petak, 8. srpnja 2016.

Olival micelarna otopina s uljem smilja

Micelarne su moje omiljeno sredstvo skidanja šminke s lica i bez obzira što imam nekoliko svojih favorita kojima se uvijek vraćam, ne mogu odoljeti isprobavanju novih te nalaženju novih favorita u moru novih micelarnih koje se svakodnevno pojavljuju na našem tržištu.


Olival micealrna me je privukla iz više razloga: prvi što je iz linije smilje koju obožavam, a i čitala sam nekoliko pozitivnih recenzija pa zašto joj ne dati šansu. Kako ne bi bilo zabune ovo je recenzija nove, poboljšane verzije Olival micelarne, dok sam za staru verziju čula puno negativnih komentara, no nažalost ne mogu ih usporediti jer staru verziju nisam probala.

Prvo što ćete primijetiti kad nanesete micelarnu na blazinicu je miris smilja, identičan kao i kod ostalih proizvoda iz linije. Miris je dosta intenzivan pa ukoliko vam se ne sviđa miris smilja, onda ova micelarna nije za vas. Meni miris odgovara i ne smatram ga nedostatkom kod ove micelarne, nego, dapače, plusom.

Šminku s lica i očiju uklanja odlično, čak i ako je riječ o malo jačem make upu, a kako se ponaša s vodootpornom šminkom ne znam jer je ne koristim. Namijenjena je osjetljivoj koži te je izuzetno nježna prema licu i očima. Tijekom korištenja nije mi izazvala nikakve iritacije u vidu peckanja ili crvenila.
Nakon skidanja šminke micelarna ostavlja ljepljiv osjećaj koji se zadržava ne duže od pet minuta, ali taj osjećaj uopće nije neugodan kao što zna biti kod nekih micelarnih.

Tip sam osobe koja uvijek micelarnu ispire s lica jer nemam osjećaj da je lice potpuno čisto dok god ga ne operem vodom. S Olival micelarnom to ne radim, odnosno ne radim odmah jer pruža izuzetan osjećaj ugode na licu. Znam da je funkcija micelarne uklanjanje šminke, no ona pruža osjećaj hlađenja i osvježenje kao što to radi tonik, tako da ostavim micelarnu na licu jedno vrijeme, npr. dok odgledam seriju ili pročitam koji post svojih blogokolegica i onda nastavim s ostalim koracima čišćenja lica.
Micelarna dolazi u prozirnoj bočici od 500 ml po cijeni od 49,90 kn, a može se pronaći u svim drogerijama koje drže Olival proizvode.

Ukoliko volite Olival liniju smilje, vjerujem da ćete voljeti i ovu micelarnu otopinu, a ukoliko još niste isprobali ovu liniju, micelarna je dobar početak za isprobavanje te nećete požaliti ukoliko joj pružite šansu.


Kako vam se sviđa Olival micelarna otopina s uljem smilja? Volite li Olival liniju smilje?

Broj komentara: 26:

  1. Dobila sam ovu micelarnu od naše drage Martine dok još Olival nije bio kod nas i uživala sam u njoj, trajala mi je jako dugo i oduševljena sam :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, drago mi je da se slažemo da je odlična :D

      Izbriši
  2. Ja isto uvijek isperem micelarnu s lica, nikako da probam nešto iz ove linije, moram si zapisati ne neki papirić da mi bude podsjetnik. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Linija je divna ♥, svakako moraš nešto probati :D

      Izbriši
  3. I ja takodje nakon micelarne operem lice, ovu nisam jos probala, nekako sam se zadrzala na Garnierovoj i tu stojim vec mesecima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ta Garnier nikako ne odgovara (roza čep), ali planiram probati onu novu s uljnom fazom :)

      Izbriši
  4. Imam staru verziju, jedna potrošena davno, druga čeka svoj red i sasvim mi je ok. Ostavlja blagi trag na licu, no meni to nije smetalo jer se uvijek naknadno umivam. Ovu poboljšanu verziju nisam isprobala, ali drago mi je čuti da je dobra.:) Olival kao brend me jako iznenadio kvalitetom svojih proizvoda. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, nema Olival proizvoda koji sam probala, a da mi nije odgovarao :D

      Izbriši
  5. Osim garnierove stvarno nisam dalje eksprimentirla s micelarnim vodama ... mislim da mi je vrijeme da počnem :). ja nakon micelarne uvijek lice još operem s vodom i umivalicom u obliku gela. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja si opet ne mogu pomoći kod eksperimentiranja :D

      Izbriši
  6. Ovo je još jedna od rijetkih koje bi voljela isprobati, a da stiže iz drogerije! Puno sam zadovoljnija ljekarničkim brendovima kada su micelarne u pitanju :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, s ljekarničkim brendovima manje možeš pogriješiti :D

      Izbriši
  7. Nisam probala ovu micelarnu, Trenutno koristim Nivea micelarnu. Nezamislivo mi je da lice ne isperem nakon čišćenja sa micelarnom, mada vidim da puno cura to ne radi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, mislim da je ne isperem osjećala bi se prljavo :D

      Izbriši
  8. Nisam ju isprobala JOŠ :), ali s obzirom da imamo sličnu kožu vjerujem da bi i meni odgovarala. Ja još uvijek trošim Ziajinu micelarnu od masline i Byphasse micelarnu. Sporije ih trošim jer za njima posežem samo kad sam lijena skidati šminku kad se kasno vratim kući..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ziaja mi je bila dobra, no mislim da je preskupa s obzirom na malu količinu, a Byphasse je odlična i traje :D

      Izbriši
  9. Deluje obecavajue, svi je hvale i zaista bih je konacno mogla isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja sam onu stariju verziju koristila, bila mi je super i sigurno kupujem novu nakon što potrošim Biobazinu (jedva čekam). Nisam ju ispirala jer prvo gelom umijem lice i mičem što više šminke s lica, a nakon toga micelarnom prebrišem ostatke, ova mi je bila baš ugodna na licu. Mislim da bi čak bolje bilo hidrolat staviti na blazinicu pa njime prebrisati lice nego vodom umiti jer je voda klorirana i puna kamenca (u većini slučajeva).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zadovoljna si Biobazinom micelarnom!? Meni je bila užasna, pekla me je nenormalno i na kraju sam je bacila. Kod mene ovako ide: skidanje šminke micelarnom, umivanje, toniziranje i tek onda serum/krema :D

      Izbriši
    2. Nisam zadovoljna, kažem jedva čekam da potrošim tu Biobazinu i da se vratim ovoj Olivalovoj :D
      Biobazina me nekad peče nekad ne, potrošit ću ju ali nikad ju više ne kupujem, samom licu čak niti ne šteti, ali nema smisla ta formula s morskom soli, pretpostavljam da su išli na foru kao sol na moru koristi licu haha

      Izbriši
    3. Mislim da je ludost staviti morsku sol u proizvode za lice, pogotovo one koji se koriste na očima :/ Meni je to najgora micelarna ikad :/

      Izbriši
  11. Meni je isto ova micelarna bila odlična, tako da se (surprise, surprise) u potpunosti slažem s recenzijom. Osobno, bez obzira što mi se sviđa, ne mogu zamisliti da lice ne operem na kraju priče ;) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, nama stvarno odgovaraju isti proizvodi :D :D

      Izbriši
  12. Meni je ovo najdraža drogerijska micelarna koju trenutno nisam u mogućnosti kupiti jer sam unazad par mjeseci van Hrvatske, ali se veselim da odem u dm prvim dolaskom i obnovim zalihe divnih stvari naših brendova. Iz ove linije mi je također odlična i maska za lice s uljem smilja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olival maska je također odlična, kao i piling, zapravo cijela linija mi je genijalna :D Nadam se da ćeš obnoviti zalihe kad dođeš :D

      Izbriši