srijeda, 26. srpnja 2017.

Empties #14

Po kanti u kojoj skupljam praznu ambalažu mogu vidjeti da već dugo nisam pisala ovakav tip posta. Kanta je bila prepuna i malo je nedostajalo da prazna ambalaža počne ispadati iz nje, tako da će ovo biti jedan malo duži post, no to ste i navikli kad mene kada je riječ o potrošencima.

Nivea Crame Care gel za tuširanje* je klasika, fin i kremast, a miriši kao klasična plava Nivea te mi jako odgovara, posebno u hladnijim danima. L'Angelica gelovi za tuširanje su moja najnovija opsesija jer su predivni, ne isušuju i predivnog su mirisa koji se neko vrijeme zadržava na koži. Ovaj od kokosa nije tipičan kokos jer uz njega osjeti se i neka voćna aroma koja mu daje dozu osvježenja te ga čini odličnim za ljetne dana. Olival Sensitive tekući sapun za intimno pranje je moj broj jedan kod intimnih čistilica, a više možete pročitati ovdje.

Balea mousse za tijelo bio je hit prošle godine, no ja ga nisam koristila onda koristila pa sam se oduševila ove i jako mi je žao što ga više nema u prodaji. Lagan je na koži, brzo se upija i njeguje je. Sadrži jojobu i ulje koštica grožđa te je ugodnog osvježavajućeg mirisa, prava ljetna poslastica. S Afrodita Mystic Argan mlijekom za tijelo* sam se družila preko zime i odlično je (recenzija). Olival Čarobno mlijeko za tijelo* je zaista čarobnog mirisa, a kombinacija ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana budi sva čula. Koristila sam ga za posebne prilike i uz njega ne trebate nanositi parfem jer osim što njeguje tijelo intenzivnijeg je mirisa.

Nisam ljubitelj dezića u spreju, no Niveine volim te mi je ovaj Protect & Care* uz Powder Touch najdraži. Sigurno se pitate zašto se u mojim proizvodima nalazi muški roll on? Pa u nedostatku svojih dezića uzela sam jedan od muža i zaljubila sam se u njega. Inače jako volim Garnier roll on deziće, a ovaj Thermic men je savršen  i vjerujem da ćemo se družiti neko vrijeme.
Kreme za ruke su nešto što trošim ko namaze za kruh J. Ruke su mi u groznom stanju zbog čestog pranja i kod mene je uvijek u uporabi nekoliko krema za ruke. Afrodita Jasmin & Magnolija* predivno miriši te pruža potrebnu hidrataciju, ali ukoliko su vam ruke u lošem stanju kao moje, neće puno pomoći, dok je Cotton & Silk puno bolja na tom području. Balea Urea mi je jedna od dražih krema te je uvijek imam u rezervi. Apivita krema za suhe ruke s pčelinjim voskom je odlična krema, no i cijena joj je takva što je meni koja mažem ruke nakon svakog pranja neisplativo. Balea mousse za ruke je solidan proizvod te vjerujem da će odgovarati nezahtjevnim rukama. Kod njega mi se sviđa to pakiranje s pumpicom. Eos kreme za ruke stigle su prije nekoliko mjeseci u dm prodavaonice i pakiranje im je odlično jer stane u svaku torbicu, lijepo njeguje ruke, no meni koja sam pravi potrošač krema za ruke je pakiranje od 44 ml bilo dostatno za cijela tri dana.

Klorane šampon s vlaknima lana* namijenjen je tankoj kosi bez volumena i jako mi se svidio te ozbiljno razmišljam o tome da ga uzmem u velikom pakiranju. L'occitane gelove za tuširanje sam već spominjala i nikako mi nisu legli jer preferiram gelove s kojima će mi tuširanje biti pjenasti i mirišljavi užitak, a kod njih to ne dolazi do izražaja. Avene Trixera Nutrition uzorci fluida za čišćenje i mlijeka za njegu koje mogu koristiti i odrasli i djeca, a mogu se koristiti i na tijelu i na licu. Nisam ih koristila na licu, ali na tijelu su jako blagi te mislim da bi bili odlični za sve koji se bore sa suhom kožom tijela.

O Mixa dvofaznom odstranjivaču sam puno toga pisala, a koliko ga volim već znate jer ga redovito viđate u mojim empties i new in postovima. Mixi se pridružio i Olival dvofazni odstranjivač* koji mi je također odličan (recenzija) tako da ćete i njega često viđati u postovima takvog tipa. Uriage je još jedan dragi brend te sam ovu micealrnu kupila kada je bila na akciji 1+1. Izabrala sam ovu s plavim čepom koja je namijenjena normalnoj / suhoj koži te sam s njom prezadovoljna. Sada sam pri kraju s drugom bočicom te vam dugujem recenziju ove odlične micelarne.

Balea pjenu za pranje lica (recenzija) jako volim te joj se uvijek rado vraćam. Najbolje mi odgovara ujutro jer ima tako fini miris koji me razbudi, a opet je nježna i ne isušuje. Byphasse tonik s ružinom vodicom (recenzija) koristim kad mi ponestane hidrolata koje preferiram, a volim ga upravo zato što u njemu nije sam miris ruže, nego stvarno sadrži ružinu vodicu.

Uriage termalna voda je moja omiljena i volim je imati upravo u tom malom pakiranju od 50 ml jer mi stane u torbu i mogu je nositi svugdje sa sobom. Holika Holika 3 Second Starter s hijaluronskom kiselinom (recenzija) je odličan serum za hidrataciju, a o njegovim neobičnom korištenju i učinku sam pisala u recenziji. Avene Hydrance serum za hidrataciju je moj omiljeni serum za hidrataciju, a ovdje ga vidite u ovom uzorak pakiranju. SVR sensifine čistač je mlijeko za uklanjanje šminke, a dobila sam ga u nekom od boxova te me nije baš nešto oduševio. Inače nisam ljubitelj mlijeka za uklanjanje šminke, no ako to izuzmemo, ne sviđa mi se zato što mi nije upotpunosti uklonio šminku, nego sam nakon njega lice još morala prebrisati micelarnom na kojoj je bilo tragova pudera, a maskaru s očiji nije nikako uklonio. Nikel serum protiv bora oko očiju sa smiljem* je proizvod s kojim imam love / hate odnos. Ovo je druga bočica koju sam koristila i kad sam mislila jeee to je to, opet me je razočarao. OK mi je to proizvod na kratke staze, no kod mene dugoročno ne radi ništa i bez obzira koliko sam željela da mi proizvod odgovara, kad ne ide, ne ide. Avon NutraEffects Radiance dnevnu kremu (recenzija) jako volim koristiti tijekom godine zbog zaštitnog faktora 20.

L'occitane krema za stopala s 15% karite maslaca me je oduševila u ovom putnom pakiranju te se planiram počastiti i sa originalnim pakiranjem. Kremica osim što lijepo omekšava grubu kožu na stopalima, djeluje i relaksirajuće zbog ulje arnike i lavande. Biofarm BIOBalm Shea balzam za usne* (recenzija) je odličan balzam za SOS intervencija kada su usnice u lošem stanju te e je spasio za vrijeme zimskih mjeseci. Ebelin konjac spužvica s bambusovim ugljenom sam koristila svega nekoliko puta i ne sviđa mi se. Original obožavam, no ovo je daleko od toga, razočarenje veliko. I za kraj jedan dekorativni proizvod, Maybelline Color Tattoo kremasto sjenilo u nijansi Creme de Rose (recenzija). Color Tattoo su mi inače najdraža mono sjenila i odlična su za brzinski look, a Creme de Rose može poslužiti i kao odlična baza za sjenilo te već imam novo u uporabi.

Sada kad sam ispraznila svoju kantu s potrošencima, mogu krenuti sakupljati nove, a vi mi pišite što ste potrošili u zadnje vrijeme te imamo li koje zajedničke proizvode.



*PR proizvodi

Broj komentara: 14:

  1. Imamo neke zajednicke, neke cu tek kupiti, pogotovo langelica gel za tusiranje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L'Angelica gelove baš volim i samo isprobavam neki novi čim se pojavi na našem tržištu :D

      Izbriši
  2. Olival tekući sapun za intimno pranje (Active verziju) sam kupila nakon tvoje recenzije i od svih koje sam do sada probala taj mi je među top proizvodima za intimno pranje!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, savršen je :D Jedino ga u zadnje vrijeme ne mogu pronaći u dm :/

      Izbriši
  3. Imamo neke zajedničke omiljene proizvode...još nisam probala Olival Čarobno mlijeko, tek sam si kupila piling iz te linije

    OdgovoriIzbriši
  4. Izglda da ću svakako morati nabaviti Maybelline Color Tatoo mono sjenilo jer vidim da ga neke blogerice kao i ti dosta hvale. L'Angellica gelovi za tuširanje mi se također sviđaju, a Ebelin konjac spužvica me također nije nešto oduševila.Koristim ju još ponekad za pranje dekoltea i ramena kada se kupam, ali za lice mi se više svidjela Avon bijela za sve tipove kože.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni znala da Avon ima konjac spužvice :D Moram probati prvom prilikom.

      Izbriši
  5. Byphasse tonik obožavam, morat ću ponovno u kupnju jer sam isprobavala neke druge, ali njihov mi je najbolji. Podsjetila si me da imam istu tu Avon kremu pa sam je počela koristiti i za sad mi je uredu. Ostalo ništa nisam probala, ali Langelica gel za tuširanje bi definitivno voljela probati :D

    www.valentina-grahovac.iz.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Obozavam postove o potrosenim proizvodima. Byphasse tonik i Balea penu za pranje lica sam probala i bili su mi sasvim dobri. Maybelline mono senku kao da jedem. :D
    Avene ima najbolje proizvode za lice.

    Mirjanasite.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim čitati postove o potrošenim proizvodima, dok ih ne volim pisati :D :D

      Izbriši
  7. Želim ovaj gel L'Angelica , nisam ih viđala kod nas :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će doći uskoro jer su odlični proizvodi, a povoljni :)

      Izbriši