srijeda, 30. prosinca 2015.

Empties # 9

Kako ovih dana možete čitati puno empties postova, vidim da većina blogerica razmišlja poput mene i želi očistiti svoju kantu smeća i ući u Novu godinu bez zaostataka. Empties postove ne pišem često jer sam pomalo lijena, a i želim ostaviti više prostora za recenzije i postove drugačijeg tipa pa se potrošene ambalaže opet nagomilalo.

 Malo sam eksperimentirala s gelovima za tuširanje pa ćete vidjeti drugačiju ekipu od uobičajene. Dove tuširalice su voljene među pripadnicama suhe i osjetljive kože te bih rela da su klasika među tuširalicama, a često se mogu naći i na raznim akcijama. Ova kombinacija mandarine i cvijeta tijare mi se na prvu činila nespojivo, no miris je odličan i osvježavajuć. Sanex tuširalicu sam probala prvi put i nije na mene ostavila nekakav poseban dojam iako moram naglasiti da je izuzetno blaga prema koži te ju nije isušila. Yves Rocher tuširalice jako volim, a ova kupinica je pravi voćni užitak. Kada se Byphasse brend pojavio u DM prodavaonicama prvo sam isprobala tuširalice koje su XXL veličine, blage prema koži i divno miriše (recenzija).

AlpStories mlijeko za tijelo od kamilice* je predivan proizvod koji nikako kod mene nije dočekao svoju recenziju, iako ju je zaslužio. Koristila sam ga kad mi je bilo potrebno opuštanje nakon napornog radnog dana jer me je miris kamilice opustio, a mlijeko je lijepo nahranilo kožu. Balea mlijeko za tuširanje iliti regenerator za tijelo  mirisom vanilije je nešto divno i rado korišteno (recenzija). Nivea baby puder koristim već godinama nakon depiliranja bikini zone za ublažavanje iritacija i odlično radi svoj posao.

3 More Inches šampon i regenerator sam dobila u jednoj Lookfantastic Beauty Box te kako je riječ o putnim pakiranjima, čuvala sam ih za put te sam ih na kraju potrošila kod kuće i moram priznati da sam oduševljena ovim dvojcem, koji će se bez obzira što je riječ o putnim pakiranjima, naći među mojim godišnjim favoritima. Rose Care Yogurth of Bulgaria probiotički šampon je također nešto odlično što sam probala (recenzija). Aussie 3 More Miracle tretman za obojanu kosu je solidna maskica, no ništa posebno.

Balea univerzalne kremice osim divnih kutijica krasi i divan miris, a ova miriši na ljubičice i freziju te je odlična kao krema za ruke ili noge. Nivea univerzalka je krema koju uvijek imam kod kuće i koristim ju apsolutno za sve. Rose Care Yogurth of Bulgaria probiotička krema za ruke je odlična krema, a jedini je nedostatak što se mora naručivati putem interneta (recenzija). Volim Avon Care glicerinske krema za ruke, a ova je bila neka prigodna i s mirisom jasmina je. Byphasse krema za ruke me se nije nešto dojmila, lijepo miriši, no nije dovoljna za mije suhe ruke.

Ziaja micelarna otopina maslina* ugodno me je iznenadila svojom nježnošću prema koži, no nije se pokazala baš učinkovitom kod uklanjanja maskare. La Roche – Posay fiziološka micelarna otopina je jedna od najboljih micelarnih koje sam probala jer je nježna i učinkovita (recenzija). Byphasse micelarna je odlična micelarna drogerijskog ranga te odličan omjer količine i cijene (recenzija).

Mixa dvofazni odstranjivač šminke s očiju je moj spasitelj (recenzija). Olival i Byphasse (recenzija) su dva odlična tonika za lice pa tko što više voli, smilje ili ružu.

Apivita gel za umivanje s citrusom i propolisom je umivalica kojoj se uvijek vraćam (recenzija). Biobaza Hydradiance fluid s peršinom boražinom i vitaminom E* je proizvod koji je tako lijepo ujednačio moj ten da zaslužuje biti među godišnjim favoritima.

Dr. Stribor trio koji čine tonik germanij & neroli, serum Ag-Au/CP i echium gamma uljni booster* su svakako ekipa koja zaslužuju vašu pažnju (recenzija). 

Alverde Vital okoloočna kremica – pasiflora unatoč odličnom sastavu mi nije odgovarala, kao ni nahranila moje okoloočno područje. Clinique All About Eyes Rich je kultna okoloočna kremica koja sadrži i radi sve ono što bi okoloočna kremica i trebala raditi, no jedini nedostatak joj je visoka cijena (recenzija).

Maybelline Baby Lips balzam za usne volim, pogotovo ovaj jer sadrži spf 15 te ga koristim u ljetnim mjesecima. Balea balzam s bademom me je privukao zbog badema, ali mi moje usne trebaju jaču njegu od one koju pruža ovaj balzam. Olival grožđane masti* su mi pun pogodak u njezi usana, a ova s vanilijom omiljena kao što se vidi iz priloženog J (recenzija).

Puderi u pjeni Catrice (recenzija) i Essence* (recenzija) su mi otkriće godine te sam bila vrijedna u njihovom korištenju. Artdeco puder za fiksiranje make upa je jedan od mojih dražih proizvoda (recenzija).

Nyx Love in Rio trio paleta sjenila za neutralni look (recenzija). Essence Make my brow gel maskara za obrve* je odličan proizvod ako imate nestašne obrve i želite ih učvrstiti (recenzija). Aura Curly maskara je odličan proizvod koji nema svoju recenziju jer ju nisam uslikaka na očima, ali preporučam je pa svakako škicnite kad Aura dođe u naše drogerije. Maybelline Lash Sensational maskara* je odličan proizvod za lijepe trepke (recenzija).

Moja kanta za smeće je prazna i riješila sam dug koji mi je visio nad glavom te mogu u Novu godinu ući spremna za udomljavanje novih divota.
Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme? Imamo li zajedničkih proizvoda u kantici?

* PR proizvodi

Broj komentara: 26:

  1. Ajme pa ti trosis stvarcice ko blesava! :P
    Kad si vec pola litre Byphasse micelarne potrosila?? Pa meni jos 1/3 ostala, a kupila sam kad i ti! haha
    Ti nisi shopigoholicarka, vec trosolicarka. Kak sam mastovita! Hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa trošiholičarka ide sa šopinholičarkom jer moraš prvo potrošiti staro da na to mjesto dođe novo :D

      Izbriši
  2. Omg, svaka čast, toliko si stvarčica potrošila :D moram isprobati balea mlijeko od vanilije, nadam se da miriši sjajno.. i jako me zanima ovaj art deco puder za fiksiranje. I slažem se da Ziaja micelarnom da ne uklanja maskaru baš najbolje, ali je blag na koži, pa ju i ja isto volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea mlijeko je divno i meni najdraži proizvod takvog tipa, a Artdeco puder za fiksiranje je po meni najbolji proizvod takvog tipa i taje poprilično dugo jer ga ne treba puno :)

      Izbriši
  3. Odlična si bila i vredna, jako mi se sve dopada, imamo i neke zajedničke stvarčice :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno si bila vrijedna i ti :D
    Slažem se sa dojmoviima o proizvodima koje sam i ja koristila (LRP micelarna, Byphasse tonik, puderi u pjeni, Clinique AAE Rich, itd) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad sam sve počistila i napravila mjesta za nove divne proizvode :D

      Izbriši
  5. Bome si ti puno toga potrošila. Imam Byphasse micelarnu i volim je, imala sam i tonik, ali ga nisam ni isprobala, ubio me miris, tako da sam ga odmah proslijedila. Imala sam i mlijeko, par puta koristila i ok je, no miris mi je baš smetao, baš mi je bio neugodan, tako da sam i to proslijedila. Muka mi je više od tih mirisa :/
    Slažem se za Byphasse kremu za ruke, slabašna. Preporučujem ti Neutrogena ili Nivea repair & care, meni svake zime oporave ruke, najbolje drogerijske :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, nisam i primijetila da je miris toliko intenzivan, vjerojatno zato što meni odgovara, ali imam i ja proizvoda koje ne mogu koristiti zbog intenzivnog mirisa (npr. hvaljena Nuxe krema za ruke). Hvala ne preporuci za kreme :D Neutrogenu sam koristila ali davno i mogla bi ju opet, sjećam se da je bila dobra :D

      Izbriši
  6. Imala sam Apivita umivalicu sjajna stvar, Olival tonik također obožavam. Avon kremu za ruke sam mjerkala u prošlom katalogu ali sam preskočila, u ovom su snižene na samo 12kn, tako da sigurno kupujem. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eni su Avon kreme za ruke odlične, jedino što me živcira je kataloška prodaja pa potraje dok mi stigne željena krema :/

      Izbriši
  7. Naravno da imamo zajedničkih proizvoda: Alpstories, Dr. Stribor, Mixa, Catrice puder u pjeni, Maybelline maskara, Apivita umivalica (tonik im je isto savršen!), Dove tuširalica
    Jedino Byphasse proizvode nisam dovoljno isprobala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam i Apivita tonik i odličan je, kao i pjena za umivanje s lavandom, zapravo svi Apivita proizvodi koje sam probala su mi odlični :D

      Izbriši
  8. Svaka čast draga :) i ja sam svoje konačno izbacila i pozdravila se s njima. Imamo nešto zajedničkih proizvoda, ali ja još svoje trošim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba napraviti mjesta za nove strvarčice :D

      Izbriši
  9. Svaka čast! Ima tu toliko toga lijepog :)
    Ne znam kada sam ja nekom sjenilu dotakla dno zato još jednom, stvarno svaka čast! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad mi se neko sjenilo sviđa onda ga koristim svakodnevno i ne mogu se odlijepiti od njega te to i rezultira doticanjem dna :D

      Izbriši
  10. Ja se osjećam tako loše kad vidim koliko si ti stvari potrošila :O Svaka čast!
    Nisam probala niti jedan od ovih proizvoda( probala sam slične npr. Apivita pjenu od lavande, Dr.Stribor tonik Cink&Neroli,...), ali baš sad razmišljam da bih mogla u novoj godini dati šansu Byphasse proizvodima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Byphase proizvodi su divni i vjerujem da ćeš među njima pronaći nešto za sebe :D Prava sam potrošačica :D

      Izbriši
  11. Nameravam da probam Byphasse micelarnu i Lash Sensational maskaru ( dakako, kad potrosim trenutne zalihe sminke :)). Zelim ti srecnu Novu i sve najlepse !! Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve najbolje i tebi draga Kristina i da ova Nova bude još bolja od prethodne :* Byphase proizvodi će ti se sigurno sviđati, a micelarna je stvarno odlična :D

      Izbriši
  12. Svaka čast, puuuno si toga potrošila! Slažemo se u dojmovima za mnoge proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo oko dosta proizvoda :D

      Izbriši
  13. Do sada nisam isprobala neku skuplju okoloočnu kremu, trošim mahom one najjeftinije i niti s jednom još nisam bila zadovoljna. Sve su više manje ok, ali nisu ono što bih željela. Sve sam se kao nadala da ću naći nešto odlično za 30-tak kuna :D Clinique želim isprobati!
    Byphasse kremu za ruke dovršavam. Meni je ok za preko dana, dok za noć trebam nešto jače. Volim Baleu univerzalnu od ljubičice. Mislim da mi je ta najdraža od tih limenih kremica :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno te razumijem što se tiče krem za okoloočno područje, toliko sam ih probala i nikako naći onu pravu. Zapravo, nakon Clinique su mi sve loše, a ona košta pa tražim alternativu :) I meni je ljubičica naj :D

      Izbriši