petak, 21. studenoga 2014.

Lookfantastic Beauty Box - listopad

Iako su već počela stizati kutije za studeni, danas vam pišem o Beauty Box kutiji za listopad. Trebalo mi je malo više vremena jer sam htjela dobivene proizvode koliko toliko isprobati prije nego što napišem koju riječ o njima.

Lookfantastic Beauty Box je kutija iznenađenja, znači vi kad ju naručujete ne znate koji će se proizvodi naći u njoj. Nekome je to možda rizik, no ja na to gledam kao na iznenađenje i priliku da među proizvodima koje u njoj dobijem, nađem nešto što mi odgovara i što bi naručila u velikom pakiranju. Cijena kutije je 15 £, što bi bilo oko 150 kn. Kutija se može naručiti na stranicama Lookfantastic i dostava je besplatna.
Kutija je crna, elegantna i u njoj se našlo sedam proizvoda, od kojih je jedan u full size pakiranju.

Korres citrus gel za tuširanje nije nešto što bih si sama kupila pa mi je drago što sam ga na ovaj način isprobala. Gel kao gel je solidan, no miris mu nije citrusan kao što sam očekivala, nego me podsjeća na neki old school after shave, tako da mislim da bi se ovaj gle za tuširanje sviđao muškarcima isključivo zbog mirisa.

L'oreal Professionnel šampon i maska za kosu iz Pro Keratin linije su moji favoriti. Linija je namijenjena oštećenoj kosi kakva moja nije, ali nakon korištenja kosa mi je izgledala vidno bolje i imala je odličan volumen i zbog toga mi se ova linija jako sviđa i mislim da ću šampon koji me posebno oduševio kupiti u full size pakiranju. Šampon koji je bio u kutiji je 100 ml i to mi je bilo dovoljno za četiri pranja kose, a maska je u pakiranju od 75 ml i sporije se troši od šampona te će mi potrajati cijeli mjesec.

KMS sprej za brže sušenje kose mi je totalno razočarenje jer kad sam ga nanijela na ručnikom osušenu kosu umjesto da mi je smanjio vrijeme sušenja on mi ga je produžio za deset minuta. Nakon toga sam ga proslijedila sestri kojoj je skratio vrijeme sušenja, ali joj je isušio kosu koja je nakon sušenja izgledala poput metle.

This Works Sleep Plus sprej za jastuk je jedan jako zanimljiv proizvod koji bi vam trebao olakšati spavanje i pomoći da brže zaspite. Osobno nisam primijetila da spavam nešto bolje, ali inače nemam problema sa spavanjem i velika sam spavalica. Kod mirisa osjetim samo lavandu koja je dosta intenzivna, no kada se sprej nanese na jastuk ugodan je, nije preagresivan. Uzorak spreja je od 5 ml i mislim da će mi dosta dugo potrajati jer nema potrebe špricati jastuk svaki dan.

Gatineau Collagene Expert krema za lice je namijenjena koži koja pokazuje znakove starenja. Koristi se kao dio jutarnje i večernje njege. Sadrži hijaluronsku kiselinu i pruža koži dostatnu hidrataciju. Riječ je o kremi koja odlično odgovara mojoj masnoj koži te zbog toga mislim da ne bi odgovarala suhokošcima. Krema je fluidne teksture, lagana je i jako me podsjeća na Nuxe Nuxellence Jeunesse anti – age fluid. Kako sam dobila pakiranje od 15 ml i premalo sam koristila ovu Gatineau kremu da bih napisala nešto više o njoj, no ovako na prvu mogu reći da mi se krema sviđa.

Balance me punilo za bore je jedini proizvod u ovoj kutiji koji dolazi u punoj veličini od 15 ml. Proizvod je od 99% prirodnih sastojaka i ne sadrži parabene , mineralna ulja, silikone, sulfate, propilen glikol , umjetne boje. Koncentrat ruže, tamjana i bergamonta uklanjaju znakove starenja i daju brze rezultate. Osobno još nisam vidjela nikakve rezultate i jako mi ne odgovara miris ove kremice je me podsjeća ne sprej protiv uboda komaraca, a kako živim u Osijeku gdje imam komaraca na izvoz nije baš da sam ljubitelj tih mirisa jer ih njuškam cijelo ljeto pa i koji mjesec duže.

To bi bili svi proizvodi koji su se našli u mojoj Beauty Box za mjesec listopad. Kako vam se sviđaju?



Broj komentara: 18:

  1. Zanimljiva ideja sa kutijama iznenađenja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam mislila da ću koristiti ovu Gatineau kremu ali sam na kraju i nju i ovu balance proslijedila mami. Šampon i maska su mi super i ovaj sprej za jastuk mi se sve više sviđa :) E sad sprej za sušenje mi je na prvu bio njah, a sad mogu reć da sam oduševljena jer mi stvarno skrati vrijeme sušenja i čak se razmišljam o full size-u. Ja sad čekam svoju kutiju za 12 mjesec i nadam se da će bit nekako božićna :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se sve nešto premišljam oko kutije za 12. mjesec i kontam dok se odlučim da će biti rasprodane :D

      Izbriši
  3. Zavarila sam na ove asocijacije na sprej s komarcima...stvarno ne zvuči baš poželjno za jedan proizvod koji se stavlja na lice :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. super mi je ova kutija :D
    najviše me privlače L'oreal stvari,, a i sprej za sušenje kose, jer sam čula pohvale,, nadam se da ću ga uskoro naručiti u punoj veličini,, i da neću imati ovakve probleme kao ti i tvoja sestra :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sprej za sušenje očito jako ovisi o kosi, tako da je moj savjet da ga isprobaš prvo pije nego sto ga naručiš :D

      Izbriši
  5. punilo za bore koje miriše kao sprej za komarce je pun pogodak ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hahaha nasmijala si me s komarcima :D misljenja su nam ista o svemu osim o KMS spreju koji je eto meni bio odlican, al barem se svi vise manje slazemo oko L'oreal linije, genijalna je :) da je bar mrvicu jeftinija ne bi ni razmisljala nego bi odmah kupila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he :D Stalno pratim hoće li doći neka dobra božićna akcija na L'oreal Professionnel proizvode pa da se počastim :D

      Izbriši
  7. Uh, kako lepo i luksuzno izgleda ova kutija za razliku od one naše koja se pojavila i oko koje se digla tolika prašina. Sviđa mi se koncept ovakvih kutija, volim iznenađenja a ako budem naručivala, naručiću sa nekog stranog sajta :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim iznenađenja :D Čula sam za negativne komentare oko kutija naručenih kod vas i baš mi je žao :( A što se tiče ove kutije imaš moju preporuku :)

      Izbriši
  8. Joooj, miris spreja za komarce, pa kako su to mogli staviti? :/
    Ja imam traume od toga, a mogu misliti kako tek vi u OS :/

    mislim da su recenzije za ovaj KMS sprej bile dosta dobre, čak sam ga stavila na mentalnu WL, no sad si me pokolebala :/

    Ja sam tek sad prvi put naručila kutiju, onu za prosinac i silno me zanima što će biti unutra :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam baš tužna jer mi KMs sprej ne odgovara jer mi bilo super da si skratim sušenje kose. Ako želiš mogu ti poslati što je ostalo od KMS spreja pa da vidiš jel ti odgovara prije kupovine velikog pakiranja. I mene jako zanima što će se sve naći u tvojoj kutiji :D

      Izbriši
  9. Uh, i ja dolazim u napast da si uzmem kutiju. Neki dan su bile predbilježbe za prosinačku (nova runda, tako nešto), ali zaista sam pretjerala s trošenjem zadnja dva tjedna :D Inače, baš mi se sviđa koncept, ali mi se ne sviđa što je rizik što ti možda neki proizvod neće odgovarati, npr. za tvoj tip kože i sl.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je rizik, no onda uvijek možeš nekome pokloniti nešto što ti ne odgovara, a i prilika je za isprobati neke proizvode koje vjerojatno ne bi sam naručio :D

      Izbriši