ponedjeljak, 20. siječnja 2014.

Wet n Wild – Walking on Eggshells


Danas ću vam pokazati Wet n Wild sjenilo neprivlačnog naziva Walking on Eggshells, što bi u slobodnom prijevodu značilo hodanje po ljuskama jajeta, presmiješno :) Uglavnom, željela sam kupiti Comfort Zone paletu koju već duže vrijeme želim, ali ju nisam pronašla pa sam se onda odlučila na ova sjenila zemljanih tonova.


Sjenilo dolazi u jeftinoj plastičnoj ambalaži na koju sam se već žalila kada sam pisala o rumenilu Mellow Wine, a jednino što mi se sviđa kod ambalaže je zaštita od tuđih znatiželjnih prstića.

Za cijenu od 33,90 kn dobit ćete 3,5 g sjenila s rokom trajanja od dvije godine. Wet n Wild kozmetiku možete pronaći u većim DM prodavaonicama, a točan popis prodavaonica koji sadrže ovu kozmetiku možete pronaći na Internetu.


Na sjenilima, kao što vidite, piše velikim slovima gdje se koje nanosi, a za one koj ne govore engleski na poleđini nalazi se i sličica s uputama gdje se koje sjenilo nanosi (sličicu sam zaboravila uslikati). Kako se na sjenilima pišu nazivi Browbone, Crease, Eyelid i ja ću ih tako nazivati kada budem pisala o njima.

Uz sjenila dobije se spužvasti aplikator i kistić koji nisu baš od koristi, odnosno bolje će za nanošenje poslužiti prsti, nego ovi aplikatori.

Browbone je najmanje pigmentarna nijansa u ovoj paletici, što je i razumljivo s obzirom da se nanosi ispod obrve. Sadrži sitni shimmer.

Crease je divna smeđa nijansa koja sadrži sitni crveni glitter, lijepo se blenda i dosta je pigmentarna.

Eyelid mi je najljepša nijansa. Sadrži sitni shimmer, solidno je pigmentarna, i ima onaj baršunasti touch.

slikano u hladu

slikano na suncu


Sva sjenila se lijepo blendaju i primijetila sam da se malo truse, ali ništa strašno. Nosila sam ih bez baze kao dnevni look i bez problema izdrže cijelo radno vrijeme, no primijetila sam da s vremenom malo izblijede. Sve u svemu mislim da su to solidna sjenila za tu cijenu i svakako planiram nabaviti još koje Wet n Wild sjenilo.


Jeste li probali nešto od Wet n Wild kozmetike? Kako vam se sviđaju ova sjenila?


Broj komentara: 14:

  1. Solidna sjenila, možda i kupim nešto od njih iako nisam baš nešto zagrizla za njihovu kozmetiku, valjda zbog ambalaže koja mi uopće nije privlačna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam imala dugo odbojnost prema njihovoj kozmetici baš zbog jeftine i loše ambalaže, ali nakon što me rumenilo oduševilo, krenula sam na isprobavanje ostalih proizvoda :D

      Izbriši
  2. Boje mi se baš sviđaju, možda ako jednom naletim na to sjenilo onda ću ga kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da ti se sviđa :) Dosta toga od njihove kozmetike je razgrabljeno i problem je pronaći.

      Izbriši
  3. ja imam iduću nijansu, Sweet As Candy i poprilično su slične, toliko da sam išla kopati da vidim jesam li zabrijala i fulala naziv svoje :D
    uglavnom solidna sjenila za te novce :)

    I ruževi mi se sviđaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da jako su slična sjenila :) Ovim sam baš zadovoljna i moram nabaviti još koju nijansu :) Imam jedan njihov ruž Sunset Peach i super mi je. Moram nabaviti još koju nijansu :D

      Izbriši
  4. Moje nijanse, sviđaju mi se! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. cure mahom hvale njihova sjenila, a ja nikako da probam koje... uporno si govorim kako istiih imam dovoljno i preskačem kupovinu novih... samo ne znam dokle ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam se neko vrijeme opirala, a onda si više nisam mogla pomoći :)

      Izbriši
  6. Eyelid mi je predivna roskasta nijansa, moja omiljena! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Nemam nijednu njihovu paleticu, ali budem kupila. Vjerojatno ovako nešto što prolazi uvijek :)). Lijepa je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobre palete za malo novca, probaj sviđat će ti se :)

      Izbriši