subota, 20. lipnja 2015.

Avon Summer White Bright edt

U svoje dvije godine bloganja nikada nisam pisala o parfemima, ali ovaj parfem mi se toliko svidio da je zaslužio da mu se posveti malo više pažnje. Nemam puno iskustva s Avon parfemima, barem ovim novijim, dok sam s klasicima poput Perceive i Passion Dance dobro upoznata jer sam ih često nosila kao srednjoškolka.

Summer White Bright toaletna voda je predstavljena 2015. godine i pravi je ljetni parfem, što nosi i u svojem nazivu. Pripada cvjetno – voćnoj kategoriji i kao i boje koje su na njemu riječ je o osvježavajućem mirisu idealnom za ljetne vrućine. Iako nije pravilo, kada biram parfem biram one u zelenoj ili plavoj ambalaži jer se pokazalo da se u takvim ambalažama najčešće nalaze note koje meni odgovaraju, prozračene i osvježavajuće. Kako je riječ o edt, miris će vam potrajati nekoliko sati, a onda će lagano početi gubiti na intenzitetu te će se morati obnoviti.
Note Avon Summer White Bright edt:
• gornja nota: limun
• srednja nota: đurđica
• bazna nota: kadifica

Limun parfemu daje svježinu u kombinaciji sa ženstvenošću đurđice. Miris kadifice ne poznajem, tako da ne mogu suditi o tome. Uglavnom, riječ je o parfemu idealnom za ljetne dane jer će vam pružiti osvježenje koje tražite i kako kažu iz Avona „Miris koji će tvoj dan trenutno učiniti ljepšim“ i s tom se tvrdnjom u potpunosti slažem :)

Osim Summer White Bright u ponudi su još dva mirisa, Summer White Sunset (narančasti) i Summer White (plavi). Svi mirisi dolaze u ambalaži od 50 ml i redovna cijena im je 83 kn, a u redovnom katalogu se mogu pronaći za 39 kn što je izvrstan deal.


Jeste li probali Avon Summer White mirise? Koji je vaš omiljeni Avon parfem?

Broj komentara: 16:

  1. Imam ovaj parfem i jako mi se sviđa njegov miris, samo bih htjela da je malo više postojan. Iako, kod tako niske cijene nemam se pravo žaliti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to :) Povoljan je i nije mi žao šprickati se malo malo :D

      Izbriši
  2. Imam plavi i sad me mamiš ovim zelenim :D A ne smem više kupovati svašta nešto iz Avona, polomiće me majka i sestra :D Meni su njhovi parfemi božanstveni i inače, samo šteta što traju par sati, kao i ovaj. Mada se na odeći znaju zadržati ceo dan, pa čak i sutradan osetiti na odeći. Dok su mi svi oni poznati, brendirani zaista dugotrajni i na koži i na odeći, i znaju da mirišu danima na odeći, isto tako moram dobro da natapam odeću ako hoću da miris nestane :D :D :D

    Moj omiljen parfem iz Avona, mislim da je Today, koji mi miriše na grožđe, mislim da je taj u pitanju jer sam ga imala davno i izgubila sam bočicu i sad sve nešto razmišljam da skupim pare i da nađem Avon damu koja ima uzorke da primirišem i da ga kupim. Pur blanca je takođe divan. Little black dress, Blue Rush, ima ih podosta, većine i nema više u ponudi, rekla bih. Moram da nađem spisak svih parfema koje sam imala ili volela iz Avona.

    Kome treba hitno neki parfem ili ih voli menjati ili rotirati da im ne dosadi, kao što ja radim sa omekšivačima, ove parfeme može uzeti u obzir.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ti si pravi znalac kad su Avon parfemi u pitanju, svaka čast :) Ja želim probati i plavi i narančasti jer mi je ovaj zeleni odličan :D Volim takve parfeme imati u torbi za plažu jer ako se dogodi nekakva neplanska aktivnosti da se stignem dočarati :D

      Izbriši
  3. Ja imam narandzasti a imam uzorak od ljubicastog! Prvi obozavam a drugi mi se nikako ne svidja! Zeleni jos uvek nisam probala a vidim da su svi u Avon-u na akciji u novom katalogu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, jesu :D Ja bi ih sada sve najrađe pokupovala je se stvarno isplati :D

      Izbriši
  4. Ne koristim Avon parfeme, ali sjećam se Pur blanca parfema kojeg je koristila moja sestra i baš mi se sviđao. Inače preferiram slatkaste parfeme, ali mislim da bi mi se ovaj zbog limuna dopao ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja suprotnost što se tiče parfema :) Ako voliš limun onda bi ti se sviđao :D

      Izbriši
  5. Kad su Avon parfemi u pitanju najdraži su mi Pur Blanca koja miriše tako čisto i svježe, Today Tomorrow Always Amour i Sensuelle koji je baš poseban. Avon za svačiji ukus ima nešto, od svježijih, pa do jačih nota, a kako su često popusti, tu je i ušteda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to :D Ali ti Avon popusti me nekada znaju koštati dosta jer onda bude još samo ovo, još samo ono i uvijek pretjeram :D

      Izbriši
  6. Ovo mi se čini interesantnim, ali meni Avonovi parfemi budu nekako nedovoljno razrađeni, sirovi... Nema puno razvijanja mirisa... Nemam pojma jesi li me shvatila ;)
    Kako god', svako malo kupim neki koji me zaintrigira, ali si ga rijetko i ostavim. Ovaj me pak sad baš svrbi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam na što misliš, ono kao da mu nedostaje nešto, neka fina nota... Ovaj ne spada u tu kategoriju (bar meni) pa ga probaj ako budeš imala prilike :)

      Izbriši
  7. nisam isprobala mnogo avonovih parfema, ali mi je najdraži Little Black Dress.. mama i ja smo ga naručivale negdje 3-4 puta :D meni je jedan lijepi, klasični zimski miris,, iako ga mnogi preferiraju za ljeto :D
    ovaj tvoj je vjerujem fantastičan :D limun i đurđica u kombinaciji sigurno bajno mirišu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Little Black Dress je divan miris i koristila sam ga baš u zimskim mjesecima jer mi je malo pretežak za ljeto, ali je baš kao što ti kažeš klasika :D

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Nažalost ga nisam probala, ali nadam se da će biti prilike :)

      Izbriši