utorak, 9. siječnja 2018.

trend IT UP (Pop Lashes Kohl maskara, Ultra Matte ruž, Tropic Chic lak za nokte)

trend IT UP je dm – ov brend dekorativne kozmetike koji nudi razne proizvode po pristupačnim cijenama svakome džepu. Njihov slogan je Be a voice not an echo i na make up gledaju kao saveznika u isticanju onoga što jesmo i što nas razlikuje od ostalih. U ovome postu predstaviti ću vam nekoliko proizvoda te uz kratke recenzije reći svoje mišljenje o njima.

Na stalcima možete pronaći nekoliko maskara. Ja imam Pop Lashes Kohl maskaru koja pruža high impact efekt i oko nje sam bila dosta skeptična jer imam zahtjevne trepavice kojima nedostaje i gustoće i volumena te preferiram maskare koje će mi to omogućiti. Četkica maskare je silikonska, upravo onakva kakve volim i lijepo se aplicira na trepavice bez ostavljanja viška proizvoda ili preslikavanja što je razlog suše teksture maskare. Mojim trepkama pruži toliko željeni volumen, dok ne daje dovoljnu gustoću za neki dramatični pogled pa sam je zato koristila na svakodnevnoj bazi. Ne trusi se i nije jedna od onih maskara koja se teško skida i to joj je veliki plus.


trend IT UP ima u ponudi nekoliko vrsta ruževa: tekućih, sjajnih i onih mat. Kako sam trenutno zaluđena mat ruževima jako mi je drago što je do mene došao upravo takav ruž. Nijanse su označene brojevima i može ih se naći deset. Moj je u nijansi 410, a riječ je o jednoj neobičnoj roza, smeđe, crvenoj nijansi koja lijepo stojim svim podtonovima te se može uklopiti u dnevne kao i u večernje lookove. Tekstura ruža je divna, kremasta i nije potpuno mat, ja bih je nazvala soft mat. Ruž je pigmentaran te se lijepo nanosi u jednom potezu, lagan je na usnicama i što je najvažnije ne isušuje ih. Ima nježan miris koji se na usnicama ne osjeti. Trajnost mu odlična, preživjet će piće, dok neki ozbiljniji obrok neće što je po meni sasvim realno. Cijena ruža je 18 kn i za tu cijenu ćete dobiti odličan proizvod te svakako preporučam.


Tropic Chic lak za nokte ima ime koje me vodi na neku pješćanju plažu gdje pijuckam nešto ispod suncobrana i promatram more, no kada sam nokte nalakirala s njim zelena boja koja sadrži sitne šljokice totalno se uklopila u prosinačko blagdansko razdoblje i to je bio moj blagdanski lak. Četkica ovog laka je široka, blago zaobljena na vrhu i lako se nanosi na pločicu nokta. Pigmentarnost je slabija, što znači da jedan sloj laka nije dovoljan kako bi se upotpunosti prekrila pločica nokta, nego su vam potrebna dva. Kako inače imam običaj nanositi lak u dva sloja, ne vidim to kao neki problem, a i lak se osuši kroz nekoliko minuta i s ta dva sloja. Na mojim noktima lak je izdržao oko četiri dana (bez baze i nadlaka), a onda se počeo lagano skidati s ruba nokta. Zadovoljna sam ovim lakom te bi voljela udomiti još koju šarenu bočicu.

trend IT UP je povoljan brend čije proizvode možete pronaći po cijeni do 50 kn te moram naglasiti da kod ovog brenda ne vrijedi ona stara koliko para toliko muzike jer kvalitetom mogu parirati puno skupljim i većim brendovima. Kako sam ugodno iznenađena kvalitetom počastit ću se puderom i bazom za lice te vjerojatno i još nekom nijansom ruža J.

Jeste li probali nešto od trend IT UP kozmetike? Što bi mi preporučili?


*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.







Broj komentara: 10:

  1. Ja imam ruž u nijansi 420 i odličan mi je i nijansa i kvaliteta, a za sitnu lovu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam Ultra matte lip cream ruževe za usne i odlični su mi! Imam i tekući 2u1 tekući puder kojeg isto jako volim. Sviđa mi se jer je mat, a opet pruža blistavi izgled! :) Standardne ruževe nisam isprobala, ali mi se jako sviđa tvoja nijansa i sigurno ću ju kupiti! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj puder mi je baš zanimljiv, a i još koja nijansa ruža bi dobro došla :D

      Izbriši
  3. Imam 2 shine ruza, 2 ultra mat (mislim), 2 olovke za usne u nijansama shine ruzeva, lak za učvršćivanje noktiju.
    Zadovoljna sam svime.
    Korektor i puder nemaju u mojoj nijansi- i ona najsvjetlija mi je tamna. A maskare nisam jos probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da kod odabira pudera to neće biti moj problem jer sam također jako svijetla - duh put :D

      Izbriši
  4. Odlična recenzija. Nakon rečenice "kod ovog brenda ne vrijedi ona stara koliko para toliko muzike" definitivno idem u šoping <3

    OdgovoriIzbriši