subota, 23. srpnja 2016.

Essence „Little Eyebrow Monsters“

Već neko vrijeme zadržava se trend naglašenih i lijepo iscrtanih obrva koje s pravim oblikom ističu oči te kompletnom make upu daju poseban touch. Essence je prepoznao ovaj trend i izbacio trendovsku kolekciju 'little eyebrow monstres' u kojoj možete pronaći sve što vašim obrvama treba kako bi bile wow.

Malo je reći da obožavam Essence kose kistove za popunjavanje obrva i kada sam vidjela najavu za ovu kolekciju prvo mi je na pamet palo da moram nabaviti kist. Kist dolazi u lijepoj roza boji i dvostran je. Jedna strana je češljić, a druga je kist. Kist je savršen. Ima gusta vlakna koja su ni previše mekana ni previše čvrsta, nego taman dobra za lijepo popunjavanje obrva praškastim proizvodima koji u tu svrhu služe. Jako je sličan Essence kistu iz kolekcije 'bloom me up! tools' koji mi je jedan od najdražih kistova ikad. Ako tražite dobar kosi kist, ovo je taj, a možete ga naći po cijeni od 21,90 kn.

Kako bi se obrve još dodatno naglasile tu je lifter olovka za obrve koja kao što joj i samo ime govori služi za podizanje obrva. Nanosi se ispod luka obrve kako bi se one još dodatno istakle. Rekla bih da je to highlighter u olovci koji je pravi multipraktik te se može koristit kako god želite. Meni je osim za isticanje luka obrve, odličan i za nanošenje u kut oka jer mu to dopušta i njegov oblik olovke. Olovka je na odvrtanje, tako da je jako jednostavna za korištenje. Tekstura liftera je kremasta i lako se blenda, a kad se osuši traje dok ne skinete šminku. Nisam nigdje pronašla podatak da je ovaj lifter vodootporan, no nemoguće ga je skinuti samo s vodom, tako da bi ja rekla da je vodootporan. Dolazi u dvije nijanse, a moja je 02 lift'em up rosy koja je nježno ružičasta sa sitnim shimmerom, a dolazi i u nijansi 01 lift'em up in white koja je blistavo bijela. Cijena liftera je 21,90 kn.

Šablone za wow obrve sadrže tri različite šablone pomoću kojih možete napraviti idealne obrve različitih oblika: natural, bold i drama. Mislim da bi ovaj proizvod odgovarao mlađim djevojkama koje tek ulaze u svijet šminkanja i nemaju puno prakse u iscrtavanju obrva, a pomoću ovih šablona mogu uvelike olakšati posao. Cijena šablona je 15,90 kn.

U Essence trendovskoj kolekciji 'little eyebrow monstres' mogu se, osim proizvoda predstavljenih u mom postu, pronaći i pinceta, tretman za obrve, set za obrve, olovka za obrve, maskara za obrve i gel za fiksiranje obrva. 
Proizvodi se mogu pronaći u DM prodavaonicama koje imaju dva Essence stalka do kraja srpnja.

Kako vam se sviđa ova kolekcija? Jeste li pronašli idealni proizvod za vaše obrve?




*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

22 komentara:

  1. Ovaj kistić za obrve se ponavlja baš u već dosta kolekcija, ja ga imam iz LE Make me pretty. :) Njhov najdraži kist za popunjavanje obrva mi je i dalje onaj za gel eyeliner. haha
    Za lifter sve potpisujem! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je dragao što se kist ponavlja jer mi odličan :D Imam ga i ja i iz Make me pretty kolekcije. Toliko ih volim da samo snajpam da mi ne promaknu :D :D

      Izbriši
  2. Meni je kolekcija odlicna, iako sam iz nje kupila samo gel za fiksiranje obrva koji mi je bio prijeko potreban. A i bilo mi je slatko pakiranje u tubici, jer znam da je inace bio kao maskara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje obrve nisu nestašne pa ih uspijevam nekako ukrotiti i bez gela, ali vjerujem da ga je dobro imati za ne daj Bože :D

      Izbriši
  3. Ja imam neku Aura četkicu za lajner ali mi je odlična za obrve. A baš ću da kupim i neku Essence za obrve, dosta su hvaljene. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj pa javi :D Ja samo skupljam Essence kistiće za obrve jer ih obožavam pa da se nađu :D

      Izbriši
  4. zainteresirala si me jako za kist sada :D a budući da obožavam ovakve tipove češljića za uređivanje obrva, odličan je 2u1 proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kist je svakako vrijedan pažnje pa ako ga nađeš svakako ga kupi :D

      Izbriši
  5. Kistić je presladak i čini mi se da nije poput onog iz LE make me pretty, pa bi ga mogla isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kist iz LE make me pretty je nešto mekši, dok je ovaj identičan kistu iz LE bloom me up! tools i meni se više sviđa jer volim kad je kist za obrve nešto tvrđi jer mi je tako lakše rukovati s njim :D

      Izbriši
  6. Ovaj eyebrow lifter mi je skroz ok, najčešće ga koristim za unutarnji kut oka.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lifter olovka mi se cini super :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Lifter (već mi se i ime sviđa) i kist su očito must! ;) :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Gledam ovaj post i mislim da ću zaplakati. Kako mi se sviđaju ove olovke, a nigdje ih nema za kupiti bilo gdje blizu mene! I ovaj kist je presladak, ja već odavno koristim onaj plavi, također Essencov, i super me služi :)
    http://nayadoesmakeup.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  10. Jao ovo izgleda divno! Drago mi je sto sam usla na blog i pogledala ovo. :)


    Pogledaj poslednji post u pitanju je youtube kanal i bilo bi mi drago da ga pogledas( sub, like , kom ) http://fashionandallaboutthat.blogspot.com/ :)
    mozemo i da se zapratimo na instagramu : anaradunovic_

    OdgovoriIzbriši