srijeda, 22. siječnja 2014.

Empties # 1


Evo i mog prvog posta o potrošenim proizvodima. Kao što vidite ja baš nisam vrijedna u čuvanju prazne ambalaže, imala sam jedan pokušaj koji je pokvario moj dragi koji je mislio da čuvam praznu ambalažu zbog recikliranja plastike i sav ponosan mi je došao reći da je odnio plastiku na recikliranje dok sam bila na poslu. Inače sam jako savjesna što se tiče recikliranja te pokušavam i njega poticati na to, tako da sam se samo opalila smijati kada mi je to rekao. Da sam rekla da to nije trebao baciti, onda bih ga tek zbunila, ovako je bio sretan jer je mislio da je nešto dobro napravio :)

Uglavnom, idemo mi na potrošene proizvode (ono što je ostalo od njih).



Yves Rocher gel za tuširanje mango – marakuja iz njihove LE. Riječ je o kremastoj, mirišljavoj, osvježavajućoj tuširalici čiji me miris asocira na ljeto. Tuširalica je u ambalaži od 400 ml što je duplo više od ostalig YR tušralica te sam imala osjećaj da ju koristim mjesecima. Kod tuširalice mi se ne sviđa ambalaža koja je poput male plastične boce, nezgodna je za korištenje i doziranje zbog čepa koji se mora odvrtati i otvora kao kod ostalih boca.

Loreal Elseve Nutri – Gloss Light Shine šampon je za njegu duge kose koja se brzo masti. Otkako sam ga probala ovaj mi je šampon postao nezamjenjiv. Prije sam prala kosu svaki drugi dan, a sad ju perem svaki treći, četvrti. Jako sam zadovoljna ovim šamponom i koristim ga uz kombinaciju s istim takvim regeneratorom. Osim što ne perem kosu tako često, kosa mi je živnula, izgleda lijepo i divno miriši.



Garnier mineral dezodorant za intenzivnu zaštitu 72 sata, bez alkohola i parabena. Koristila sam ovaj roll on nekoliko mjeseci i bio mi je odličan, a onda mi je odjednom počeo ostavljati žute fleke na odjeći i njegov miris me počeo iritirati. Ne znam što se dogodilo, ali sad sam u potrazi za novim dezićem.

Balea man gel za brijanje za osjetljivu kožu. Iako je za muškarce, meni ovaj gle savršeno odgovara te ga koristim za depilaciju.



Olay Total Effect  dnevna hidratantna krema s SPF 15 trenutno je moja omiljena krema. Kako jednu potrošim, druga me već čeka u pripremi. Ovoj kremi sam posvetila zaseban post, a koga zanima više može pročitati OVDJE.

Caudalie Vinexpert  set  čine dnevni fluid, noćna krema, serum za okoloočno područje i usne te učvrščujući serum. Jako sam zadovoljna ovim setom, a više o tome možete pročitati u recenziji OVDJE.



Mixa krema za ruke za suhu i vrlo suhu kožu je divna krema za ruke, lijepog mirisa, brzo se upija i djelotvorna je.

Yves Rocher hiratantna krema za ruke od arnike lijepo njeguje kožu, a njezin miris me asocira na propolis. Više o kremama za ruke možete pročitati OVDJE, gdje sam u usporednoj recenziji pisala o nekoliko krema za ruke koje sam trenutno koristila.



Što ste potrošile u zadnje vrijeme? Jel imamo neki zajednički proizvod?

Broj komentara: 12:

  1. zanimljive stvarčice :D nikako da kupim mixu a baš me zanima :D Tereza

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja koristim muške proizvode za brijanje jer su mi puno bolji od ženskih a + imaju veća pakovanja koja su jeftinija od onih naših mini bočica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, bolji i jeftiniji su muški proizvodi za brijanje :)

      Izbriši
  3. nema druge, moraš i na koš stavit kakvu bravu da dragi opet ne izreciklira prije tebe ;)
    kad su brijalice u pitanju, uvijek radije kupim muške nego onu za šemske :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brava na košu, mislim da bi to bio zanimljiv patent :D

      Izbriši
  4. Ovaj šampon Elseve moja prijateljica hvali i obožava
    a Mixa kremu sam vidjela već u nekoliko Empties postova, kao i druge Mixa proizvode,,, mislim da ću iskoristiti rođendanski popust i zaputiti se u bipu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od Mixa proizvoda probala sam samo kremu za ruke i odlična je, tako da sad planiram isprobati i ostalo :D

      Izbriši
  5. bila si vrijedna :)
    Caudalie me privlači još od tvoje recenzije, a Mixa kremu za ruke kupujem čim potrošim zalihe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Otkad sam potrošila ova mala pakiranja Caudalie seta, stalno planiram kako ću kupiti velika (normalna) pakiranja :)

      Izbriši
  6. juheeej, bravo :D nakupila si hrpu stvarčica!ja nikako da kupim mixinu kremu :D

    OdgovoriIzbriši