ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

L.O.V EyeVotion Luxurious eyeshadow palette 720 Devoted To Metellics


Vjerujem da ste primijetili proizvode L.O.V na policama vašeg dm-a, što zbog specifičnog imena, što zbog lijepe ambalaže.

Početkom godine imala sam priliku isprobati nekoliko proizvoda te sam vam planirala predstaviti brend u jednom velikom zajedničkom postu, no što sam duže koristila proizvode, tako sam uvidjela da svojom kvalitetom zaslužuju svoje recenzije na mom blogu te sam odlučila napraviti niz postova u kojima će glavna zvijezda biti upravo ovaj brend.


L.O.V je brend kojem su target žene 30+ (tu sam se našla), odnosno žene koje znaju što hoće te imaju određena očekivanja od kozmetičkih proizvoda.
U središtu današnjeg posta je Luxurious paleta sjenila te kao što joj i samo ime govori odiše luksuzom već pri samom pogledu na ambalažu. Ambalaža je crne boje, ali boja je nikako ne čini monotonom jer je napravljena od silikona i to reljefno. Paleta ima i ogledalce te pet nijansi sjenila u koja sam jedva čekala umočiti svoje kistiće.

Luxurious paleta sjenila dolazi u tri nijanse, a moja je 720 Devoted To Metellics. Paleta sadrži pet sjenila metalik završetka što je meni posebno drago jer nemam puno metalik sjenila, a u zadnje vrijeme ih rado nosim.

Pigmentacija je odlična, čak i kod svijetlih nijansi, što možete vidjeti i na swatchevima koji su rađeni bez baze. Pri nanošenju se malo truse, posebno ako kistom uzmete malo više proizvoda, no to je stvarno minimalno. Sjenila su mekana i lijepo se nanose na kapak te se s lakoćom blendaju i lijepo stapaju s drugim nijansama. Trajnost im je također odlična, ne mrdaju dok se ne skine šminka s lica, a najduže sam ih nosila oko deset sati.

Nijanse su lijepo složene i pomno izabrane te se s njima mogu kreirati i dnevni i večernji lookovi, a bijela, najsvjetlija nijansa, može poslužiti i kao highlighter.
Paleta se može pronaći u Muller i većim dm prodavaonicama po cijeni od 117,90 kn.

Jeste li već primijetili ovu ljepoticu? Kako vam se sviđaju L.O.V proizvodi? Što se isprobali, a što vam je na listi želja?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


2 komentara: