ponedjeljak, 1. lipnja 2015.

Olival - Zlatno ulje smilja

Olival linija smilje dobila je još jednog člana – Zlatno ulje smilja koje ste prije jedno mjesec dana imali priliku osvojiti u darivanju kod mene na blogu. U međuvremenu sam ulje uvrstila u svoju rutinu njege lica i nakon mjesec dana korištenja, donosim vam svoje dojmove.

Olival Zlatno ulje smilja namijenjeno je normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži lica, a ja bih rekla da je namijenjeno svim tipovima i uključila masnu i mješovitu kožu, što ću kasnije i objasniti. Ulje sadrži sedam prirodno hranjivih ulja (jojobino, maslinovo, arganovo, nevenovo, ružino, bademovo i ulje sjemenki marelice), a glavni sastojak je eterično ulje smilja koje potiče obnavljanje i sprečava nastajanje bora.

Zlatno ulje smilja je stvarno zlatno, a vidite i na slikama njegovu divnu zlatnu boju. Osim zlatne boje Zlatno ulje je zlatno i u svom učinku na kožu. Dolazi u prozirnoj staklenoj bočici od 15 ml s pipetom, a na bočici je naznačen i rok u kojem bi se ulje trebalo potrošiti. Na mojoj bočici piše do 4. mjeseca 2017. što bi bilo oko dvije godine.
Koristila sam ga u večernjoj njezi tako što sam ga nanijela na čisto lice, vrat i dekolte pa čak i na okoloočno područje. Iz pipete sam kapnula dvije kapi na dlan i nježno utrljala u kožu te su mojoj masnoj koži te dvije kapi bile dovoljne. Nisam imala potrebu još dodatno stavljati kremu, što mislim da bi osobe sa izrazito suhom kožom trebale. Da bi se ulje upilo u moju kožu potrebno je bilo oko dvadesetak minuta, ali opet napominjem da će drugim tipovima kože trebati vjerojatno manje.

Obožavam ovo ulje jer samo s dvije kapi nahrani moju kožu te joj pruži dovoljno hidratacije nakon nošenja make upa i krema sa spf cijelog dana, a kad se potpuno upije ostavi kožu mekanu pri dodiru. Ulje mi nije izazvalo nikakav nered u obliku prištića i komedona ili iritacije. Miris je fantastičan, prozračan i dosta dugo se zadržava što mi se jako sviđa. Od svih ulja koje sadrži, osjetim samo kombinaciju smilja i ruže, možda zato što ta dva ulja imaju izraženiji miris od ostalih i moram vam reći da je kombinacija ta dva mirisa stvarno divna.

Sastav:
Kao i svi Olival proizvodi i Zlatno ulje smilja je proizvod prirodne kozmetike, bez parabena i bez testiranja na životinjama te je proizvedeno u Hrvatskoj i Olival kozmetika nas je još jednom počastila odličnim proizvodom, a da je Zlatno ulje smilja stvarno zlatno, mogu vam to potvrditi.
Korstite li ulja u svojoj njezi lica? Jeste li probali Zlatno ulje smilja?




*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

22 komentara:

  1. Volim ulja, koristim ih svaku večer i ovo imam u planu kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti zadovoljna, kao što sam i ja :D

      Izbriši
  2. Obožavam ulja u njezi lica, ali ovo ulje mi je ipak premasno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni baš paše, doduše stavim ga jako malo i baš mi je divno :D

      Izbriši
  3. Koristim ulja i ne pada mi na pamet mjenjati ih ponovo za kreme, a ovo pikiram od kada je izaslo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nogu ti reći da se i ja polako okrećem prema uljima :D

      Izbriši
  4. Konačno je Olival dostupan i kod nas, doduše samo ovo zlatno i suvo ulje (sa i bez šljokica) ali dobro, biće verovatno još toga. Trenutno koristim Dr.Pasha bademovo ulje i divno mi je, pa bih pauzirala sa uljima do jeseni kada bih uzela ovo Olival, čini se idealno za moju kožu :) Javljam utiske kad probam, uživala sam u recenziji :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš mi je drago što je i kod vas stigao Olival i nadam se da ćeš biti zadovoljna njihovim proizvodima :D Veselim se pročitati tvoje dojmove :D

      Izbriši
  5. Neka ovo bude još jedno ulje koje bih voljela probati :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Voljela bih ga probati, ali trenutačno rotiram dosta ulja i moram se malo strpjeti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo jedino i polako se navlačim na ulja :D

      Izbriši
  7. moram priznati da se ne sjećam kad sam zadnji put stavila kremu na lice, trošim ulja i serume... doći će i ovo na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja se opet ne odvajam od krema, ali uz ovo ulje mi nije potrebna ni krema ni serum :D

      Izbriši
  8. Došli su kod nas, jedva čekam da probam ovo ulje :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni smilje stvarno super mirise, a i odlicno je za kozu. Imala sam Loccitane maglicu za lice od smilja i obozavala sam je :) htjela bih ga probati, bas je lijepe neobicne boje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni isto, iako je nekim djevojkama prejako. Boja je baš zlatna :D

      Izbriši
  10. Nisam koristila ulja u njezi, strah me nekako stavljati ulja na lice jer mi se čini da bi mi mogla stvoriti nered, mada bih prvo trebala isprobati... Baš je slatko ovo ulje u toj bočici, možda se jednog dana i odvažim pa ga kupim. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također nisam tip za ulja, no ovo je srušilo sve moje predrasude :D

      Izbriši
  11. Volim ulja i redovito ih koristim, a ovo nisam probala, ali po svim recenzijama čini mi se da je Olival napravio izvrstan posao ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je :D Nadam se da će biti prilike za isprobati ovo koje je predivno :)

      Izbriši