srijeda, 8. lipnja 2016.

Essence noviteti proljeće / ljeto 2016.

Essence uz trendovske kolekcije s kojima nas iznenađuje gotovo jednom mjesečno, uvijek pripremi novitete za proljetne / ljetni i jesenske / zimske mjesece. Ni ove godine noviteti nisu izostali J

U ovome postu pokazat ću vam dio Essence noviteta i napisati koju rečenicu o njima, dok ćete dio moći osvojiti u Facebook darivanju ovdje.

2u1 sjenilo tuš za oči dolazi u ovoj olovci debeljuci  i odličan je multifunkcionalni proizvod, posebno ako žurite te se hoćete našminkati na brzinu. Dolazi u šest nijansi, a moja nijansa je 03 light me up i ujedno je najsvjetlija od svih nijansi. Suptilnog sjaja u jednoj bijeloj nijansi s notom roze te upravo zbog toga može poslužiti i kao highlighter. Sjenilo/tuš je vodootporno, ali nisam imala poteškoće oko njegovog odstranjivanja, a zbog toga je i odlične trajnosti. Sve u svemu jedan odličan proizvod zbog kojeg planiram nabaviti još koju nijansu. Nedostatak ove debeljuce je to što plastični čep slabo zatvara olovku pa se može dogoditi da padne s nje u torbi i zbog toga nije pogodno za transport. Cijena je 23,90 kn.
Sastav: Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Mica, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Calcium Sodium Borosilicate, Cyclohexasiloxane, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Isocetyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Cera Alba (Beeswax), Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Peg-8, Bht, Tin Oxide, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Još jedna olovka debeljuca je među Essence novitetima, samo što je ovdje riječ o Velvet stick matt ružu za usne. Moja olovčica dolazi u nijansi 05 plum perfect i ime joj nikako ne odgovara, a to i sami možete vidjeti na swatchevima jer nema ni p od plum, nego je riječ o jednoj divnoj tamno crvenoj nijansi. Također joj ne odgovara ni matt u imenu jer ukoliko očekujete pravi mat finish, ova olovka vam to neće pružiti. Rekla bi da je tu riječ o jednom polu mat finishu te je zbog toga ruž izrazito ugodan na usnama. Lako se nanosi i ne razlijeva se po rubovima usnica, pigmentarnost je dobra, kao i trajnost. Ruž će preživjeti jednu cugicu i malo će izblijediti, dok ćete ga nakon obroka morati popraviti. Dolazi u pet nijansi te se svakako isplati počastiti kojom jer mu je cijena sitnih 16,90 kn.
Sastav: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylhexyl Palmitate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Paraffin, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Cera Alba (Beeswax), Olymethylsilsesquioxane, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Tocopherol, Aroma (Flavor), Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben, Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Essence gel lakove svi jako volimo jer su odličan omjer cijena i kvalitete, a izbor nijansi je velik. Essence nas s vremena na vrijeme obraduje kojom novom nijansom, a to je slučaj i s ovim ljepotanom. 61 1001 patry nights je predivna tamno ljubičasta nijansa koja naginje prema indigo plavoj te uz sav napor da uhvatim njegovu ljepotu fotoaparatom, nisam uspjela. Kako me je ova nijansa očarala, a i odlično ide uz moju svijetlu put, ovaj mališa će dobiti posebnu recenziju, a do tada samo jedna sličica da vam koliko toliko pokažem ovu lijepu nijansu.
Sastav: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Isobutyl Acetate, Stearalkonium Bentonite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 60725 (Violet 2), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Već dugo si želim jednu paletu korektora, tako da je ...all I need concealer palette došla do mene kao naručena. Paleta sadrži pet korektora različitih boja koja se mogu koristiti samostalno ili miješati te tako dobiti odgovarajuću nijansu prilagođenu samo vašim potrebama. Smeđe nijanse se koriste za prekrivanje nepravilnosti, roza daje svježinu umornoj koži, zelena neutralizira crvenilo, a žuta prekriva tamne podočnjake. Korektori su kremaste teksture, lijepo se nanose i lako blendaju te nisam primijetila da su me isušivali. Rok trajanja im je osamnaest mjeseci, a za 6 g potrebno je izdvojiti 29,90 kn.
Sastav: Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Diisostearyl Malate, Talc, Magnesium Silicate, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Silica Dimethyl Silylate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Alumina, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, May Contain: Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 42090 (Blue Lake 1), Ci 73360 (Red 30 Lake), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

2u1 bazni lak & nadlak je proizvod kojem sam se jako veselila, ali sam se i razočarala. Kako baza ovaj lak je odličan i tu nemam zamjerke, dok se kao nadlak pokazao jako loš zato što produži sušenje samog laka za oko sat vremena. Cilj nadlaka je smanjiti vrijeme sušenja, a ne ga produžiti i bez obzira što sam lak uz njega traje dan, dva duže, ovaj 2u1 proizvod ću koristiti samo kao bazu. Cijena je 16,90 kn.
Sastav: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Ci 60725 (Violet 2).

Blush ball rumenilo je ne samo lijep, nego i inovativan proizvod jer pri njegovom nanošenju ne trebate koristiti kist. Rumenilo je dizajnirano u oblik lopte te je dovoljno prisolniti ga na obraz i lagano nanijeti. Kako je meni to potpuno novi način rumenila bilo je malo trampavo, no navikla sam se, ali na kraju se ipak poslužim kistom kako bi to sve lijepo izblendala. Rumenilo će odlično poslužiti kada se ide na neko kraće putovanje, a kako se nanosi bez kista zgodno je za nošenje u torbici. Rumenilo dolazi u tri nijanse, a moja je 10 peach candy. Riječ je o jednoj lijepoj,nježno roza nijansi, koja će vam osvježiti lice u onim danima kada je to potrebno. Tekstura rumenila je fina, sitno mljevena. Rumenilo je dosta pigmentarno te je potrebno imati lakšu ruku pri nanošenju. Finsih je polu mat sa sitnim shimerom koji se ne primjećuje na licu. Rumenilo će vam potrajati oko pet sati, a nakon toga će početi lagano blijediti. Rumenilo mi nije izazvalo nikakve gadosti na licu, a moram naglasiti da ovo rumenilo ne sadrži talk, tako da prst gore. Cijena lopta rumenila je 25, 90 kn.
Sastav: Mica, Octyldodecanol, Magnesium Aluminum Silicate, Magnesium Stearate, Boron Nitride, Isopropyl Isostearate, Dimethicone, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Silica, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Post se malo odužio, ali nadam se da ste dobili jednu sliku o predstavljenim proizvodima te da ćete u stvarno širokom asortimanu Essence noviteta za proljeće / ljeto 2016. izabrati nešto za sebe.

Kako vam se sviđaju Essence noviteti? Jeste li pronašli nešto za sebe?



*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 26:

  1. Imam sve ove proizvode, recenzije su već napisane, samo ih još nisam sve objavila.
    Nevjerojatno kako dijelimo isto mišljenje o svakom proizvodu.....mi smo neke srodne duše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, srodne duše, nego šta, a još smo i u istoj struci :D :D

      Izbriši
  2. Posebno mi se sviđaju olovke sjenilo/tuš i velvet mat stick. :)
    Lak baza/nadlak sam planirala kupiti, ali sad neću. :/
    Lijepe novitete si dobila! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, baš sam uživala u isprobavanju :D Ako tražiš dobru bazu ili nadlak, Essence iz gel kolekcije su mi vrh :)

      Izbriši
  3. Baš lepi noviteti, dopada mi se paletica korektora jako :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Posebno mi je zapao za oko ovaj ''Velvet stick'' mislim da cu si ga uzeti :) Nije ni plaeta korektora za odbaciti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Velvet stic je prava stvar, lagan za nanošenje i odličan za popravke tijekom dana :D

      Izbriši
  5. hej i ja sam mislila da nesto nije okej sa cepom od te olovke sjenilo/tus, medjutim samo trebas malo vise pritisnuti, sto je jako dobro, jer tesko da ti se to otvori u torbi, probaj, ja sam isto kao ti, bas mi bilo zao dok nisam skontala da treba vise pritisnuti =D

    ja imam nijansu peach perfect, prelijepa je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, baš ću isprobati :D Rumenilo je predivno <3

      Izbriši
  6. Wow - velvet stick mi se čini jako lijep :D Mogla bih ga probati.. Isto tako ovaj blush bull rumenilo, ima super nijansi vidjela sam i jak je pigment ..lajk lajk! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumenilo je ugodno iznenađenje, a stikić je omiljen ovih dana :)

      Izbriši
  7. noviteti su super i ugodno sam iznenađena poboljšanjem same kvalitete proizvoda :) već sam napisala podužu wish listu ahhah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, Essence me svakim danom i novim proizvodima uspije ugodno iznenaditi sve boljom i boljom kvalitetom :) Prst gore :)

      Izbriši
  8. Ja uvijek proucim cijelu novu kolekciju pa sam tako i ovo i odusevljena sam novim lakovima :) mislim da se moja ljubav prema Essencu najviše prikazuje ovdje

    odlican post :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Rumenilo mi izgleda jako lijepo... <3 Ruž mi se jako sviđa, ali razočarana sam nedostatkom pluma. Meni je nijansa draža u olovci.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nije plum ruž, ali je divan :D Olovčice su predivne :))

      Izbriši
  10. jako malo novih essencea proizvoda sam uspjela isprobati, zbog učenja sam većinu vremena zarobljena u kući.. no sigurno prvo krećem s ovom olovkom debeljucom.. dobila sam ju u onoj mauve nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo ti sredi ispite, a za isprobavanje imaš cijelo ljeto :D

      Izbriši
  11. Volim njihove olovkice lijepe su nijanse i tako kremste :) ... Korektor mi se jako zdopada :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasni noviteti. Sviđa mi se ovaj velvet stick i nema veze što nije skroz mat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je toliko lijep da mu ne zamjeram što nema mat finish :D

      Izbriši