nedjelja, 28. kolovoza 2016.

Mixa Cold Cream linija + darivanje

Mixa Cold Cream je nova linija proizvoda koja se u našim drogerijama pojavila prije jedno dva mjeseca, a namijenjena je suzbijanju pet znakova neugode suhe i osjetljive kože (isušenost, grubost, napetost, peckanje i svrbež).

Linija je obogaćena Cold kremom po kojoj je i dobila ime, a Cold krema je sastojak koji nastaje miješanjem vode, voska i masne tvari koje je Mixa prilagodila spojivši pčelinji vosak sa shea maslacem te je tako dobila formulu za njegovanu i zaštićenu kožu.


Nemojte da vas ime ove linije odbije od ovih divnih proizvoda jer Cold krema nije hladna i ne hladi, nego je ime dobila po osjećaju na koži koji nastaje isparavanjem tekućine s površine kože.

Liniju čini pet proizvoda: mlijeko za tijelo, krema za ruke, krema za lice, krema za kupanje bebe i višenamjenska krema za bebe.

U ovome ću vam postu pisati o mlijeku za tijelo i kremi za ruke, proizvode za bebe ostavit ću za moju bebu koja dolazi za manje od dva mjeseca, tako da će recenzije biti kad ih ona isproba, a kremu za lice moći će osvojiti netko od vas, no o darivanju više na kraju posta.
Mixa mlijeko za tijelo Cold Cream dolazi u pakiranju od 400 ml s pumpicom na vrhu koja uvelike olakšava doziranje. Pumpica se može otvoriti i zatvoriti, tako da je mlijeko moguće nositi na putovanja bez straha da će vam se rasuti po torbi. Tekstura mlijeka je nešto gušća nego što se to očekuje od mlijeka za tijelo, ali se lijepo razmazuje po koži, brzo upija, a kožu ostavlja mekanom i nahranjenom. Na ambalaži se nalazi i kratki test koji sadrži tri pitanja. Isušuje li se vaša koža brzo nakon tuširanja? Je li vaša koža često nadražena? Je li vaša koža nepravilna, peruta se i vidljiva su suha područja? Ukoliko ste na jedno od ova tri pitanja odgovorili potvrdno, onda je ovo krema za vas. Moja koža tijela nije sklona isušivanju, no zbog utjecaja hormona stalno je suha i peruta se. Tijelo mažem svaki dan nakon tuširanja i volim osjećaj koji ova krema ostavi na mojoj koži, a to je osjećaj zaglađenosti i nahranjenosti, koža je fina i mekana, a ljuskice od perutanja se ne vide do idućeg tuširanja što meni puno znači. Miris je jako nježan, gotovo neprimjetan, tako da neće smetati ni najosjetljivijim nosićima. Mlijeko za tijelo je hiperalergeno, tolerancija je testirana na osjetljivoj koži, a formula ne sadrži parabene ni umjetna bojila. Cijena Mixa mlijeka za tijelo Cold Cream je 44,90 kn.
Sastav: Aqua / Water, Cetyl Alcohol, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil / Sweet Almond Oil, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, PGE – 40 Stearate, Cera Alba / Beeswax, Cetyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Rosa Gallica Extract / Rosa Gallica Flower Extract, Sorbitan Tristearate, Tocopherol, Parfum / Fragrance (F.I.L. B170717/1).

Mixa kreme za ruke jako volim te mi je zima bez njih nezamisliva, tako da sam bila jako sretna kada sam vidjela da je u ovoj liniji izašla i Mixa krema za ruke Cold Cream. Krema dolazi u tubici od 50 ml izgledom specifičnim za sve Mixa proizvode. Tekstura je jako gusta kao koncentrat i neodoljivo podsjeća na Mixa obnavljajuću kremu za suhe zone samo što se puno lakše dozira. Krema se jako brzo upije u ruke i ne ostavlja ruke masnima, nego zaglađenima i mekanima. Kako su moje ruke izrazito suhe uvijek ova krema je za mene pravo otkriće te se nadam da ćemo se tako dobro slagati i kad vani zahladi. Krema je, kao i mlijeko za tijelo, hiperalergena te ne sadrži parabene i umjetna bojila, a miris je za razliku od ostalih Mixa krema za ruke gotovo neprimjetan. Cijena Mixa kreme za ruke Cold Cream je 20,90 kn.
Sastav: Aqua / Water, Glycerin, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parki Butter / Shea Butter, Dimethcone, Caprylyl Glycol, Cera Alba / Beeswax, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate Se, PEG / PPG – 18/18 Dimethcone, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate (F.I.L. B170718/1).

Ono što vi možete osvojiti u darivanju je Mixa krema za lice Cold Cream koja je namijenjena svakodnevnoj hidratizaciji suhe i osjetljive kože te koja, kao i ostali proizvodi iz ove linije, umiruje pet znakova neugode suhe kože (isušenost, grubost, napetost, peckanje i svrbež). Krema ima formulu s minimalnim rizikom od alergija, ne sadrži parabene ni umjetna bojila.
Uvjeti za sudjelovanje u darivanju su jednostavni te vas molim da ih poštujete:

1. Darivanje je samo za čitateljice i čitatelje iz Hrvatske.

2. U komentaru ispod ovog ovog posta mi napišite koji je vaš omiljeni Mixa proizvod te ukoliko komentirate s anonimnog profila ostavite mi ime ili nadimak kako bi znala kome ide nagrada ukoliko ste vi sretni dobitnik.

3. Dobitnik je samo jedan i bira ga Random.org.

4. Dobitnika ću objaviti na blogu i na Facebook stranici Fantazija, tako da pratite jer mi se treba javiti na mail ili u inbox Facebooka s kontakt podacima u roku od 48 sati. Ako se ne javi biram novog dobitnika.

5. Darivanje završava 4. 9. 2016. u ponoć, a dobitnika objavljujem tijekom idućeg dana.

6. Ovo nije uvjet, ali bilo bi mi jako drago kada bi lajkali moju Facebook stranicu Fantazija (ako već niste :D), kao i Facebook stranicu Mixa Hrvatska je bez njih ne bi ni bilo ovog darivanja.

Svim čitateljicam i čitateljima želim puno sreće!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sretna dobitnica Mixa kreme za lice Cold Cream je Sanela Tomić.

Hvala svima na sudjelovanju ! ♥♥


*PR proizvodi

Broj komentara: 36:

  1. Mixa mlijeko za tijelo Cold Cream

    OdgovoriIzbriši
  2. Micelarna otopiba

    FB: Jasmina Sukalić

    OdgovoriIzbriši
  3. Krema za jako suhu kozu;) Magdalena Magi G.

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam Mixa mlijeko za tijelo Cold Cream. Raj za dušu i tijelo ❤

    OdgovoriIzbriši
  5. Mixa mlijeko za tijelo Cold Cream <3 Odlično

    FB: Sanela Tomić

    OdgovoriIzbriši
  6. Volim miceralnu otopinu.

    Dora Lukavečki

    OdgovoriIzbriši
  7. hidratantna krema za normalnu do mješovitu kožu

    OdgovoriIzbriši
  8. Kao mlada mama obožavam kolekciju za bebe jer ona to zaslužuje! �� Fascinirala me cold krema za ruke jer su stalno u vodi, suhe i ispucale! Nakon samo dva mazanje, moje ruke su opet savršeno glatke i nježne! Definitivno moj favorit! ❤

    OdgovoriIzbriši
  9. Mixa krema sa 40 posto glicerina je moje proslogodisnje otkrice i definitivni favorit. Spas za grubu kozu stopala i ruku zimi u mom slucaju!
    suncica

    OdgovoriIzbriši
  10. Od Mixe najvise volim Micelarnu otopinu za mjesovitu kozu i Dvofazni odstranjivac make upa. Isprobala sam i CC kremu s kojom sam bila jako zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  11. Barbara M.
    Ja nisam nikada isprobala Mixa proizvode i zaista bih voljela probati voljela bih isprobati Cold kremu jer mi je loce očajno u zadnje vrijeme od stresa i vrućine . Lijep pozdrav i uživaj

    OdgovoriIzbriši
  12. Zasada sam probala samo micelarnu otopinu pa eto mogu samo to odabrati :)

    Fb:Ines Kristić

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja sam veliki fan mixa dvofaznog odstranjivaca makeupa. Moram priznati da najvise volim kod njega sto doslovno u par poteza otopi svu sminku, ukljucujuci i vodootpornu maskaru. Moram prouciti ostatak asortimana ako nista drugo u zimskim mjesecima kada koza bude suha, vjerujem da bi pronasla nesto sto bi mi odgovaralo.. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Najdraža mi je Mixa hidratantna krema za normalnu do mješovitu kožu. FB: Jedna Jasna

    OdgovoriIzbriši
  15. Mixa krema za lice Cold Crem ♡
    Odlican post 😊

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlučila bih se za micelarnu otopinu. Suzana Štrk

    OdgovoriIzbriši
  17. Mixa krema za lice Cold Cream
    Nagrada je predivna

    OdgovoriIzbriši
  18. Hidratantna krema za normalnu do mješovitu kožu.
    Tea Bandić

    OdgovoriIzbriši
  19. Mixa cc krema za osjetljivu kožu sklonu crvenilu, štiti od sunca i ujednačava ten i jaako je dobra kao podloga za make up. Također i mixa gel za kosu i tijelo-za bebe, super mi je i za odrasle, blag je i savršeno čisti.

    Mirela Rastija

    OdgovoriIzbriši
  20. Mixa micelarna otopina! :) Otkrila sam je nedavno u dm-u i oduševila se :) Jako je dobra, nježna i njegujuća. Ne iritira kožu, ne crveni se poslije nje. Ima blagi miris, nenapadan, lijepo skida make up. Omjer cijene i kvalitete je odličan! Pristupačna je, ne treba puno trošiti da dobro skine šminku. Čista 5-ica! :)

    Karolina Tušek

    OdgovoriIzbriši
  21. Mixa anti-dryness krema koja me svake zime učinkovito štiti od dehidrirane kože, a osim nje obožavam i Mixa micelarnu otopinu za suhu kožu koja je zaista divna i jedina je od svih koje sam probala,a da me nije isušila. Love:)

    OdgovoriIzbriši
  22. Mixa micelarna otopila
    tihana čepo

    OdgovoriIzbriši
  23. Mixa mlijeko za tijelo i micelarna otopina,odusevljena sam! Marijana Feldes <3

    OdgovoriIzbriši
  24. MIXA BODY BALM REPAIRING SURGRAS mlijeko za tijelo najdraže, zimi mi spašava suhe potkoljenice :)

    Josipa A.

    OdgovoriIzbriši
  25. Mixa mlijeko za tijelo
    FB: Irena Matković

    OdgovoriIzbriši
  26. Mixa mlijeko za tijelo Cold Cream :D

    OdgovoriIzbriši
  27. Mixa Anti Imperfections DD krema
    Hrvoje Petruša

    OdgovoriIzbriši
  28. Mixa Anti Imperfections Losion za čišćenje koji nježno uklanja nečistoće i šminku i ne isusuje kozu.
    Ime: Katarina Mršić
    FB: Katica Kata

    OdgovoriIzbriši
  29. Mixa micelarna otopina

    OdgovoriIzbriši
  30. Moj omiljeni Mixa proizvod je hidratantna obojena krema protiv nepravilnosti.Ova odlična tonirana krema sa SPF 15 obogaćena je cinkomkoji djeluje pročišćujuće,štiti kožu od zagađenja.Krema se prilagođava tonu kože,te koža izgleda čisto i prirodno.Od kad sam,na poklon,dobila ovu toniranu kremu,ne ispuštam je iz ruku.Oduševljena sam njome,kao i nekim drugim Mixa proizvodima.
    FB.Sanja Červar

    OdgovoriIzbriši
  31. Najdraza mi je micelarna otopina i uljni gel za tuširanje!

    OdgovoriIzbriši