ponedjeljak, 28. studenoga 2016.

New in #21

Post o novitetima nisam pisala puna tri mjeseca jer nisam baš stigla puno kupovati pa sam čekala da se nakupi nešto proizvoda. Većinu noviteta ste vidjeli na Facebooku i Instagramu, no ovako ćete ih vidjeti sve na okupu.
U Bipi je bila vikend akcija na preperativu pa sam kupila nekoliko potrebnih stvarčica. Mixa dvofazni odstranjivač (recenzija) je moj omiljeni proizvod te ga često možete vidjeti u mojim new in i empties postovima. Mixa micelarnu sam kupila prvi put i odlična mi je te svakako ponavljam kupnju. Vidjela sam da je Mixa izbacila još dvije nove micelarne pa možda uzmem i jednu od njih čisti zbog usporedbe. Bocassy Max Moisturizer (recenzija) je odlična hidratantna krema koja mi je jako odgovarala u divljanju kože zbog hormona, a vjerujem da će mi biti dobra i ovih hladnih dana. Bi Good okoloočna kremica s crnim ribizlom mi nije na prvu legla. Ne mogu reći zašto mi ne odgovara, ali jednostavno se nismo našle. Nivea krema za umivanje (recenzija) je trenutno moja omiljena umivalica.

Noelle ovalne kistove za šminkanje sam dobila od sestre za rođendan te se moje mišljenje slaže s velikim brojem blogerica: veliki kist je savršen za nanošenje tekuće podloge, srednji kistovi su dobri za konturiranje lica, a dva najmanja su višak.

Mustela* proizvodi su stigli za moju ljepoticu zajedno s divnim cekerom, torbicom za pelene, vrećicom za sitnice i medvjedićem Mustijem. Nismo još sve stigle isprobati, a probale smo kremu za pelensko područje koja je odlična te uskoro slijedi recenzija i vlažne maramice koje mirišu predivno.

Nivea Hairmilk šampon i regenerator* su dvojac koji trenutno koristim u njezi kose i jako sam zadovoljna, a više o njima ćete moći čitati u recenziji koja ide uskoro.

Ni ja nisam mogla odoljeti predivnoj Sleek LE paleti sjenila Goodnight Sweetheart koju sam naručila s Pink Pande, a u košaricu sam još ubacila i Sleek ruž u nijansi In Elite te mi je tamniji nego što sam ga očekivala i s njim to nekako nisam ja, no vjerujem da ću naći prigodu da ga koji put prošetam. Uzela sam si i jedan Nail Geek lakić za nokte.

Essence novitete za jesen / zimu 2016.* sam vam predstavila u Essence tjednu pa ste mogli čitati o: tekućem puderu, korektoru, mat sjajilu za usne, laku za nokte, paleti highlightera i BB sjajilu za usne, a dio noviteta ste mogli osvojiti u darivanju.

Olival Natural šampon ružmarin i limun* još nisam stigla isprobati, ali sam ga pomirisala i miriši predivno, dok Olival intimnu čistilicu Active* s kamilicom i uljem čajevca jako volim.

Pripremila sam se na dolazak hladnijeg vremena kupovinom balzama za usne: Carmex s kojim sam jako zadovoljna i Uriage koji još nisam probala. Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox Oil je nešto što s već dugo želim i sad sam ga napokon kupila te uživam u njemu.Uriage termalnu vodu sam uzela u pakiranju od 50 ml da je mogu nositi sa sobom za osvježenje.

Kao što vidite nisam puno trošila, ali opet se tu našlo lijepo društvance. Kako vam se sviđaju moji noviteti? Jeste li vi puno trošili ili ste čuvali novčiće?


*PR proizvodi


24 komentara:

  1. Sviđaju mi se tvoji noviteti, uvijek volim pronjuškati što se nalazi u kozmetičkim torbicama drugih osoba. :) Carmex balzam za usne je i meni jedan od omiljenih mazalica iako ga ja volim češće koristiti ljeti zbog mentola koji mi hladi usne. Termalne vode obožavam i šprickam se njima svakodnevno. Ja već neko vrijeme čuvam novčiće i polako se spremam za kupnju božićnih poklona. :) Karmen

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, joj, božićni pokloni, da, mislim da će dijeta biti u siječnju :D :D

      Izbriši
  2. Divni noviteti, ali zadnja slika mi je najbolja, sve redom proizvodi koje obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, posebno Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox Oil o kojem sam jako puno čitala kod tebe na blogu :)

      Izbriši
  3. Odlični noviteti!! Sleek paleta mi se jako sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, svašta ovde lepo ima :D
    Mixa micelarna i Nivea Hair Milk su i moji favoriti, obožavam ih...a jedva čekam recenziju Sleek palete jer je i meni zapala za oko ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan new in... Sleek LE paleta sjenila Goodnight Sweetheart izgleda divnoooo...<3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim Sleek paleta, a ova mi je jedna od ljepših :D

      Izbriši
  6. Carmex obožavam,imam i Caudalie ulje i odlično mi je, a nedavno sam uzela i Sleek paletu, predivn je
    <3

    OdgovoriIzbriši
  7. To se zove new in, sve je predivno naročito Nivea naravno i ona igračkica za bekanu <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Noelle cetkice ^_^ ljubi mi puno malog misa
    :*

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja već par mjeseci uspješno čuvam novčiće i lagano trošim zalihe proizvoda. :D Sviđaju mi se tvoji noviteti, svašta nešto lijepo. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Od mene novac samo ide, ne voli da boravi u novcaniku i to je cinjenica :D. Iz posta sam probala Mixinu micelarnu ( sve Mixine sam probala i super su mi bile ), Mixin dvofazni skidac ( takodje dobar ) i ovaj Essence tecni puder koji mi se bas dopao :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ista stvar s novčićima i kod mene :D Drago mi je što imamo zajedničkih proizvoda koje volimo :D

      Izbriši
  11. Kako je dobar onaj Mustela paketić i onaj med <3 Krasni noviteti, a kad sam vidjela Sleek paletu, samo sam se podsjetila koliko ju volim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si kriva za Sleek paletu jer sam se zaljubila kad sam je vidjela kod tebe :P

      Izbriši