nedjelja, 30. ožujka 2014.

Balea losioni za tijelo


Već sam u nekoliko navrata spomenula koliko volim Balea mazalice i tuširalice iz LE kolekcije. Volim ih jer su povoljni i ako me neki proizvod razočara, nije mi žao potrošenog novca, a problem nastane ako mi se nešto jako svidi pa se povuče iz prodaje jer je iz LE kolekcije. Danas ću vam napisati nešto više o četiri Balea mazalice iz LE kolekcije koje trenutno imam kod kuće i s kojima se prema potrebi mažem.


Zajedničke karakteristike: Losioni za tijelo dolaze u plastičnoj tubici od 200 ml s plastičnim čepom te se lako dozira količina losiona koji nam je potreban pritiskom tubice. Rok trajanja naznačen je na proizvodu datumom do kojeg se proizvodi moraju potrošiti i kada pogledam kad sam ih kupila i do kada bi ih trebala potrošiti, mogu reći da je rok trajanja oko dvije godine. Balea losione za tijelo možete kupiti u DM drogerijama  po cijeni od oko 10 kuna.


Balea Summer Glam losion za tijelo sam kupila krajem prošlog ljeta i kako je bilo pred sam kraj ljeta koristila sam ga samo dva puta. To je pravi ljetni losion jer u sebi sadrži zlatne shimmere koji se lijepo presijavaju na suncu. Tekstura losiona je kremasta, nije jako gusta i zlatno smeđe je boje. Miris nije kakav bih očekivala uz ovakav proizvod. Očekivala sam nekakav ljetni ,egzotični miris tropskog voća, dok je miris ovog losiona više mliječan i meni je to malo težak miris za ljeto, ali ne zadržava se dugo na koži što je po meni u ovom slučaju plus. Osim što sadrži shimmere koji se lijepo presijavaju na suncu, nemojte od ovog losiona očekivati puno jer nisam primijetila da dovoljno hidratizira moju kožu te sam ga koristila samo zato što ostavlja zlatne shimmere po tijelu.

Sastav: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus,Hybrid Oil, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Pentaerythrityl Distearate, Theobroma Cacao Seed Butter, Phenoxyethanol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Parfum, Mica, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate,Carbomer, Caramel, Xanthan Gum, Cl 77891, Cl 77491, Sodium Hydroxide.



Balea kremasto uljni losion s bademovim uljem i mirisom marule je poznati losion za tijelo o kojem je puno djevojaka pisalo i koji puno djevojaka voli. Ovaj losion je omiljen prije svega zbog predivnog mirisa, koji je meni više miriši na med i mlijeko, nego na bademe, ali dobro. Namijenjen je suhoj koži i zahtjevnoj koži te u svom sastavu ima 40% ulja. Moja koža je normalna i koristila sam losion tijekom cijele zime zbog dobre hidratacije. Trebalo je malo duže da koža upije losion i nakon što je upila, ostao je jedan nježan zaštitni film koji nije ostavljao tragove po odjeći. Ovo je jedna divna mazalica te se nadam da je neće povući iz prodaje, ali za svaki slučaj napravila sam si male zalihe za iduću zimu :)

Sastav: Aqua, Ethylhexyl Strarte, Helianthus Annus Hybrid Oil, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Centearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Phenoxyethanol, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Benzoate, Carbomer, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Sodium Hydroxide.


Ove zime pojavio se još jedan Balea kremasto uljni losion s uljem koštica grožđa i mirisom pistacije koji je također namijenjen suhoj i zahtjevnoj koži te također u svom sastavu sadrži 40% ulja. Miris je također divan, ali nije toliko slatkast kao kod njegovog prethodnika, nekako mi je prozračniji, svježiji i ne zadržava se toliko dugo na koži. Slabije hidratizira kožu od losiona s bademovim uljem i mirisom marule, ali meni koja nemam problema sa suhom kožom je dovoljno hidratantan, no ne znam koliko bi bio osobama s izrazito suhom kožom, jedino u mjesecima kada nije potrebno puno hidratacije kao u zimskim.

Sastav: Aqua, Ethylhexyl Strarte, Helianthus Annus Hybrid Oil, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Centearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate,Vitis Vinifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Potassiu Sorbate, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool.


Balea losion za tijelo s dijamantnim sjajem je jedan fini i mirišljavi losion koji je idealan za vrijeme kad koži nije potrebno puno hidratacije kao zimi. Losion ima jedan osvježavajući, nježni miris i trebao bi koži dati sjaj dijamanata, što naravno nisam primijetila. Tekstura losiona je puno rjeđa, nego kod kremasto uljnih losiona i jako brzo se upija u kožu te se miris ne zadržava dugo na koži. Ovo je jedan solidan losion, ali nije me oduševio kao kremasto uljini losioni, ni teksturom, ni mirisom.

Sastav: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Pentaerythrityl Distearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Parfum,Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Sodium Hydrpxide, Citral, Citronellyl Acetate.


Jeste li isprobale neki od ovih losiona za tijelo? Koji je vaš omiljeni Balea losion za tijelo?

Broj komentara: 26:

  1. prvi imam ali ga nisam koristila, ostale nisam kupovala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad nam stiže ljeto pa će biti prilike za korištenje :D

      Izbriši
  2. Ja imam samo summer glam i super mi je, iako nisam ljubitelj kokosa, bas mi se svidja....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, ja volim kokos i baš mi fali malo tog kokos egzotičnog mirisa :D

      Izbriši
  3. I ja volim Balea mazalice i tuširalice, i moram uvek da ih imam. Privlače sjajnim mirisnim notama a takođe i preslatkim ambalažama. Nažalost, nisu dovoljno hidrantni za moju suvu kožu ali to me ne sprečava da ih kupujem...koga briga? :D Lidija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Teško je odoljeti divnoj šarenoj ambalaži i lijepim mirisima :)

      Izbriši
  4. Obožavam Balea losione <3
    Nemam suvu kožu i najviše ih uzimam zbog predivnih mirisa koji se na mojoj koži dugo zadržavaju :)
    Trenutno imam ovaj sa pistaćima koji predivno miriše, baš sam zadovoljna.
    Najomiljeniji ikada mi je Hawaii Pineapple, volim tropske mirise, ali ga nažalost više ne viđam na policama DM-a :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hawaii Pineapple je bio odličan i ja ga dugo nisam vidjela u DM, šteta. Možda ovo ljeto dođe neki drugi sličnih mirisnih nota :)

      Izbriši
  5. Ovaj sa bademom hvalim gdje god stignem i veoma čvrsto stoji na poziciji broj 1 kada je riječ o Balea losionima :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam ih sve! Kada god vidim neki novi losion, odmah ga kupim, jer su zaista jeftini a rijetko koji mi se nije svidio. I samo da naš da mi je propao post, jer sam nešto slično pripremala da objavim hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kakvi propao post, rado bih pročitala tvoje mišljenje o Balea losionima, a vjerujem da bi i druge djevojke :) Tako na posao i piši :D

      Izbriši
  7. Imam ljetni sa šimerom i uljni s bademom. Baš se i ne sjećam osjećaja ljetnog na koži jer ga nisam koristila od ljeta, ako se ne varam, ali sjećam se da je bio ok. Ubrzo će ljeto pa ću ga ponovo staviti u upotrebu :D. I da, miris mu je nekako kremast, ne baš kako sam očekivala, ali sviđa mi se. Više mi je za ljetne noći :D.
    Baremasti mi je odličan i divno miriši. Stalno mislim da bih trebala kupiti još jedan za back up, ali uspješno se držim podalje od DM-a (i zato haračim po ebayu :rolleyes:). Pistaciju nisam ni vidjela na policama jer se pojavila nakon što sam se stavila na režim ne kupovine dok ne potrošim zalihe (ili bar većinu), ali jako me zanima. Dijamantni nemam, ali imam onaj perlasti iz te linije. Vjerujem da su slične teksture. Kad se dobro nafilam miris ostaje dosta, ali me nervira što bježi po koži i treba ga trljati da bi počeo ulaziti unutra :D. Sve u svemu, njihove LE mazalice su kao bonbončići! Uživancija ih je skupiti pa gledati jedanu do druge <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, i ja sam stavila zabranu na kupovinu i u DM ulazima samo kad nešto trebam i trudim se na zvjerinjati okolo, ali teško je proći DMom, a da mi pogled ne pobjegne negdje na police :D I ti si se navukla na ebay :) Neki dan sam si naručila organizator za make up, a sad gledam kistove za šminkanje, to je gora zaraza od drogerija jer samo sjediš kod kuće i klikaš :D

      Izbriši
  8. imala sam ovu ljetnu varijantu :D i baš kao što kažeš miris nije ni malo ljetni, čak je i težak na koži,,, a opet ga ne mogu baš stavljati ispod debelih slojeva robe, zbog tih šljokica :D
    jako me privlače zadnja dva- s mirisom pistacija i ovaj s dijamantnim sjajem :D
    odlična recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Pistacija meni miriši ko sladoled od pistacije, otvara apetit :D, a dijamantni me se nije nešto dojmio, ali mislim da će biti dobar sad za ovo proljetno vrijeme :)

      Izbriši
  9. Imala sam prva dva, a još uvijek imam ovaj s pistacijom. Zadovoljna sam njihovim losionima, s time da moja koža tijela nije zahtjevna. A mirisi znaju biti stvarno super. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni moja koža moje zahtjevna i baš mi odgovaraju njihovi mirišljavi losioni :D

      Izbriši
  10. Nemam niti jedan od ovih,no moram probati ovaj s bademovim uljem.Koristim balea body milk za suhu kožu i odlično je. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Balea body milk za suhu kožu, ali hoću prvom prilikom :) Sviđat će ti se losion s bademovim uljem, pogotovo ako imaš suhu kožu :D

      Izbriši
  11. Imam badem i obožavam ga, a još si želim i pistaciju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Badem i pistacija su dosta slični, ali mi je badem broj jedan :D

      Izbriši
  12. Uvijek me privlače ovi losioni, ali nažalost nisu dovoljno hidratantni za moju kožu. Ali zato njihove gelove za tuširanje obožavam, trenutno mi je najdraži od manga i lubenice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim i tuširalice i mazalice, tako su fine i mirisne, a i divna mi je šarena ambalaža :D

      Izbriši