petak, 3. lipnja 2016.

Physicians Formula Mineral Glow Pearls Blush – Rose Pearl

Physicians Formula je brend koji smo da sada naručivali s iHerba i ostalih stranih sajtova, a odnedavno je dostupan i kod nas u Hrvatskoj. Brend postoji od 1937. godine, a njegovu formulu razvio je vodeći doktor za alergije u Los Angelesu doktor Crandall iz ljubavi prema svojoj ženi čija je koža bila osjetljiva i sklona alergijama. Nijedan proizvod Physicians Formule ne sadrži štetne sastojke i alergene u kategoriji šminke, a njihov moto je da zdravlje i glamur nikada ne trebaju ići odvojeno.
Sam pogled na ovo rumenilo očarava zbog zanimljivog reljefnog izgleda, dok ambalaža na prvu djeluje poprilično jednostavno. Ispod rumenila nalazi se ogledalce i četkica za nanošenje koja je iznenađujuće dobre kvalitete i poslužit će ukoliko rumenilo treba popraviti tijekom dana ili na kraćem putovanju. Količina rumenila je 4,5 g, a potrebno ga je potrošiti kroz godinu dana.

Tekstura rumenila je fina, sitno mljevena i lako se nanosi na lice. Nije jedno od onih rumenila s kojim treba biti jako pažljiv pri nanošenju da se ne bi pretjeralo, tako da vjerujem da će se upravo zbog toga sviđati većini. Ne trusi se, lijepo se blenda, a po potrebi se može i nadograditi. Meni je trajalo cijeli dan na licu, čak je preživjelo i popodnevno ubijanje oka, ali initezitet mu se počinje lagano gubiti nakon otprilike osam sati što je na licu.
Rumenilo u svom reljefu sadrži tri različite nijanse roze koje u kombinaciji daju jednu lijepu toplu nijansu. Ima blagi sedefasti finish te sadrži sitni shimmer koji se na licu gotovo ni ne vidi, nego mu daje jedan zdrav, svježi izgled.
Kao što vidite iz samog naslova riječ je o mineralnom puderu koji je hiperalergen, ne sadrži parfeme, parabene, nije komedogen i dermatološki je odobren.

Sastav: Mica, Kaolin, Polyethylene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Nylon-6, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Lauroyl Lysine, Hydrogenated Coco-Glycerides, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pearl Extract, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Caprylyl Glycol, Microcrystalline Wax, Silica, Polybutene, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Phenethyl Alcohol, May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Carmine, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Ultramarines, Yellow 5 Lake.

Ukoliko tražite rumenilo koje ne sadrži talk, a samim time i ne čepi pore, sadrži UV zaštitu te daje prirodan i zdrav izgled svakako pogledajte ovo rumenilo.

Cijena rumenila je 109,99 kn, a Physicians Formula kozmetika se može pronaći u određenim Kozmo drogerijama te se nadam da će se uskoro moći pronaći ne samo u odabranim, nego i u svim Kozmo drogerijama Hrvatske.


Kako vam se sviđa Physicians Formula Mineral Glow Pearls rumenilo? Jeste probali nešto od Physicians Formula kozmetike?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 25:

  1. Imam cijelo čudo njihovih proizvoda na wl, ali nikako da naručim. Na žalost, ja ću morati i dalje naručivati jer mi ionako nije dostupan. Ili ću morati nekoga užicati da mi kupuje u ZG :D
    Ovo rumenilo je divno, volim takve nijanse, osvježe lice no nisu prenapadne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni meni još nije dostupan u Kozmu, ali se nadam da će uskoro doći :) A naručivanje s iHerba mi je postalo teško jer se mora paziti na iznos i težinu zbog carine pa onda lomim narudžbu na dvije i to mi je baš tlaka :/

      Izbriši
  2. Dugo nisam vidjela tako lijepo rumenilo, baš mi djeluje glamurozno zbog toga reljefnog izgleda. :D Divna nijansa. Nisam još imala priliku isprobati ništa njihovo, ali ću prvom prilikom pogledati što sve nude. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš naći nešto što će ti se sviđati :D

      Izbriši
  3. Ti znaš da ja odlepim kada vidim rumenilo a ovo je so special <3
    Volela bih ga imati u kolekciji....i jako ti lepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da su rumenila tvoje slaba točka :D Nadam se da ćeš udomiti jedno ovakvo rumenilo. Hvala ti :*

      Izbriši
  4. Rumenilo je odlično, od pakiranja do izgleda na tvom licu.
    Već dugo gledam Physicians Formula proizvode u Kozmu, ali još nisu došli na red za kupnju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi, u moj Kozmo još nisu stigli, ali ja sam u niskom startu i čekam ih :D

      Izbriši
  5. Super izgleda i zvuči odlično a na tebi prekrasno izgleda. Samo ne razumijem što će im Retinyl Palmitat u sastavu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, i ja sam se čudila retinil palmitatu u sastavu :D To je da se ne naboramo dok nosimo rumenilo :D :D Mislim, šalim se, ali svakako neobično :)

      Izbriši
  6. Izgleda odlično! Ja sam tek nedavno skužila da su stigli kod nas i odmah sam ugrabila maskaru o kojoj je Tati pričala u superlativima... Dojmovi??? Još nisu za javnost ;) :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa mi se rumenilo i to jako! Ne sviđa mi se što je Kozmo zapostavio Rijeku! :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga i Osijek je zapostavio :/ Koliko sam vidjela ima ih samo u Zagrebu i u južnoj Hrvatskoj.

      Izbriši
  8. A cure šta je to Kozmo? Ja nisam iz Hrvatske i već sedmicama pokušavam doći do ovog brenda u Italiji ali nije mi nikako blizu...uskoro ću kroz Zagreb pa bih mogla malo proviriti šta ima....Da li neko zna prodaju li onaj Brick highlighter? Stara kolekcija...i da, kakve su cijene?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, Kozmo je lanac drogerija tipa DM i ima ga samo u Hrvatskoj, tako da ukoliko budeš prolazila svakako potraži trgovine :D Physicians Formula se nalazi samo u određenim Kozmo drogerijama, u Zagrebu ga ima u nekoliko drogerija pa evo link da vidiš gdje sve ima PF kozmetike http://www.kozmo.hr/novosti/prikazi-598-physicians-formula-dekorativna-kozmetika-u-kozmu Kakav je točno asortiman, ne znam ni sama jer u mom Kozmu nema PF kozmetike, a acijena ovog rumenila je 109,99 kn , što bi bilo oko 15 eura.

      Izbriši
    2. A hvala ti puno, samo me cudi da ja to nisam vidjela-mislim Kozmo. Uvijek sam mislila da i vi imate samo dm i bipu...:)super! Navraticu svakako a u cetvrtak idem i u Italiju pa cu i tamo pogledati. Svakako ce biti na blogu haul ili slicno (glowhunters.com) ili na Youtube (frisak Glow kanal na nasem :)
      Hvala puno, i btw divan blog <3

      Izbriši
  9. Izgleda predivno, imam već podužu wl sa njihovim proizvodima.. pričekati će neku Kozmo srijedu! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Vau super izgleda i jako ti dobro stoji <3

    OdgovoriIzbriši