utorak, 6. lipnja 2017.

Afrodita event i predstavljanje Sun Care linije

Prošli tjedan je Afrodita predstavila svoju Sun Care liniju na predivnoj terasi Swanki Mint Hostela i to na način da je u samom centru grada napravila ugođaj prave plaže s mirisima i okusima kokosa.
Uz ugodno druženje s kolegicama blogericama te predstavljanja proizvoda linije Sun Care istaknula bih kratko izlaganje magistre farmacije Nine Pečak koja radi u Afroditinom laboratoriju na razvijanju proizvoda koja je pojasnila vezu između aktualnih kozmetičkih trendova i lijepe, zdrave i njegovane kože te nas ponovno osvijestila koliko je bitno zaštititi kožu od sunčevih zraka.
Sun Care linija sadrži dvanaest proizvoda namijenjenih zaštiti od sunca za cijelu obitelj, a ja ću vam danas predstaviti njih osam, a sve proizvode iz linije možete pogledati ovdje.

Sun Care mlijeko za zaštitu od sunca spf 20 i 30
Pakiranje: bočica od 200 ml
Sadrže UVA i UVB filtere, dermatološki su testirani, sadrže hiperalergeni parfem, imaju miris kokosa. Spf 30 pruža visoku zaštitu od sunca, a spf 20 srednju zaštitu te sadrži vodootpornu formulu. Proizvodi sadrže vitamin E, brzo se upijaju i ne ostavljaju masan trag.

Sun Care krema za zaštitu lica od sunca age defence spf 25
Pakiranje: tubica 50 ml
Krema ima UVA i UVB filtere, dermatološki je testirana, sadrži hiperalergeni parfem, ne sadrži parabene i parafin. Pruža srednju zaštitu te štiti lice od fotostarenja. Lagane je i nemasne teksture te se brzo upija ostavljajući na licu osjećaj svježine. Namijenjena je osobama koje aktivno provode slobodno vrijeme. Sadrži vitamin E.

Sun Care mlijeko za zaštitu od sunca Kids spf 30
Pakiranje: bočica od 200 ml s raspršivačem
Sadrži UVA i UVB filtere, dermatološki je testirano, sadrži hiperalergeni parfem, vodootporno, ima miris kokosa. Može se nanositi i na mokru kožu, brzo se upija i ne ostavlja masan trag. Sadrži aktivne sastojke vitamin E i bisabolol.

Sun Care marmelada
Pakiranje: teglica od 200 ml
Pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju preplanulog tena i daruje mu prekrasan sjaj. Ne sadrži UV zaštitu, a glavni aktivni sastojak je ulje mrkve, a sadrži kakao i karite maslac.

Sun Care marmelada suho ulje
Pakiranje: bočica s raspršivačem od 150 ml
Marmelada u obliku suhog ulja sa šljokicama pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju preplanulog tena. Uljni kompleks od mrkve, maslina i oraha bogato njeguje, hrani i vlaži kožu. Ne pruža zaštitu od UV zraka.

Sun Care mlijeko nakon sunčanja
Pakiranje: bočica od 200 ml
Pruža efekt hlađenja, smiruje i osvježava kožu nakon sunčanja. Aktivni sastojci koje sadrži su aloe vera i provitamin B5 koji koži pružaju vlažnost i štite od isušivanja.

Sun Care jogurt za tijelo
Pakiranje: teglica od 200 ml
Jogurt sadrži 100% kokosovu vodu u kojoj se krije riznica dragocjenih minerala te u proizvodu predstavlja hidratantnu i obnavljajuću terapiju za kožu oštećenu suncem. Uz kokosovu vodu jogurt sadrži i ulje šipka te karite maslac. Lagane je formule , ugodno hladi, umiruje i vraća vlažnost koži nakon sunčanja.


Afroditina linija Sun Care sadrži široku paletu proizvoda u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, a ja jedva čekam godišnji da se uvaljam u marmeladu i ispod suncobrana pijuckam nešto poput ovoga na fotografiji J.

Kako vam se sviđa Sun Care linija? Jeste li se oboružali proizvodima sa UV zaštitom?




Broj komentara: 6:

  1. Jaoooo divni proizvodi. Nadam se da ću doć malo na ljetovanje da isprobam ovu marmeladu i sprej. I jogurt za tijelo me zanima. Afrodita stvarno nikad ne razočara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama čekam ljeto da se uvaljam u marmeladu :D Da, Afrodita proizvodi su uvijek top :)

      Izbriši
    2. Sun care jogurt je izvrstan. Jučer sam izgorila na moru :( na povratku s plaže u Bipi sam kupila ovo čudo, natrackala sam se njime nakon tuširanja i stvarno mogu reći da me fino ohladio i umirio peckanje a na licu i nogama mi se crvenilo preko noći skoro u potpunosti povuklo. Lijepo miriši i jako se brzo upija, što mi je jedna od najvažnijih karakteristika kod proizvoda za njegu tijela, jer ne podnosim kada se moram "sušiti" sat-dva nakon nanošenja proizvoda :P Da ne govorim da mi koža nikad nije bila mekša :D Jedina zamjerka je cijena u Bipi, obzirom da sam ga platila 59,90 kn, a danas sam u Plodinama vidjela da ga prodaju po cijeni od 48,90 kn. Uvijek sam mislila da je jeftinije kupovati takve proizvode u drogerijama, ali izgleda da nije ;) Sve u svemu, odličan proizvod koji namjeravam koristiti nakon svakog sunčanja :))

      Izbriši
    3. Vidiš i ja sam mislila da su kozmetički proizvodi jeftiniji u drogerijama, zapravo u trgovačkim lancima ih ni ne gledam jer tako kupujem sam hranu :D :D Jogurt obavezno nosim sa sobom na more jer sam svijetle puti i sklona sam gorenju, a kako i sama volim brzoupijajuće kremice vjerujem da ćemo se slagati :D

      Izbriši
  2. Naoružana do zuba, Afroditu, obožavam tako da će i ovo ljeto biti moja zaštitnica kože na uzavrelom suncu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da, nema tog sunca koje će me uhvatiti ovo ljeto :D Slažemo se oko Afrodite :D

      Izbriši