nedjelja, 23. ožujka 2014.

Empties # 2


Nešto mi se nakupilo prazne ambalaže, odnosno nisam puno toga potrošila, nego je riječ o većim bočicama koje nemam gdje čuvati i tako sam zaključila da je pravo vrijeme za jedan empties post :) Pa krenimo.


Yves Rocher gel za tuširanje cvijet pamuka je nježan gel blagog mirisa. Volim gelove za tuširanje iz linije Jardins du Monde jer koji god da sam probala, nisam se razočarala, nego sam uživala u divnim mirisnim notama.

Kakao kolekcija Yves Rocher proizvoda je po meni totalno razočarenje. Dugo sam odolijevala kupnji tih proizvoda i na kraju sam popustila i jako mi je žao zbog toga, jer su proizvodi koje sam isprobala osrednji i loši. Jedino što mi se kod cijele kolekcije sviđa je predivan miris koji me asocirao na slatkiše. Ono što sam potrošila od te kolekcije su dva tekuća sapuna za ruke, kakao malina i kakao naranča, koja su solidna i gel za tuširanje kakao malina koji je jako loš. Inače volim Yves Rocher tuširalice, ali ovaj gel mi je jako isušivao kožu, a onda sam primijetila da je sastav tekućeg sapuna za ruke i gela za tuširanje identičan, što možete vidjeti na slici ispod. Gel sa potrošila tako što sam ga koristila kao sapun za ruke.


Balea soft hidratantna krema za lice i tijelo je jedna od onih univerzalnih kremica koje je dobro imati kod kuće. Stajala mi je na noćnom ormariću  i obično sam s njom mazala stopala i laktove, a znala sam ju koristiti i za tijelo kada mi nije bila potrebna jaka hidratacija. Volim nježan miris ove kreme i to što se brzo upija u kožu. Krema sadrži babasu ulje i vitamin E.

Balea krema za tijelo s mirisom borovnice je jedna od onih mazalica koje divno mirišu, a ne hidratiziraju kožu te imate osjećaj da se uopće niste namazali. Volim Balea mazalice iz LE, ali ova je totalno razočarenje.


Batiste Blush šampon za suho pranje kose. Ne znam koja mi je ovo bočica ovog šampona i svaka čast onome tko je izmislio šampon za suho pranje kose jer je time puno pomogao nama s masnom kosom. S ovim suhim šamponom pranje kose produžim za jedan dan, a ujedno i osvježim kosu jer ima lijep miris.

Balea ulje za suhe vrhove je iz LE ljetne kolekcije i miriši na kokos. Nemam problema sa suhim vrhovima, ali volim na njih staviti malo ulja nakon što operem kosu. Ovo ulje imam od ljeta i iz toga vidite da ga stvarno trošim u tragovima. Nadam se da će Balea i ove godine imati slično ulje među proizvodima za ljeto.


Nuxe Reve de Miel krema za ruke i nokte. Riječ je o putnom pakiranju ove kreme koja jako lijepo njeguje ruke, ali meni ima preintenzivan miris koji me iritira. Više o ovoj kremi za ruke možete pročitati u usporednoj recenziji OVDJE.

Avene Ystheal+ uzorak okoloočne kremice koji me se baš nije dojmio, odnosno nije ništa posebno i nemam baš neko mišljenje o ovoj okoločnoj kremici.

Max Factor clump defy maskara iz linije false lash effect. Obožavam maskare iz ove linije, sve ih volim i kombiniram. Imaju sve što tražim od maskare, daju mojim trepavicama volumen, gustoću, lijepo razdvoje trepavice, traju cijeli dan, ne truse se i pri skidanju si ne moram počupati pola trepavica.

Nivea univerzalana krema, poznatija kao plava Nivea. Mislim da nema osobe koja nije probala ovu kremu. Ona je moj omiljeni višenamjenski proizvod i koristim ju za sve: mazanje stopala, laktova, usnica, tijela, lica, a znam ju stavljati i na vrhove kose. Uvijek imam jedni plavu Niveu kod kuće, odnosno na noćnom ormariću.

Ammara prirodna kozmetika – balzam za usne od mandarine. Ovaj balzam je zaštitio moje usne od isušivanja tijekom zime. Riječ je o 100% prirodnom balzamu koji odlično njeguje usne. Više o balzamu sam pisala u posebnom postu koji možete pročitati OVDJE.


Nije mi izgledalo da sam puno proizvoda potrošila, dok nisam počela tipkati post :)


Jeste li probale koji od ovih proizvoda?

Broj komentara: 28:

  1. Mislim da sam vidjela baš ovo Balea ulje da je sniženo na manje od 2 eura :) Balea soft krema se čini kao zanimljiva stvarčica od glave do pete, nešto kao Nivea soft :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Balea soft krema je jako slična Nivei soft i jako slično miriši, samo je puno jeftinija :D Neki dan sam baš tražila Balea ulje u DM jer im je stigla ljetna kolekcija, ali ga nije bilo. Možda ga nađem u nekom drugom DMu :)

      Izbriši
  2. nice reviews :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidim, i ti si bila vrijedna.. :) Također volim YR... nisam očekivala da je kakao linija toliko razočaravajuća, sad mi je drago što nisam ništa uspijela uloviti..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam ;) I bolje što nisi ništa uspjela uloviti iz kakao kolekcije jer si uštedila novac :D

      Izbriši
  4. Skupilo se u tebe svašta lijepo! :) Otkad sam otkrila Batiste šampone za suho pranje ne želim ostati bez njih, spas ! :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  5. O da, u potpunosti se slažem za Batiste! Sad si me sjetila da i ja moram obnoviti zalihe, majka mi je cijelog potrošila haha :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovu Balea kremu koristim već 2 godine :) A Batiste nijedan šampon nisam probala, a masti mi se kosa. Nikad nisam vjerovala takvim stvarima, ali očito trebam počet :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea krema je odlična :) A Batiste probaj, jer je najbolji od svih suhih šampona, barem meni :D

      Izbriši
  7. Ništa osim Nivea-e nisam probala. Batiste ću morati da kupim kad ga već svi hvalite :)

    OdgovoriIzbriši
  8. lijepo si potrošila
    joj imam toliku želju probati nešto od Yves Rocher marke, a nikako da nešto kupim :)
    i ova Max factor maskara me zanima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. YR tuširalice su odlične, pravi mirisni doživljaj, ali ove klasične, provjerene :)

      Izbriši
  9. Imam tu Balea kremu ali sam mirisom maline, i slažem da da jako lijepo miriše, ali hidratacija nula. Batiste kupujem kada god otputujem jer mi nije dostupan inače, i obožavam ga, pravi mali spasioc :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta za kremu što tako loše hidratizira jer bi inače bila pun pogodak. Batiste ♥

      Izbriši
  10. YR cvjetove pamuka obožavam, kao i Batiste, dala bih Nobelovu nagradu onome tko je izumio suhe šampone :)))
    vidiš, ja baš volim miris Nuxe kreme za ruke :)

    ostalo nisam probala, ali ovo Baleino ulje uzimam ako će ga biti na ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za Nobelovu nagradu ;) Izgleda da samo meni smeta miris Nuxe kreme za ruke, što mi je baš žao jer je krema jako dobra.

      Izbriši
  11. Meni je uvijek ovaj suhi sampon na listi potrosenih proizvoda :D i gelovi za tusiranje i slicno. Druge stvari nisam probala koje si navodila tj. ne koristim ih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su šampon za suho pranje i gelovi glavni na listi jer to najbrže trošim :D

      Izbriši
  12. Baš si se ispotrošila :D Probala sam i imala puno toga, ova linija YR mi je divna, šteta što je LE :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. YR linija mi divno miriši, ali mi je gel za tuširanje jako isušivao kožu :D

      Izbriši
  13. lol, ništa od ovog ni pomirisala ni probala ;)
    lažem, plavu niveu, ali ni nju već dugo... ako ne uključim onu malu, malu koju sam doma donijela s bb day-a ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baci se na isprobavanje :D Ja bez plave Nivee ne mogu :)

      Izbriši
  14. Palo mi je već na pamet da su možda gelovi za tuširanje i tekući sapuni ista stvar, u mom slučaju se radilo o Avonu. No, nisam provjeravala. Imam osjećaj da su isti...
    Joj, plavu Niveu nisam imala jaaaako dugo. Čak me uhvatila nostalgija :D
    Baleinu "univerzalnu" kremu ću si pribilježiti. Baš me zainteresirala. I jako si me namamila s ovim uljem što miriši na kokos. Šteta što je LE, a možda i bolje. Sad me neće mučiti :D. Inače, imam jedno ulje već 12 godina, još nije promijenilo miris pa ga ne mogu baciti, a ne trošim ga jer mi samo sjedi na kosi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ću sad sve što mi je sumnjivo provjeriti. Bezobrazno je ako je isti sastav jedno prodavati kao gel za tuširanje, a jedno kao tekući sapun. I mene plava Nivea sjeti na djetinjstvo :D

      Izbriši