petak, 11. studenoga 2016.

A week of Essence – day 5: Light Up Your Face luminizer paleta

Drago mi je što Essence ide ukorak s beauty trendovima te je i ova paleta s tri highlightera rezultat toga. Paleta je namijenjena strobingu, odnosno posvjetljivanju lica kako bi se dobio svjež i lijep izgled uz pomoć igre svjetla i sjene.


Dolazi u prozirnoj kutijici od čvrste plastike kroz koju se vidi reljef tri predivna highlightera te je ugodna oku. U paleti se nalazi 14 g proizvoda, a može se kupiti za 34,90 kn.
Na poleđini se nalazi sličica kako koristiti highlightere da bi se postigao strobing te sam se i sama po prvi put okušala u tome i zadovoljna sam rezultatom, iako bi voljela da highlighteri (posebno drugi) ne sadrže toliko šljokica u sebi jer nakon nekog vremena one će se rasipati svugdje po licu i to onda ne izgleda lijepo.
Prvi (nude) highlight je moj favoriti zbog decentnog sjaja. Na prvu izgleda kao da ne sadrži nikakav shimmer, ali ako se malo bolje zagleda vidi se da sadrži i odlično izgleda na licu za svaki dan, kada ne želimo ništa posebno naglasiti, a opet želimo licu dati malo svježine.
Drugi (roza) highlight mi se na izgled najviše svidio, no ne sviđa mi se kako izgleda na licu jer sadrži previše shimmera koji se rasprši svugdje po licu.
Treći (golden beige) highlight je predivan zlatni highlight sa sitnim shimmerom koji lijepo izgleda na licu, posebno ako se koristi samostalno na jagodicama.

Tekstura highlightera je praškasta te se dosta trusi pri nanošenju, pigmentarnost je srednja te ima solidnu trajnost na licu i nije mi izazvao nikakve gadosti po licu niti čepio pore.
Sastav: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone,Silica, Ethylhexyl 
Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide May Contain: Ci 77491, Ci 77499, Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Na pitanje treba li vam ova paleta, odgovor je ne treba, no ukoliko se želite okušati u strobingu ova paleta je idealna za vas, kao i ukoliko želite imati tri različite vrste highlightera u svojoj kolekciji te je za svoj cjenovni rang odlična.

Jeste li isprobali ovu paletu? Kako vam se sviđa?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 14:

  1. bojice su bas prekrasne. osobno strobing ne radim pa ovo malo čudo preskačem ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Strobing je i meni too much pa ih više koristim kao highlightere svaki za sebe :D

      Izbriši
  2. Dodas jos toliko kunica i kupis si neki MUR koji su dosta pigmentiraniji od ovih.
    Ovom me paletom essence i nije odusevio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S MUR proizvodima nemam puno iskustva, ali svakako moram nešto isprobati :D

      Izbriši
  3. Ja sam vjerna njihovom Pure Nude highlighteru koji mi se pigmentacijom cini puno bolji od ove paletice! Stvarno je iznimne kvalitete! Preporučam ti njega!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Pure Nude highlighter tako da ne znam, ali nadam se da će biti prilike :D

      Izbriši
  4. fora je proizvod, no ja sam jedna od onih kojoj ne treba :D ovaj treći highlighter bi bilo lijepo sjenilo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, ja baš volim highlightere i samo ih skupljam :D

      Izbriši
  5. Na izgled lepa paletica ali ne baš zavidne pigmentacije tako da mislim da ću je ipak zaobići :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Voljela bih je probati i okusati se u strobingu 😁

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma svi mi radimo strobing ako koristimo highlighter, to je samo novi fensi naziv. :D Ali drago mi je da je taj novi trend potaknuo brendove na razna kreativna rješenja. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na objašnjenju :) Istina, Essence ide u skladu s trendovima :D

      Izbriši