nedjelja, 15. listopada 2017.

Catrice noviteti za jesen / zimu 2017.

Kao i svake godine Catrice nam je pripremio mnoštvo noviteta za jesen / zimu 2017. koji svojim nijansama prate vodeće svjetske trendove. Među novitetima će svatko pronaći nešto za sebe, a u ovom postu ćete moći pročitati o proizvodima koje sam isprobavala unazad mjesec dana.


Brown Collection lakovi za nokte dolaze u četiri predivne smeđe nijanse, a ja ih imam dvije: 02 Sophisticated Vouge i 04 Unmistakable Style. Lakovi dolaze u elegantnim bočicama sa zlatnim čepovima, a osim divnih nijansi obogaćeni su acai uljem. Četkica je srednje debljine sa zaobljenim vrhom te se lak s njom lagano nanosi na pločicu nokta. Lakovi su pigmentarni i kod nanošenja dovoljan je jedan sloj, suše se kroz nekoliko minuta te su mi na noktima izdržali puna tri dana, a moram naglasiti da su moje ruke često u vodi, tako da je to pozitivno. Sophisticated Vouge je nešto zagasitiji i nema toliki sjajni finish kao Unmistakable Style te će se uklopiti u svaku kombinaciju, dok je Unmistakable Style lak s kojim će vaši nokti biti u prvom planu. Unmistakable Style je jednostavno predivan i moj je favorit ove jeseni. Riječ je o jednoj kestenjasto smeđoj nijansi koja u sebi sadrži sitne narančaste šljokice te upravo zbog njih njegovu puno ljepotu ćete vidjeti na suncu kada se te šljokice počnu presijavati. Ako niste svakako škicnite ovaj lakić jer je doista poseban. Cijena laka je 21,90 kn.

Obožavam Catrice paletice za popunjavanje obrva i njihova prošlogodišnja mi je jedna od dražih, tako da sam se ovoj jako razveselila. U paleti se nalaze dva sjenila i vosak za obrve, a ime joj je Matt & Glow upravo zato što se uz mat sjenilo nalazi i sjenilo sa shimmerom. Iako sjenilo sa shimmerom nisam i mislim da ni neću koristiti na obrvama, jako je lijepo kao sjenilo na kapcima. Paleta dolazi u dvije nijanse 010 Now flash lights i 020 Hot chocoholic, moja je ova prva nijansa, dok je druga namijenjena djevojkama s tamnijim obrvama. Paleta ima i aplikator koji je iskoristiv u kriznim situacijama, npr. nekom putovanju. Cijena palete je 31,90 kn.

Kada smo kod očiju, Catrice nam ove jeseni donosi još jednu kultnu Glam & Doll maskaru te tuš za oči. I maskara i tuš dolaze u crnoj boji te su vodootporni. Nisam ih isprobala jer trenutno koristim nekoliko takvih proizvoda te ih nisam otvarala za slikanje kako se ne bi osušili. Kako izgleda četkica maskare i tuš možete pogledati ovdje i ovdje, a svoje dojmove ću vam napisati čim ih budem ispobala. Cijena maskare je 31,90 kn, a tuša 26,90 kn.

Korektori su trenutno moji najbolji prijatelji jer uz malo dijete nema puno vremena za spavanje i odmaranje što se naravno vidi i na licu. Re – Touch korektori dolaze u tri nijanse i svaka je namijenjena za prekrivanje različitih nepravilnosti. Moji su žuti (anti dark circle) i u boji lavande (brightening), a zeleni (anti red) ne posjedujem. Oba sam korektora koristila za prekrivanje podočnjaka te tu funkciju odlično odrađuju. Ugodni su, nisu me isušili te nisu dodatno naglašavali sitne borice. Korektori se nanose uz pomoć četkice, a kako bi došli do proizvoda trebate vrtiti olovku (meni je trebalo neko vrijeme da skontam na kojem principu to radi pa da napomenem kako ne bi bili selje poput mene). Pomoću četkice sam samo nanijela korektor dok sam ga utapkavala beauty blenderom kao što to inače radim i na kraju sam ga fiksirala transparentnim puderom. Prekrivanje im je srednje i skroz pristojno. Cijena korektor olovčice je 35, 90 kn.

Proizvode za usne sam ostavila za kraj, ali zbog toga da budu šećer na kraju jer mislim da je ove jeseni Catrice svojim proizvodima za usne visoko podigao ljestvicu.


Volumizing balazam za usne bi trebao vašim usnama dati punoću i povećati volumen. Iskreno to nisam primijetila jer su moje usnice poprilične, ali mogu istaknuti kako lijepo njeguje usne što i ne čudi jer u svome sastavu sadrži shea maslac. Nježne je roza boje koja naglašava prirodnu boju usana i pruža efekt hlađenja koji je meni odličan. Dolazi u jednoj nijansi, a cijena mu je 35,90 kn.

Ultimate Matt ruž za usne po nazivu djeluje kao samo još jedan mat ruž, no njegova posebnost nije u mat završnici, nego u baršunastoj teksturi. Probala sam puno ruževa, no ovo je nešto posebno, tekstura mu je nešto što je teško opisati riječima jer tek kada popipate ovaj ruž, moći ćete shvatiti o čemu govorim. On je toliko mekan, baršunast i na usnama ga gotovo ni ne osjećate što nikako nije odlika mat ruževa. Nijansa koju imam je 040 Dramatic Lilatic! i svakako planiram nabaviti još koju, ako ne i sve preostale četiri nijanse jer to je tekstura koja je pravo savršenstvo, a cijena mu je samo 31,90 kn.

Metalik je hit ove jeseni, a Catrice nam donosi odličan tekući ruž za usne u prahu. Malo je zbunjujući naziv, tekući pa prah,ali Catrice to opisuje kao tekući ruž koji će pružiti da vaše usne izgledaju kao umočene u metalik prah. Ruž dolazi u šest nijansi,ba moja je 030 Jenny from the bronze koju bi opisala kao neutralnu, nude nijansu koja svim odgovara. Trajnost mu je jako dobra, preživjet će i manji obrok, ugodan je na usnama i ne isušuje, ali naglasit će suhe dijelove, tako da prije njegovog nanošenja obavezno napraviti piling usana i nanijeti balzam prije njega. Aplikator je spužvasti i voljela bi da je malo precizniji, ali što je tu je te mi je i uz lošiji aplikator ovaj proizvod vrh. Vrh je i zato što je odličan za kombiniranje s ostalim ruževima te ne morate imati hrpu metalik ruževa, dovoljan je jedan neutralan poput njega kako bi svaki ruž koji poželite napravili metalik ružem. Na fotografiji ispod možete pogledati kako sam od popularne nijanse Dramatic Lilatic! napravila metalik ruž. Uglavnom, obožavam ovog mališu i imate za njega sve moje preporuke. Cijena mu je 31,90 kn.

Ovo je samo dio noviteta koje nam je Catrice pripremio za jesen / zimu 2017. dok ostale možete pogledati na njihovoj stranici ovdje.

Kako vam se sviđaju Catrice noviteti? Jeste li isprobali koji od spomenutih proizvoda?


*PR – Svi proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 11:

  1. Odlicna recenzija, savrsene slike, sve pohvale! Moj blog: www.limitededitionlady.blogspot.com :-*

    OdgovoriIzbriši
  2. jako mi se svidjaju catrice novi lakovi, tj ovo novo pakiranje i formulacije pa vjerujem da bi mogla baciti oko na br 04 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su odlični novi lakovi i izgledom i novom formulom :D Bacila sam oko na još nekoliko nijansi i jedva čekam da se počastim :D :D

      Izbriši
  3. Baš lepe stvarčice, sigurno ću nešto probati. I super im je ova ideja za korektore u bojama, ali u ovoj formi! A sjaj na trepavicama... Eh, možda za Novu godinu ;)
    Lep post i slikice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* E vidiš, dobra ideja za šljaštenje za Novu godinu :D Korektori su odlični u ovom pakiranju jer se lako nanose :)

      Izbriši
  4. Meni je ovaj žuti korektor pravo iznenađenje :D Baš mi je dobar na podočnjacima, a mislila sam da će mi biti žnj :D A smeđi lakovi... Tako mi je drago da se konačno jedan trend iz 90-ih vratio, a da nisu trapezice xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se u početku činio jako žut, no lijepo se da utapkati i izblendati te se baš lijepo izjednači s tenom, a i prekrivanje mi je ok :D Samo čekaj, uskoro će i trapezice :D :D

      Izbriši
  5. Prvo što sam u drogeriji kod ove kolekcije primijetila bili su lakovi za nokte! Predivne nijanse, a ova čokoladna nijansa mi je najljepša

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična mi je kombinacija smeđe i zlatne i to mi je baš onako jesenje :D

      Izbriši