subota, 25. travnja 2015.

Olival darivanje – Zlatno ulje smilja

Volim Olival liniju smilje, a sad se toj ekipi pridružio još jedan novi proizvod, a to je zlatno ulje smilja. Uz glavni aktivni sastojak eteričnog ulja smilja, Zlatno ulje sadrži još sedam različitih prirodnih ulja: jojobino, maslinovo, arganovo, nevenovo, ružino, bademovo i ulje sjemenki marelice.

Ulje je namijenjeno dnevnoj i noćnoj njezi normalne, suhe i osjetljive kože lica. Brzo se upija, a nakon nanošenja koža je glatka i svilenkasta.

Ovo malo čudo u bočici imate priliku osvojiti kod mene na blogu u suradnji s Olival prirodnom kozmetikom.

Uvjeti za sudjelovanje su jednostavni te vas molim da ih poštujete:

1. Darivanje je samo za čitateljice i čitatelje iz Hrvatske.

2. U komentaru ispod ovog posta napišite mi kako će se ovo ulje uklopiti u vašu dnevnu rutinu njege kože lica. Također mi napišite mail adresu kako bi vas mogla kontaktirati.

3. Dobitnik je samo jedan i bira ga Random.org.

4. Dobitnika ću obavijestiti mailom i treba mi odgovoriti u roku od 48 sati, jer u protivnom biram novog, također putem Random.org.

5. Darivanje završava 2. 5. 2015. u ponoć.

6. Ovo nije uvjet, ali bilo bi mi drago kada bi lajkali (ako već niste) moju Facebook stranicu :), kao i Facebook stranicu Olival kozmetike jer oni vas nagrađuju.


Svim čitateljicama i čitateljima želim puno sreće!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvala svima na sudjelovanju, ali dobitnica je samo jedna. Random org. je izabrao, a to je:


JOSIPA T. KOVAČ
















Broj komentara: 57:

  1. Ovo ulje koristila bih i dan i noc, bez njega nikud nebih mogla poć. Imam jako osjetljivu kozu lica te mi je potrebna ovakva njega. Savrseno bi se uklopilo ovo ulje u moju dnevnu rutinu njege lica, jer bi samo to ulje koristila.

    email: nelacervar96@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim ovo ulje da ga svaki dan koristim, zaista mi je potrebno, uklopit ce se idealno u moju dnevnu rutinu njege kože lica.

    email: nelakasic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Super su mi ta prirodna ulja.
    Moja je koža suha i osjetljiva, tako da bi mi u potpunosti odgovaralo. Koristila bi ga u jutro i navecer, a ponekad i vise puta dnevno, jer mislim da kozu treba odrzavat cistom,hranit ju i njegovati.
    mallatinna7@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  4. Prije spavanja za najslađi san....
    email - stulina.bozena@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Već koristim Olivalovu kremu sa smiljem kao dnevnu njegu, a za noć volim ulja. Nisam primjetila ovaj proizvod na policama, ali me svakako zainteresirao.
    Mislim da bi odlično funkcionirao sa hidrolatom ruže koji trenutno koristim.

    mail: zhoe.boe@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo ulje bi se uklopilo kao svakodnevna njega lica prije spavanja!
    daniela.saric@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  7. mislim da bi mi ovo ulje moglo pomoci kod moje kronicno suhe i dehidrirane, pomalo umorne koze... inace koristim vec neke olivalove proizvode pa bih voljela isprobati neki novi, jer mi je olival veoma pouzdana marka. mislim da bi se super slagalo nakon micelarne od smilja.

    sophisticy92@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Jao divnoo! Ajde da i ja isprobam sreću ;) Spavala bih s njim, koliko mi je lijepo, a ujutro se budila osvježena i zlatnog sjaja hihi.. Mislim da bih ga najviše koristila za osjetljivo područje oko očiju, mislim da bi mi super djelovalo na borice, i na jagodicama za naglašavanje preplanulosti.
    mila.chocoholic @ gmail com

    OdgovoriIzbriši
  9. Voljela bih probati ovo zlatno ulje jer me koža nakon umivanja jako zateže i koristila bi ga ujutro i navečer prije spavanja.Moja koža je dosta osjetljiva i ponekad me svrbi,zato bi voljela napokon pronači nešto što bi mi odgovaralo :)
    maja091098@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Ulje bih koristila svakodnevno, a posebno na podrucju gdje se naziru prve bore. Sigurna sam da bih ga stedljivo trosila.
    idastefanec1408@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Stavljat cu ga svakodnevno - po danu ili prije spavanja, a mozda ako uspije izdrzati ispod sminke, to cu sigurno isprobati
    i_biocic@net.hr
    Ivana P.

    OdgovoriIzbriši
  12. Dosad nisam nikako koristila ulje za lice te bih ga prvo koristila prije spavanja, a i ujutro nakon umivanja heh. Radujem se novoj ljubavi na prvi dodir :)
    email: violet_st_0014@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Pošto mi je u zadnje vrijeme koža izrazito suha, ovo ulje koristila bih ujutro i navečer prije spavanja. Ujutro nakon umivanja umasirala bih ulje da se dobro upije te kao i obično nanijela make up. Navečer bih nakon skidanja šminke i umivanja ponovno umasirala ulje na kožu lica kako bi preko noći koža bila dubinski hidratizirana i njegovana :).

    Mail: suzana.gajdasevic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  14. Za žednu kožu, ovo je savršeno i ujutro i navečer.
    nasjavalida@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Koristila bi ga navecer prije spavanja i svakodnevno mješala s puderom prije nanošenja ;) ivaivekovic0304@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Koristila bih ovo ulje svaki dan, to je sigurno. Već tjednima tražim koje ulje bi si mogla uzeti jer sam čula da su super za suhu perutavu kožu i da je odlično staviti kap ulja u puder prije nanošenja jer tada puder izgleda ljepše na licu. Zato ga stvarno želim ispribati. stelasequinbeauty@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Morala bih probati da vidim kako funkcioniramo da mu nađem najbolju namjenu, ali obično se ja i ulja volimo navečer nakon mazanja kiselina. :)

    diadra69@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  18. Koža moja osjetljiva je jako i treba joj odgovarajuća njega,
    Uz Zlatno ulje Smilja bila bi preporođena i lijepa.
    Ne mogu zamisliti dane bez ovog divnog dara,
    Jer bio bi moj vitalni, obnavljajući ritual - kao iz raja!

    Nije bilo ugodno vidjeti svoje prve bore,
    Od tad me brige i ružni snovi more.
    Zlatno ulje za mene proizvod je pravi,
    Primjena je jednostavna, kožu njeguje i hrani.

    Lijepa i zdrava koža uz Zlatno ulje nije mit
    Jer moja će koža podatna i baršunasta bit'!
    Brzo se upija, pruža potrebnu dnevnu dozu hidratacije,
    Kožu čini blistavom, mekom i spremnom za maženje.

    FB: Rajka Kovačević
    Lajkala sam obje stranice

    OdgovoriIzbriši
  19. Koristila bih ga svaki dan umjesto trenutne dnevne i noćne kreme jer mi je koža već neko vrijeme jako suha i peruta se, a ovo ulje izgleda obećavajuće. :) jedna.jasna@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  20. obožavam i koristim Olival proizvode na bazi smilja, ovaj bi proizvod koristila za večernju njegu, kada skinem šminku poslije napornog dana, moje lice je suho i umorno ovaj odličan proizvod sa sedam prirodnih ulja zasigurno bi pomladio i hidratizirao moje suho lice
    igorova.maja@gmail.com
    pratim te i na facebooku Maja P:

    OdgovoriIzbriši
  21. Ovo ulje bih koristila nakon jutarnjeg umivanja, a prije stavljanja hidratantne dnevne kreme.
    Vjerujem da bi i ovo ulje koristila i u nocnoj njezi kože, vjerojatno i koju kap više za jače djelovanje.
    Moram priznati da bih i ovo ulje stavila na vidljivo mjesto jer ova pipeta je nešto preslatko :D
    ana.vuckovic1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  22. Ovo ulje bih koristila kao noćnu njegu lica
    cvita.2809@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  23. Koristila bih i za dnevnu i nocnu negu
    jer verujem da je carobno i mocno


    Jasna
    jasnajaca78@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Šalji odma za NS jedno ja poludeh za uljima :) Šalim se naravno, srećno svima jako lep dar <3

    OdgovoriIzbriši
  25. Koristim olival kremu za dnevnu njegu i odlično mi odgovara,a u kombinaciji s uljem idealno za moju kozu,samo jedna kap je dovoljna za cijelo lice,ljepotu lica:)

    OdgovoriIzbriši
  26. Dobro bi mi dolo ovo malo čudo jer mi je koža hirovita kao i vrijeme! Trenutno imam suhe obraze što mi se još nije događalo pa bi mi idealno bilo da sa ovim saniram ovu štetu! :D
    leonarda.grandy@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  27. Prije svega bih ga koristila za noćnu njegu jer sam fanatik(blago rečeno) glede noćne hidratacije i njege moga lišca,a vjerujem da bih ga vrlo brzo počela koristiti i za dnevnu njegu
    plavusa_75@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  28. Koristila bih ovo ulje za početak kao noćnu njegu (vjerojatno odmah i kao dnevnu :D). Imam jako osjetljivu kožu i prezadovoljna sam Olivalovim kremicama, dnevnom i noćnom, kao i pilingom. Vjerujem da je i ovo ulje odlično! (josipa.t.kovac@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  29. Koristila bih ga svakodnevno, pogotovo navecer prije spavanja, kada i imam vremena posvetiti se sebi i malim ritualima "ljepote". Imam dijete od 15mjeseci, i za mjesec dana trebam roditi drugo, i zelim da mi djeca imaju lijepu mamu s njegovanom kožom. ��☺

    e-mail adresa: aneta.strmota@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  30. Ulje smilja prati me kroz dan,a uvečer uspava za najljepši san.Njegov dodir godi mome licu i zato je na njemu uvijek osmijeh za čistu peticu.Voli ga i moj mali psić,jer zna da zbog ulja testiran niti jedan prijatelj il bratić.Priroda nas čini sretnima,baš kao i ovo divno ulje smilja :).

    batmary@live.com

    OdgovoriIzbriši
  31. Obožavam Olivalovu kozmetiku i ovo ulje želim isprobati otkako sam prvi put čula za njega. Koristila bih ga svakodnevno, najvjerojatnije navečer prije spavanja, nakon čišćenja, kako bi lijepo nahranilo moju kožu tijekom noći. Vjerujem da bi mi pomoglo da vratim elastičnost i sjaj umornoj koži lica i ublažilo ove prve borice koje su se počele pojavljivati otkad sam ušla u 30-e.
    E-mail: tea.sainovic@gmail.com
    FB: Tea Šainović

    OdgovoriIzbriši
  32. Imati osjetljivu kozu najgori je dar, osvojiti ovo ulje najsladi je moj san. U moju dnevnu rutinu njege lica savrseno bi se uklopilo jer moja koza treba njegu i mekocu, vec i pticice na grani znaju da ovo ulje jakoo jako hocu..Borim se sa suhom kozom, borim se iz dana u dan, sa ovim uljem bi lakse usnula u san. I za vecer i za dan Olival ulje bi koristila da mi hidrataciju podari, moja koza za nijedne druge proizvode vise ne mari.. Jedna kap ulja ucinila bi cuda, pomozite mi molim vas jer sam vec od suhe koze postala luda ;) (suzana.sainovic@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  33. Ulje smilja prati me kroz dan,a uvečer uspava za najljepši san.Njegov dodir godi mome licu i zato je na njemu uvijek osmijeh za čistu peticu.Voli ga i moj mali psić,jer zna da zbog ulja nije testiran niti jedan njegov prijatelj il bratić.Priroda nas čini sretnima,baš kao i ovo divno ulje smilja :)

    batmary@live.com

    OdgovoriIzbriši
  34. ovo ulje bi bilo odlično za moju kožu, koja je lagano sve više suha i zahtjevnija... od jutarnje do večernje rutine, super bi se uklopilo

    lucija.simic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  35. Ovo ulje bih koristila kao noćnu njegu da lijepo nahrani i hidratizira moju kožu dok ja mirno spavam. :-)
    iness00@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  36. Koristila bi ga za njegu lica prije nanošenja kreme , bilo bi savrśeno budući da odgovara i njezi osjetljive kože , inače koristim ulja u njezi kose i za ruke i nokte
    irenahajtok@gmail.com
    Fb Irena Hajtok

    OdgovoriIzbriši
  37. korila bih ga svakodnevno ujutro i navečer ,vjerujem da je super,volim smilje
    monikak711@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  38. Idealno za moju kozu,volim smilje.
    goran.dragana@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  39. Ulje će se savršeno uklopiti u moju dnevnu rutinu njege lica i pomoći suhoj koži.

    dubravkalubina@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  40. Ulje bi koristila i za dnevnu i nocnu njegu koze...taman bi bilo idealan poklon za moj rockas (02.05.) :)
    nella_aaa@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  41. Koristim olivalove šampone,kreme i pekmez za suncanje,volim to sto su okrenuti prirodi i voljela bih isprobati novo ulje.
    Koristila bih ga ujutro,poslije čišćenja lica da se kroz dan koža prirodno sjaji,nahrani,bude meka i spremna za radne izazove.

    vucictihana@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  42. Do nedavno sam imala Nuxe ulje i koristila sam ga svakodnevno u njezi kože i mogu reći da mi je baš pomagalo. Nažalost, nestalo mi ga je ,a nije baš jeftino tako da sad čeznem za ovim Olivalovim :D Imam užasno suhu i perutavu kožu tako da suho ulje koristim za noge i ruke, ramena, a i za lice koje namažem ujutro i navečer prije spavanja. Također imam suhu kosu tako da poslije svakog pranja i sušenja kose stavljam ulje na suhe vrhove. Tako da da, savršeno bi se uklopilo u moju rutinu :D
    majazd23@gmail.com, a fb Maja T.

    OdgovoriIzbriši
  43. Bilo bi predivno provati dragocjeno ulje smilja danas popularno i brendovito ulje koristim za lice i kosu i noge ujutro i noću

    OdgovoriIzbriši
  44. Jako bi mi dobro došlo ovo ulje,obožavam prirodnu kozmetiku i izvrsno bi se uklopila u moju svakodnevnu njegu kože.
    spomenka9@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  45. Imam Olivalovu CC kremu s uljem smilja i odlicno djeluje na moju mjesovitu kozu. Mislim da bi mi i ovo ulje odlicno njegovalu kozu koja je malo "unistena" nakon poroda :)
    nikoliazigic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  46. Taman bi se uklopilo :) Da ne kompliciram s pisanjem na dugo i široko :D
    anavil27@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  47. Ujutro i navečer za zlatni ten!
    anaseric11@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  48. Da mi ublaži bore,
    kada ovo ljeto idem na more :)
    Zlatno ulje smilja proizvod je pravi,
    jer hidratizira kožu lica i vrata,
    te je njeguje i hrani!!!

    viktoriana.borozan@gmail.com
    (lajkala sam obe stranice)

    OdgovoriIzbriši
  49. Koristila bih ga ujutro i uvečer jer dubinski hidratizira ,štiti i hrani kožu lica,vrata i dekoltea, pomlađuje i ublažava bore. beba7766@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  50. Koristim vec arganovo ulje i odlicno mi je a u ovom proizvodu znaci imam i njega i još njih šest+smilj, vau odlicno. Moja osjetljiva koža ce biti jako zahvalna Olivalu. sakmarek.marina@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  51. Ujutro se obožavam umiti vodom u koju dodam malo zelenog čaja, zatim obavezno izmasiram lice kružnim pokretima i lagano utapkam bogatu hidratantnu kremu koju bih rado zamijenila sa Olival zlatnim uljem smilja. Zatim obavezno nanesem na usnice balzam koji štiti od pucanja kože.Uvečer se više posvetim čisćenju kože,koristim gel za umivanje kože lica, a dvaput tjedno i piling koji ujedno čisti i obnavlja kožu lica. Zatim opet izmasiram lice noćnom kremom u koju dodam par kapi ulja smilja.
    branka.kulas1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  52. ovo ulje koristila bih kao noćnu njegu suhih dijelova svojeg mješovite kože lica a rado bih ga isprobavala i na ostalim suhim dijelovima tijela, kosi, noktima... obožavam njegu uljima i s obzirom da sam oduševljena Olival peelingom od smilja sigurna sam da bih bila i ovim uljem :D
    mail: jelena95.vrb@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  53. Olival piling i hranjiva maska za lice, tonik, regenerativna, extra hidratantna i extra bogata krema....sve na mojoj polici, fali još samo zlatno ulje :)
    slavicav2004@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  54. odlično će se uklopiti za dnevnu i noćnu upotrebu za njegu lica i cijelog tijela,moja koža ce biti njegovana i meka
    mirjanazivkovic222@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  55. Upotponilo bi tako da bi svako vecer kako kazu samo jednu kap nanjela na cijelo podrucje lica a kako mi se blizi 40-ta smilje bi dalje ucinilo cuda.
    babarogax@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši