četvrtak, 18. kolovoza 2016.

New in #20

Više se ni ne sjećam kada sam pisala posljednji new in post, ali znam da je u međuvremenu svašta lijepo našlo put do mene. Dosta toga sam i recenzirala, tako da ću vam staviti link do proizvoda koji imaju svoje recenzije, a o onima čije recenzije još nisu napisane ću vam napisati nekoliko riječi.


Essence i Catrice uvijek razveseli blogerice novitetima za proljeće ljeto i tako su ove divote našle put do mene. Dio Essence* noviteta ste mogli osvojiti u fb darivanju, a dio sam ostavila za sebe i o njima više pisala ovdje.

O svim Catrice proizvodima* nisam još pisala, nego samo o highlighteru (recenzija) koji mi je ljubav velika i jedan od najčešće korištenih proizvoda ovog ljeta. Paletu za konturiranje sam nedavno počela koristiti te iako konturiranje nije baš moj đir, paleta mi je odlična jer je laka za nanošenje i blendanje. Mislim da je odlična za početnike poput mene.

Do mene je našla put i divna Essence kolekcija wake up spring!* o kojoj sam pisala ovdje.

Odlična kozmetika Physicians Formula je stigla u Hrvatsku te nam je sad dostupna i ne moramo je više naručivati s iHerba. Doduše, ne drže je sve Kozmo drogerije, nego samo odabrane, ali nadam se da će se uskoro naći u svim Kozmo drogerijama. Osim lijepog izgleda i atraktivne ambalaže riječ je o kvalitetnim proizvodima. Rumenilo* sam recenzirala ovdje, a sjenilo* i kajal olovke* još čekaju na recenziju te vam mogu reći da mi se jako sviđaju, posebno kajal olovke jer su mekane i lagane za nanošenje.

Nova Bocassy Max Mositurizer krema* se ističe među Bocassy proizvodima jer je svoje ruho umjesto baršunasto crvenog zamijenila bijelim. Riječ je o kremi za hidrataciju, umirivanje osjetljive kože te obnovu lipidne barijere oštećene kože čiju recenziju pripremam i koja će se uskoro naći na blogu.

Nivea je pripremila divne novitete za plažu* i ovo ljeto su svi do jednoga bili u uporabi, a više o njima sam pisala u postu Što je u mojoj torbi za plažu? (klik).

Na isprobavanje su mi stigli i Hello Beauty proizvodi*. Neki od njih su recenzirani: Hean fiksator i beauty blenderi, dok će za ostale biti recenzije.

Olival ima liniju proizvoda kozmetike s posebnom namjenom u kojoj se nalaze mali pomagači koje je uvijek dobro imati kod kuće kako bi umirili razne tegobe: Aloe vera gel* smiruje nadraženu kožu i potiče njezinu regeneraciju, Venogel* potiče cirkulaciju i jača stijenke krvnih žila, dok Ice gel* pomaže kod sportskih povreda i ublažava bolove.

Nivea krema za umivanje je nešto predivno, mirišljavo i nježno (recenzija). Afrodita je izbacila nove gelove za tuširanje i ja sam si izabrala Lovely Roses očekujući divan miris ruža, a kad ono dobila starinski miris parfema iz ormara neke bake. Totalno razočarenje. CL dezić s kristalima sam kupila prije dosta vremena, no još uvijek ga nisam isprobala, kao ni Balea deo maramice.

Yves Rocher haul je raj za sva čula, posebno gelovi za tuširanje s mirisom jorgovana i đurđice. Masku za kosu s jojobom i shea maslacem sam koristila svega dva puta i bila mi je ok, dok za ozbiljnije dojmove treba malo više vremena.

Dvije divne Essence TE kolekcije: bloggers beauty secret* (recenzija) i little eyebrow monsters* (recenzija) obilježile su moj veći dio ljeta.

Mixa noviteti koji se bore protiv pet znakova neugode suhe i osjetljive kože čine prvu Mixa liniju s Cold kremom*. Linija je namijenjena cijeloj obitelji, a čine je: mlijeko za tijelo, krema za ruke i krema za lice za koje uskoro pišem recenziju, a dva proizvoda za najmlađe: kremu za kupanje i višenamjensku kremu isprobati će moja bebica kada za dva mjeseca dođe na svijet ♥.

Nyx Lingerie tekuće mat ruževe sam si dugo željela i pokušavala doći do njih u Daniel Cosmeticsu, no baš te ruževe nisu dobili pa sam ih na kraju naručila s web stranice Diviana Cosmetics. Izabrala sam si dvije nijanse:  Ruffle Trim i Embellishment, a kako sam se teškom mukom odlučila na ove dvije nijanse, vjerujem da ću se počastiti s još kojom :).

Catirce LE kolekcija Sound of Silence inspirirana pješčanim slikama pustinje je očarala puno djevojaka. Mene je privukao balzam za usne, a onda sam se zaljubila u dva sjenila u olovci koje sam skoro pa svakodnevno koristila u kreiranju ljetnih lookova.

Putnu paleticu od theBalm i lijepo rozeno ogledalce sam dobila za rođendan od kume. Sjenila još nisam koristila, ali rumenilo je prva liga. Kvalitetom se ne razlikuje od theBalm mono rumenila, a nijansa je savršena za osvježiti lice i zadržati prirodan look.

Olival zna što ženi treba za ugodno ljeto: Čarobno suho ulje* i Zaštitni sprej protiv komaraca i drugih insekata*.

Avene kremicu za područje oko očiju sam uzela na nekoji dobroj akciji jer mi je trebala dodatna hidratacija, a Bi Good serum je zadobio moju pažnju zbog odličnog sastava. Za sada sam zadovoljna s oba proizvoda, no još treba vremena za konačni sud.

Časopis Ljepota & Zdravlje za kolovoz došao je s Catrice darovima te su se mogla pronaći rumenila u tri nijanse i ruževi u pet nijansi. Za sebe sam izabrala dva ruža. 390 On The Pink Side Of Life je kao što mu i ime kaže roza ruž mat finisha i 080 Russian Violette divna ljubičica predivnog sjaja. Na rođendanskom darivanju online beauty magazina Ogledalo bila sam sretne ruke i osvojila MAC ruž u jednoj od najpoznatijih i najljepših nijansi Ruby Woo koji volim nositi za posebne prilike.

I na kraju ovog maratonskog new in posta svaka čast svima koji su došli do kraja.

Što vam se najviše sviđa od mojih noviteta? S čime ste se vi nedavno ponovili?


*PR proizvodi


22 komentara:

  1. Svašta nešto fino se kod tebe našlo :D
    Kod nas Embellishment nestane u roku keks, ali sreća pa sam dobra s curama u dućanu pa su me zabilježile da mi ostave jedan kad dođe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš brzo uloviti svoj primjerak Embellishmenta te da ćeš uživati u njemu kao ja :D

      Izbriši
  2. Prije svega čestitam vam oboma na budućoj bebici <3
    Stvarno je tu šaroliko društvo proizvoda. Nisam znala da je Afrodita izbacila nove gelove, držim se podalje od polica s tuširalicama. Mrzim starinski miris ruže, brrr :D. Bigood serum ima najčudnije pakiranje koje sam vidjela, da ne kažem da sam skeptična glede higijene ove pumpice :D Ako ti bude dobar, kupit ću iako me odbija pakiranje. Bocassy proizvode nikako da isprobam, nadam se da ću ih uloviti na nekoj akciji. Sretna sam što je Ph. Formula u Hr, mada ga nema u Puli. Gledala sam ih u Rijeci, ali nisam kupila ništa jer nisam odradila istraživanje proizvoda. Nisam željela napamet kupovati jer nisu baš povoljni. Essence plosnata četkica mi se podosta sviđa. Voljela bih ju pronaći, iako se bojim da ih više nema...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga puno :* Znam tvoju slabost na gelove za tuširanje, tako da je mudro držati se dalje od police s njima :D :D Pumpica je malo neobična, ali to je zaštita da se ne bi sama stisnula u transportu, iako po meni upravo zbog higijene nije baš za transport. Vjerujem da ćeš već pronaći nešto za sebe od PF proizvoda :D

      Izbriši
  3. Ima tu svega *.* Baš me zanimaju NYX Lingerie. I ja planiram kupiti koji, no one nijanse koje ja želim su uvijek rasprodane :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, ja sam svaki dan gledala Diviana web shop i čim su se pojavile nijanse koje sam željela odmah sam ih kupila :D Sad mi je žao što nisam uzela još koju :/

      Izbriši
  4. Koliko divota na jednom mestu, najviše mi se dopada naravno Nivea , a nakon toga i sve ostalo, Mixa paket i Yves Rocher pogotovo :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni noviteti!
    Zavidim ti na Nyx Lingerie ruževima <3
    Razmišljam da i ja naručim koji...
    Kod mene nema Physicians Formula :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S Nyx Lingerie ruževima bi bila zadovoljna, samo je tako teško doći do željenih nijansi jer se rasprodaju u roku odmah :D PF nema ni u Osijeku, ali volim što su u RH jer uvijek mogu nekoga zamoliti da mi nešto kupi i pošalje, a nadam se da će se uskoro i proširiti na ostatak Hrvatske :D

      Izbriši
  6. Super noviteti :) I ja skupljam NYX tekuće ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepa grupica noviteta se tu skupila, o većini sam već čitala na blogu :)
    Baš nešto razmišljam kako bih se mogla počastiti sa Olival suvim uljem jer sam onim za sunčanje prezadovoljna a iskreno pogled mi se najviše zadržao na Catrice senkama u olovci, PF i theBalm makeupu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da jesi, a ja kasnim s novitetima po običaju :D :D Olival suho ulje mi je na prvu fantastično :))

      Izbriši
  8. Ono što ja koristim je Hean fiksator i Hello Beauty Blenderi - i jedno i drugo - prezadovoljna, genijalni proizvodi! Voljela bih isprobati još i Macov ruž, al o tom po tom :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Toliko lijepih stvari da ne znam što uopće izdvojiti! Nivea stvarčice za plažu su mrak :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ima par stvari koje bih jako željela isprobati!
    Najviše me zanima Bi Good serum pa željno očekujem njegovu recenziju

    OdgovoriIzbriši
  11. sve je jako jako lijepo :D no meni se najviše čine fora Hello Beauty proizvodi :D

    OdgovoriIzbriši