ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Bocassy Max Moisturizer

O Bocassy proizvodima mogli ste puno čitati na mome blogu, a nije ni tajna da ih jako volim jer savršeno odgovaraju mojoj koži. Na kraju posta stavit ću vam linkove do ostalih Bocassy proizvoda koje sam recenzirala.

Prije nekoliko mjeseci Bocassy obitelji pridružio se još jedan član, a to je Max Moisturizer krema koja osim hidratacije štiti lipidnu barijeru i obnavlja oštećenu kožu.


Krema dolazi u teglici od 50 ml karakterističnoj za sve Bocassy kreme, no ovu ćete  kremu prepoznati na polici s Bocassy proizvodima jer dolazi u novom ruhu koje čini bijela kartonska kutijica. Iako je promijenjena ambalaža na vrhu kutijice se također nalazi lijepa poruka koja je jedan od zaštitnih znakova ovih proizvoda.
Krema je namijenjena normalnoj do suhoj koži te je izuzetno hranjivog sastava. Mliječni peptidi koje sadrži obnavljaju lipidnu barijeru, sprečavaju gubitak vode i imaju snažan anti – age učinak. Vitamin F održava hidrataciju vlage u koži te također obnavlja lipidnu barijeru. Krama sadrži još ulje avokada i neven koji revitaliziraju kožno tkivo, dok kamilica umiruje crvenilo.

Kremu sam koristila kao dio noćne njege te se njezina lagana, gelasta tekstura upila jako brzo u moju kožu ostavljajući je mekanom na dodir, a da je krema hranjiva te da djeluje dubinski primijetila sam ujutro kada je koža i dalje bila mekana te nije bilo one jake potrebe za nanošenjem dnevne kreme. Moja koža lica je masna, no trenutno mi je zbog hormona koža jako ćudljiva i sklona isušivanju više nego inače. Krema mi je sama bila dostatna glede hidratacije, no po potrebi sam nanosila ispod nje serume tipa c ili anti – age. Koliko bi krema odgovarala osobama sa suhom i jako suhom kožom ne znam, ali uvijek se ispod nje može nanijeti hidratantni serum, dok vjerujem da bi ostalim tipovima kože krema bila dostatna sama.
Sastav: Aqua/Water, Caprylic/Capric Trygliceride, Persea Gratissima Oli, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Linoleic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract,Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Lactose, Cetyl Alcohol, Carbomer, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate,  Caprylyl Glycol, Lactis Proteinum (Milk Protein), Chlorphensin, Sodium Hydroxide, Linolenic Acid.

Bitno je i napomenuti da krema sadrži 95% prirodnih sastojaka koji ne nadražuju i ne iritiraju kožu te ju je potrebno potrošiti kroz šest mjeseci. Krema se može pronaći u svim drogerijama koji drže Bocassy proizvode po cijeni od 149,90 kn.

Svojoj kremici sam ugledala dno prije nekoliko dana i mogu vam reći da sam zadovoljna njezinim učinkom te da mi je drago što je, iako krema dolazi u drugačijoj ambalaži, kvaliteta ostala na istoj visokoj razini.

Volite li Bocassy proizvode? Koji je vaš najdraži?


Bocassy proizvodi koje sam recenzirala:
• Light Day Cream (klik)
• Anti – age serum (klik)
• Micelarna voda i tonik (klik)



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 8:

  1. Obožavam gelaste kreme. <3
    Ja još uvijek nisam ništa isprobala od Bocassya! :(
    A samim izgledom mi se čine kvalitetni! <3
    Drago mi je što odgovaraju tvojoj koži, želim ti još puno njihovih proizvoda! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da bi ti se njihovi proizvodi jako sviđali, tako da se nadam da ćeš ih uskoro probati :D

      Izbriši
  2. u potrazi sam za kremom za lice, ova se čini jako dobra, ali i skupa :/ hmmhm

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijena je relativna, ovisno što očekuješ od kreme i kakav sastav tražiš :D Mišljenja sam da je cijena ove kreme povoljna s obzirom na kvalitetu koju daje :D

      Izbriši
  3. Nisam je probala, mada verujem da je odlicna. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim Bocassy proizvode. Ovu kremu čuvam za jesen, sada mi je još preteška. ja je isto namjeravam koristiti u noćnoj njezi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bocassy ♥. Odgovarat će ti sigurno, posebno u hladnijem periodu :)

      Izbriši