nedjelja, 6. studenoga 2016.

BeautyBox – listopad

Ne znam koliko sam puta ponovila kako volim ove kutijice. Svaki put im se veselim kao malo dijete. Volim taj efekt iznenađenja kada otvorim kutiju, uživam u izgledu same kutije te u isprobavanju novih proizvoda. U ovoj BeautyBox kutiji našlo se čak deset proizvoda koji su raznovrsni i maštoviti: tri su full size proizvoda, četiri putna pakiranja, jedan tester, jedan poklon bon i BeautyBox bombončići. Vanjski dizajn kutije u cijelosti je posvećen mjesecu listopadu, na gornjoj stranici kutije nacrtani su kišobrani i lišće, a na bočnoj strani nalaze se preslatki mali šišmiši koji su tu da vas uplaše za Halloween.


Krenimo na predstavljanje proizvoda.

L'Angelica pasta za zube Natural Whitening djeluje na bjelinu zubi kompleksom eukaliptusa, kadulje i mente. Da vam kažem da ova pasta stvarno izbjeljuje zube još je prerano jer sam je koristila svega nekoliko puta, no osjećaj svježine koji pasta ostavlja u ustima traje poprilično. Pasta dolazi u full size pakiranju i cijena joj je za 75 ml 19,90 kn, a osim ove moje dolazi još u pet verzija, tako da svatko može pronaći idealnu pastu za sebe.

Biobaza roll on Honey Kiss također dolazi u originalnom pakiranju od 50 ml (cijena 23,90 kn). Ovo je prirodni dezodorans s manuka medom te ne sadrži alkohol i aluminij. Kada je Biobaza izbacila ove prirodne dezodoranse imala sam upravo ovaj te mi on nije dovoljno dugo držao, solidan mi je bio za po kući, no za odlazak na posao nije bilo dobro jer sam vrlo brzo imala mokre fleke ispod pazuha. Znam puno djevojaka koje obožavaju ovaj dezodorans, no mi se nikako nismo našli.

Nikel serum protiv bora oko očiju sa smiljem je još jedan proizvod koji sam imala te sam bila zadovoljna s njim i jako mi je drago što se našao u ovoj kutiji. Dolazi u full size pakiranju od 10 ml, a cijena mu je 79,90 kn.

Klorane šampon s vlaknima lana dolazi u putnom pakiranju od 100 ml i rekla bi da je to veće putno pakiranje jer u originalu dolazi pakiranju od 200 ml, tako da je to sasvim dovoljno da se šampon dobro testira i vidi odgovara li nam ili ne. Šampon je namijenjen tankoj kosi bez volumena te iako ga još nisam probala, već vidim da ćemo se dobro slagati.

Nivea Intimo Fresh losion za intimnu njegu dolazi u putnom pakiranju od 50 ml i u kutiji su se mogla naći takva dva losiona. Kako koristim intimne čistilice, drago mi je što su se našle u kutiji jer kad negdje putujem uvijek ih presipavam u neku manju bočicu, a ovako ću ih imati pripremne za neko kraće putovanje.

Elemis British Botanical krema za ruke i nokte idealna je za nositi u torbici jer dolazi u pakiranju od 20 ml. U kutiji se mogla naći ova moja kremica koja je formulirana od pažljivo izabranih sastojaka s britanskih polja i kremica od jasmina i ruže. Krema miriši predivno, a sastojci poput lavande, kamilice, gernaija i palmarose umiruju i učvršćuju kožu.

Testerić Egyptian Magic višenamjenskog melema sam već probala i odličan mi je za nanijeti na jako ispucalu kožu ruku.

Poklon bon u iznosu od 100 kn za uslugu tečaja šminkanja u Šminkeraj Beauty and Make up mi je nešto odlično i moram pohvaliti BeautyBox za dobru ideju. Riječ je o radionici šminkanja koju vodi Inga Marić šminkerica s desetogodišnjim iskustvom. Kako je ovaj bon iskoristiv u Zagerbu, Splitu i Rijeci, a ja kod kuće imam malu bebicu, već sam ga darovala i tako razveselila jednu osobu za koju znam da će ga iskoristiti.

I šećer na kraju BeautyBox bomboni koje izrađuje mali obiteljski obrt Bomboni.hr koji se bavi ručnom izradom personilizairanih bombona i lizalica. Bombonima sam daješ karakter tako što možeš izabrati boju, okus, upisati nešto u njih... BeautyBox bombona ima dvije vrste sa srcem u sredini i s natpisom BeautyBox, a okus im je identičan voljenim žvakaćim gumama Hubba Bubba.

Ni ovaj mjesec BeautyBox kutija nije podbacila. Čula sam da djevojke žale za nekim dekorativnim proizvodom, no proizvodi koji su se našli u njoj kao da su birani za mene, a kako sam već rekla jako mi se sviđa raznolikost same kutije te se nadam da će ekipa BeautyBoxa u istom stilu nastaviti dalje.

Svoju BeautyBox kutiju možete naručiti ovdje, a ona vam stiže zadnji tjedan u mjesecu.

Kako vam se sviđa BeautyBox kutija za listopad?



*PR proizvod

Broj komentara: 12:

  1. Baš mi se sviđa i kutija i sadržaj..sad sam još tužnija što je već mjesecima ne stižem naručit ..počinjem imat dojam da stranica samo ta mene ima specijalno natpis "rasprodano" xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, BeautyBox se jako brzo rasproda, ali nadam se da ćeš uspjeti uloviti jedan :D

      Izbriši
  2. baš fora sadržaj, svašta nešto korisni i čini mi se da se svi proizvodi mogu lijepo potrošiti :D
    bomboni prvi :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bombone sam naravno odmah pojela jer tko će se zaustaviti samo na jednom :D

      Izbriši
  3. Nisam jos nijednu narucila, u zadnje vrijeme sam pomalo razocarana sa sadrzajima svih kutijica na nasem trzistu. To sve ovisi o ukusu, naravno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te što se tiče razočaranja i to je jako individualno jer svi mi volimo nešto te se ne mogu svi proizvodi svima sviđati :D

      Izbriši
  4. Odlična kutijica! Iako sam ja nekako uvijek više za dekorativu, da sam kupila ovu kutiju bila bi prezadovoljna. Serum mi djeluje posebno primamljivo, već duže vrijeme želim probati Nikel proizvode jer imam osjećaj da su jako dobri.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, meni je ovo jedan od boljih kutija i baš sam se ugodno iznenadila proizvodima u njoj :D Nemam puno iskustva s Nikel proizvodima. Ovaj serum sam imala i bila sam zadovoljna, dok sam se razočarala s njihovim serumom za protiv proširenih pora :/

      Izbriši
  5. odličan je bb! ja se nadam da ću bar zadnju kutiju uspit uhvatit!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kao i svaka prethodna, i ova kutija je odlična! Odlični brendovi, preslatka kutija, uvek više full size proizvoda a manje testera koji uvek dobro dođu da se ispoba nešto novo. Ma super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ove ladica kutije su mi savršeni za organizaciju kozmetike, a proizvodi su mi odlični :D

      Izbriši