nedjelja, 15. studenoga 2015.

Rose Care - Yoghurt of Bulgaria krema za ruke, balazam za usne i gel za umivanje

Otkada sam probala Rose Care probiotički šampon za snažnu kosu o kojem sam pisala ovdje, navukla sam se na njihove proizvode prije svega zbog ugodnog mirisa ruže. Šampon mi je toliko dobar da je najbliže mom zamišljenom HG šamponu i dobro je da imam nekoliko komada u zalihama jer ga više ne vidim na njihovim stranicama za naručiti, ali se nadam da je to samo trenutno i da ga nisu povukli iz prodaje.


Proizvodi o kojima ću vam danas pisati dio su kolekcije Yoghurt of Bulgaria koja je namijenjena osjetljivoj koži sklonoj iritacijama i crvenilu, a aktivni sastojci bugarsko ulje ruže i jogurt hidrolizat smiruju kožu i štite ju od vanjskih utjecaja. Nijedan od obih proizvoda ne sadrži parabene, umjetne boje i mirise.

Probiotička obnavljajuća krema za ruke s ružinim uljem
Kreme za ruke su mi must have proizvod i nalaze mi se u svim prostorijama stana te naravno u torbici, tako da su mi uvijek pri ruci. Ova krema osim što lijepo njeguje i ostavlja kožu mekanom, zamiriši cijelu prostoriju mirisom ruže koji nije nimalo zagušljiv, nego je izrazito svjež i osvježavajući. Krema je hidratantna i brzo se upije u kožu te ne ostavlja masni trag. Aktivne sastojke čine bugarsko ružino ulje, proteine jogurta u hidroliziranom obliku, shea maslac, kakao maslac, keratin. Krema sadrži i UVA i UVB zaštitu.
Cijena: 19 kn za 75 ml

Probiotički balzam za usne s ružinim uljem
Ovaj balzam me na prvu oduševio svojom divnom ambalažom i to je službeno i najljepši blazam koji sam vidjela. Dolazi u ovalnoj bijeloj ambalaži s roza čepom i točkićem pomoću kojeg se proizvod dozira. U početku mi je bio neobičan uprav o njegov ovalni oblik, no brzo sam se navikla. Iako u sebi sadrži ulje bugarske ruže, malo sam se razočarala jer ono se u balzamu skoro ni ne osjeti. Miris balzama je jako nježan, onako puderast, osjeti se dok se nanosi na usne, a nakon toga nestane. Balzam je gust, ali se lako nanosi na usne i nije tip balzama koji će se upiti istog trenutka, nego ostaje na usnama što osobno volim. Balzam sam najčešće koristila ispod tekućih mat ruževa koje uvijek tako koristim jer mi ih je ugodnije nositi kada ispod njih imam balzam, a ujedno je i preventiva od isušivanja usana. Kako sadrži UVA i UVB filtere balzam je idealan za dnevnu njegu jer usne štititi od sunčevih zraka. Osim već spomenutog ulja bugarske ruže, balzam sadrži i pčelinji vosak, kakao i shea maslac, proteine jogurta u hidroliziranom obliku i vitamin E.
Cijena: 15 kn za 5 ml


Probitički ultra blagi gel za pranje lica s ružinim uljem
Ovaj gel sam već spomenula u postu u kojem sam pisala o svojoj njezi čišćenja lica ovdje te kao što sam već rekla koristim ga za jutarnje umivanje. Gel za jutarnje umivanje biram na osnovi mirisa jer volim ugodan miris koji će me uz vodu još dodatno razbuditi. Da me se krivo ne shvati, ovdje nije riječ o jakom mirisu, nego o osvježavajućem, puderastom mirisu ruže koje mojem licu pruži osjećaj čistoće i osvježenja. Iako je riječ o gelu, on je izuzetno blag prema licu te nema straha da će vam isušiti lice ili da će vas koža nakon umivanja zatezati ili peckati. Boja mi je mliječno bijela, gotovo prozirna i za umivanje lica dostatna vam je količina koju vidite na fotografiji. Gel ima klip – klap čep pomoću kojeg se proizvod lako dozira te iako su mi draže umivalice s pumpicom, navikla sam se na korištenje gela na ovakav način. Iako gel u sastavu sadrži SLS, neće se jako zapjeniti u kontaktu s vodom, no napraviti će taman dovoljno pjene koliko je potrebno da se temeljito opere lice. Može li se ovim gelom skidati šminka, ne znam jer ga koristim isključivo kao dio jutarnje njege, a i ne skidam šminku samo gelom za umivanje, nego i dodatnim pomagačima, tako da ukoliko se odlučite na ovaj gel, morat ćete sami isprobavati. Gel sadrži aktivne sastojke poput bugarskog ružinog ulja i proteine jogurta u hidroliziranom obliku, a namijenjen je svim tipovima kože.
Cijena: 42 kn za 230 ml

Rose Care kozmetika se, kao što joj i samo ime govori, temelji na bazi bugarskog ružinog ulja, odnosno ulju Rose Damascene iz Doline ruža u južnoj Bugarskoj i zadovoljit će apetite svih ljubiteljica ruže i njezinog mirisa.

Proizvodi se mogu naručiti putem interneta, a što vam brend Rose Care sve nudi, možete pogledati ovdje.


Jeste li probali nešto od Rose Care proizvoda? Kako vam se čine proizvodi o kojima sam pisala?

Broj komentara: 18:

  1. Obožavam ovu kolekciju, probala sam mleko za skidanje šminke i kremu za ruke, savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam uopće čula za ovaj brend (shame on me), ali želim sve i kremu za ruke i balzam i gel :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš uskoro nešto od toga isprobati :D

      Izbriši
  3. Krema za ruke mi deluje savrseno za hladnije dane. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovi proizvodi, njihova pakovanja izgledaju preslatko, narocito balzama za usne :) Kada mi neko spomene ruzu, prvo mi na pamet padne miris Bugarske ruze, parfema koji je koristila moja komsinica. Ne znam da li je isti miris u pitanju ali ono sto je ona koristila nije se moglo pomirisati, miris je bio toliko intenzivan da je kod mene izazivao mucninu. Bas me interesuje kakvi su proizvodi koje si opisala i nadam se da cu biti u prilici da ih isprobam kao i to da se radi o dva potpuno razlicita mirisa jer ne bih da se onesvestim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš si me nasmijala, iako znam kako je to kad ti neki miris ne odgovara. Kakav je miris parfema ne znam, no kod ovih proizvoda miris nije agresivan te je nekako profinjen, ali prvo svakako pomiriši :D

      Izbriši
  5. Ja sam u potrazi za dobrom kremom za ruke. Od većine 10 min nakon nanošenja imam osjećaj kao da nisam ništa stavila i ruke i dalje zatežu :/
    Balzam je u definitvno najslađem pakiranju koje sam vidjela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama imam problem sa suhom kožom na rukama te u hladnijim danima kremam ruke nakon svakog pranja. Ova kremica mi je jedna od boljih jedino joj je minus što se mora naručiti preko interneta.

      Izbriši
  6. Nikako da probam nešto od ovog brenda jer me zapravo odbija miris ruže u proizvodima što moram priznati da mi nije omiljen miris. Verovatno taj miris i nije toliko jak a nakon ovog tvog posta ću morati da pomirišem neki proizvod ako ništa drugo. :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O pa ti si jedna od rijetkih koja ne voli miris ruže. Svakako pomiriš jer miris nije prejak i osvježavajući je, a možda ti se i svidi :)

      Izbriši
  7. Interesantni proizvodi, nisam probala još ništa njihovo. Gel za umivanje mi djeluje baš dobro. Morat ću poškicat njihovu ponudu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nikada nisam probala nista njihovo i nazalost nisam ni cuula o njima, ovi proizvodi mi se dopadaju, zaniljivo izgledajuu :) >3

    OdgovoriIzbriši
  9. morat ću se počastiti kojom delicijom s njihove stranice, sve fino izgleda :D

    OdgovoriIzbriši