petak, 28. ožujka 2014.

Apivita Natural Hydration serum


Danas je na redu recenzija Apivita seruma za hidrataciju koji koristim tri mjeseca i sad imam dovoljno dojmova da bi napisala recenziju. Koristila sam ga paralelno s Apivita Natural Radiance serumom s vitaminom C (zeleni serum) o kojem sam pisala OVDJE.
Apivita serum za hidrataciju dolazi u plavoj staklenoj bočici od 15 ml s pipetom. Zbog bočice u kojoj se nalazi od milja je dobio i naziv plavi serum. Serum je gušće teksture nego zeleni serum i više je nalik fluidu te pipeta nije najidealnije rješenje za nanošenje seruma.


 Što proizvod obećava?
• hidratizaciju i povećanju vitalnosti kože zahvaljujući aloe veri i hijaluronskoj kiselini
• trenutno povećanje vlažnosti kože i održavanje vlažnosti kože nakon 24 sata  zahvaljujući zobi i lecitinu
• dugotrajnu hidrataciju kože zahvaljujući medu


Serum sam nanosila u večernjim satima, nakon čišćenja lica i prije nanošenje večernje kreme. Svega nekoliko kapi je povoljno da bi se prekrilo cijelo lice i vrat. Serum ima ugodan osvježavajući miris. Moja očekivanja u vezi ovog seruma su bila velika, ali sam se razočarala. Nisam primijetila da ovaj serum nešto radi mojoj koži ni tu hidrataciju koju obećava sam proizvod. Inače imam msanu kožu, ali zimi zbog hladnoće i suhog zraka centralnog grijanja volim povećati hidrataciju što s ovim proizvodom nisam uspjela. Ne kažem da je to loš proizvod, samo nije ispunio moja očekivanja i jednostavno mi nije bio dovoljan.


Proizvod sadrži 98% prirodnih sastojaka. Ne sadrži parabene, silikone, propilen glikol, mineralna ulja, etanolamine, ftalate, PCM, NM.

Sastav: Aqua (Water)**, Glycerin, Propanediol Dicaprylate, Aqua (Water), Microcrystalline Cellulose, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Avena Strigosa Seed Extract, Vitex Agnus Castus Extract, Mel (Honey)* Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Olus (Vegetable) Oil, Olea Europaea (Olive) Leaf* Extract, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Sodium PCA, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sucrose Laurate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Lecithin, Cellulose Gum, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sorbitol, Bisabolol, Allantoin, Potassium Sorbate, Alcohol, Tocopherol, Serine, Proline, Sucrose Dilaurate, Sodium Phytate, Sodium Hydroxide, Cellulose, Camellia Sinensis Leaf*, Sucrose Trilaurate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Retinyl Palmitate, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Cyclodextrin, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Parfum (Fragrance), Farnesol, Limonene, Linalool, Citronellol, Eugenol, Geraniol.


Cijena ovog seruma u našim ljekarnama je preko 300 kn i to je jedan od razloga zašto sam puno očekivala od ovog proizvoda. Ostali proizvodi koje sam probala od Apivite su mi odlični i jako sam zadovoljna, a ovaj serum nije jedan od njih.



Zanimaju me vaši dojmovi. Jeste li probale ovaj serum? Koji mi serum za hidratizaciju možete preporučiti?

Broj komentara: 12:

  1. šteta, kad nešto ovako masno košta onda vjerojatno shodno tome puno i očekuješ :(
    zato se ja držim baleinog seruma, bar mi nije žao dati siću za njega lol

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, kad nešto masno platim, onda očekujem nešto od tog proizvoda :D

      Izbriši
  2. Kupila,potrošila u hipu uz silno kontroliranje broja kapi i...neću ga više kupovati,čak ni na sniženju a kamoli po redovnoj cijeni.Drago mi je da imaš jednako iskustvo iako nas dijeli puno godina,hehehe.:) Logično je da ti vidiš manje pomaka od mene, ali da ga ni ti ni ja ne vidimo zbilja ne opravdava zvjezdani status ovog seruma.Da košta 15 eura, možda bih i razmislila da ga dodam kojoj kremi ili fluidu,ali ovako ne.
    Probala sam i koristim štošta od Apivite i mogu ti kazati da si planiram budućnost bez nje.Možda nisam dovoljno stara i suha za njihovu kraljevsku liniju koju svi hvale. ;) Wine elixir oko očiju je jedini za koji bih izdvojila 300 kn jer se jako sporo troši a zbilja njeguje i pegla kožu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od Apivite sam probala gel za umivanje i tonik za masnu kožu i s tim sam jako zadovoljna, kao i s Radiance serumom s vitaminom C i borovnicom, a ovaj mi ne hidratizira kožu dovoljno. Wine elixir nisam probala, ali sam čula dosta pohvala. Možda ga probam jednom prilikom :D

      Izbriši
  3. Znači slažemo se, bezveze :/ ...ali kad bih na vitamin c serum naletjela na nekoj akciji negdje, čak bih ga i kupila opet, on mi se stvarno svidio :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažemo se :D I ja bih ovaj s vitaminom C opet kupila, pogotovo na akciji, a možda ga jednom budem naručila preko interneta :)

      Izbriši
  4. Ovaj serum me bas po opisu podsjeca na Vichy kremu koju sam upravo recenzirala, ali steta da ti nije odgovarao uzasno je skup :/ tako se i meni potrefi da probam nesto i bacim novce bezveze...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam to dobila od dragog, ali opet mi je žao. Da sam znala da je toliko loš, bacila bih mu bubu u uho za nešto drugo :D Ali dobro, nekad se moramo i razočarati...

      Izbriši
  5. Mene ovi serumi nisu pretjerano privlačili jer 15 ml je za mene naprosto premalena količina jer ja serume brzo potrošim. Meni ovo ne bi trajalo ni pola mjeseca :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima seruma koje i ja brzo potrošim, ali ovaj je dosta gust i stvarno je dovoljno nekoliko kapi za cijelo lice i vrat :)

      Izbriši