ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

A Week of Catrice – Day 1: Prêt-à-Lumière sjenila

U Catrice Prêt-à-Lumière sjenila sam se zaljubila čim sam ih prvi put ugledala. Lijepe nijanse te još ljepša ambalaža koja plijeni poglede svojom elegancijom i profinjenošću. Sjenila su dio noviteta Catrice kozmetike za jesen / zimu 2016. a kako su mi se svidjela sama sjenila, jer je očito da sam pala na ambalažu, pročitajte u nastavku posta.
Sjenila dolaze u crnoj ambalaži od crne plastike te su travel friendly. Mogu se pronaći u devet nijansi, a za pakiranje od 2 g potrebno je izdvojiti 31,99 kn.

Nijanse koje ja imam su 050 La Vie En Rose (nježna roza) i 060 Comme Ci Comme Gris(siva). U obje nijanse nalazi se sitan shimmer koji na očima jako lijepo izgleda. Tekstura sjenila je odlična, sitno mljevena, fina puderasta te se lako nanosi na kapke uz minimalno trušenje koje se događa ako smo kistom zahvatili previše proizvoda. Pigmentacija je dobra, no od nijanse 050 La Vie En Rose sam očekivala malo više, no uz dobru bazu može se izvući. Moji kapci nisu masni i trajnost sjenila na njima bez baze je oko osam sati, a onda počinju lagano blijedjeti. Nisam primijetila da se nakupljaju u pregibu kapka.

Nijanse koje imam su kompatibilne pa sam ih najčešće nosila zajedno u kombinaciji, dok se roza nijansa može nositi i kao highlighter.
Na swatchu vidite sjenila bez baze te da je pigmentacija zadovoljavajuća.

Sastav: Talc, Mica, Dimethicone, Triethylhexanoin, Zinc Stearate, Nylon-12, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).
Na kraju moram reći da nisam ljubitelj mono sjenila zato što mi zauzimaju puno mjesta, a i volim se poigrati bojama u paleti, no kod ovih sjenila se nisam razočarala te osim lijepe ambalaže imaju i zavidnu kvalitetu te svakako želim povećati svoju kolekciju još kojim primjerkom.



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 8: