za ljencine, pa ovo moram definitivno nabavit :D meni je tlaka uopce stavljat ulje nokat po nokat, ovo zvuci kao ispunjenje mojih snova, samo se gurne prst unutra i naulji se xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš to i ja kažem :D Uvijek se zamrljam i upackam dok mažem kutikulu, a ovo je toliko jednostavno i nije mi mrsko :D

      Izbriši
  5. Odlično si to sve sastavila :D. Ja sam nažalost valjda jedina zaljubljenica u lakove koja je tek nedavno kupila prvi C&G lak (ne računajući onu prastaru liniju) i to eto sad kad su očito izašli iz asortimana :D. Još sam se čudila zašto je polica u DMu prazna i zaključila da je to zato što su lakovi na sniženju :D. Sad mi je megažao :/.
    Nego... Black cat mi se jako sviđa, naravno, i vjerojatno ću ga pribaviti makar imam već mat crni lak, ali ga nikad ne mažem jer mu trebaju čak četiri sloja. Među nudačima ću si sigurno nešto iskopati, ako ne i nekoliko. Ovaj pastelni me se baš i nije dojmio, moram priznati. Lijepa je boja i ideja, ali čini mi se da se vide nanosi kistom čega nisam fan uopće :(.
    Kantica sa uljem je baš slatka. Najprije sam pomislila da je to odstranjivač, ali sad mi je još simpatičnija :D. Ombre lak sam vidjela kod Žane, i dalje ne berem poantu ovoga. Ok, ideja možda i stoji: imaš jedan a ne 4 laka, ali s praktične strane mislim da ne drži vodu jer prvo na nekim noktima imaš čak četiri sloja koja se moraju dugo sušiti, neki su deblji od drugih i ne traju jednako dugo. Mislim da je ovo previše muke da bi se na kraju probudilo s reljefom na pojedinim noktima :-Đ, a i nisam fan što se boja ravnomjerno ne posvjetljuje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvlala ti draga :D Kod The black cat su sasvim dovoljna dva sloja za potpuno prekrivanje, tako ako si u potrazi za mat crnim lakom koji dobro prekriva, to je taj :) Nudači su i meni svi predivni i rado bi ih sve udomila. Kod pastelnog se mora dobro paziti da se ne vide nanosi kista, i meni je fora što je riječ o pastelnom mat laku i lijepo izgleda uživo na noktima :D Meni je ombre odlična stvar, no istina je da ima više slojeva, ali ne vidi se toliko ta nejednaka debljina na noktima, samo je individualno tko ima vremena za malo duže vrijeme sušenja :D

      Izbriši
  6. Ja sam oduševljena :D
    Ovaj ombre moram imati, moram!!!
    07 je bila moja boja do skoro a od skoro je 01 mintić, ne znam šta mi je ovog proleća ali poludeh za mint bojom :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ombre je meni odlična stvar, a mintićima teško odolijevam :D

      Izbriši
  7. Super s mi I <3 trends lakovi i sad jedva čekam kupiti i koji gel lak. A ovaj ombre top coat je totalno fora ::)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, vidjela sam tvoju kolekciju :D Ti si pola asortimana pokupovala :D Ombre je baš cool :D

      Izbriši
  8. Hope for love mi je prelepa nijansa, divna je. :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Divni noktići i divni lakovi, ne znam koji mi je lepši.
    U stvari, favorit mi je The Black Cat i pastel ombre top coat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D I meni je crna mica favorit, upravo zato što je mat :D

      Izbriši
  10. Aaaa ombre mi se bas svidja, nisam ni primjetila to, morat cu ga kupit.
    A sad totalna suprotnost - svidja mi se i taj crni mat!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crni je baš divan upravo zbog tog mat finisha, a ombre je fora :D

      Izbriši
  11. Hope for love imam i baš mi je lijepa nijansa i ovo ljeto će često biti na noktima ;)
    Najzanimljivije mi djeluje ova bočica za njegu noktiju o.O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hope for love sam nosila dva puta zaredom i to je znak da ga jako volim :D

      Izbriši
  12. Hope for love imam i smatran ju nijansom roze koja paše baš svima, svestrana je, elegantna i nježna :) Neki dan sam našla i Black Cat za kojim žudim otkad sam čula za njega i to je <3 Pastel Ombre TC mi je nepotrebno nešto, totalno mi je nezanimljiv i nije mu efekt nešto što ja osobno volin. So lucky mi je jedini pastels kojeg želim (oke imam već 4 pastelsa i kad nađem toga vjerojatno ću uzet i ostale koje fale ahah),a sponge nail caring oil je nešto što prvi put vidim i složit ću se s tobom, prezanimljivo mi izgleda. Mislin da me je ovo ulje u 2015 najviše iznenadilo (zasada), želim jako :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je sponge nail caring oil najzanimljiviji proizvod 2015. :D Hope for love stvarno stoji svima i svima se sviđa. Meni je cijela ta linija divna, tako da ću si nabaviti još nekoliko lakića. The black cat mi je tako divan baš zbog tog mat finisha da mislim da će biti najnošeniji lak u skorije vrijeme :D

      Izbriši
  13. jako zanimljivi proizvodi i hvala na trudu da to sve nama lijepo predstaviš :D
    najzanimljivije i najljepše mi je lak u nijansi hope for love - totalno moj tip te prljave, a opet proljetne verzije roze <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :* Mislim da će hope for love biti najnošeniji lak kod mene ovog proljeća :D Da, nijansa je stvarno posebna :)

      Izbriši