srijeda, 19. studenoga 2014.

Putujući lakovi Orly & Catrice

Početkom jeseni na vrata su mi došla sva putujuća lakića Orly Hook Up i Catrice 460 In the Bronx u idealnim nijansama za jesenske manikure. Vjerujem da ste vidjeli već ove lakiće u postovima naših blogerica jer već neko vrijeme rade đir po Lijepoj Našoj pa prije nego što vam napišem nešto o ovim lakićima, pogledajte gdje su sve bili u gostima.

• Illy – Girl stuff - putujući lakovi su njezina ideja, a manikure možete pogledati ovdje i ovdje
• Žana – Nail crazy – klik
• Martina – So Shpeksyy – klik
• Mala palčica – Little things that make me happy – klik
• Mateja – Mateja Nails – klik
• Mikka – Mikka's Makeup Box – klik
• Tina – Beauty blog by Tina – klik

Sad kad ste vidjeli manikure mojih dragih kolegica, napisat ću vam nešto više o samim lakovima.

Orly Hook Up je lak predivne tople žute nijanse koji mi je baš lijepo bilo nositi. Dolazi u bočici od 18 ml i na etiketi je navedena cijena od 75 kn. Četkica mu je dosta tanka pa je nanošenje laka malo otežano, pogotovo jer mu je tekstura dosta rijetka. Da bi potpuno prekrila pločicu nokta nanijela sam tri sloja i prema tome zaključujem da mu je sušenje brzo jer nisam dugo trebala čekati da se lak potpuno osuši. Ono što ovom laku zamjeram je to da mi je nakon što sam ga uklonila ostavio žute nokte, no dijelom je tu i moja greška jer nisam nanijela podlak. Inače uvijek nanosim podlak, no zašto ovaj put nisam nemam pojma. U vremenu kada sam ga nosila na noktima vrijeme je bilo sunčano, što je i rezultiralo lijepim fotografijama na kojima možete vidjeti ovaj lak u svoj njegovoj ljepoti.

Catrice 460 In the Bronx nije tip laka koji bi ja izabrala za sebe. Riječ je o smeđe brončanoj boji sa zlatnim shimmerom i za njegovu nijansu bi mogla reći da se u njoj kriju boje jeseni. Lak se lakše nanosi na nokte zbog šire četkice i potrebna su mu dva sloja za potpuno prekrivanje. Dolazi u bočici od 10 ml i pretpostavljam da mu je cijena kao i ostalim Catrice lakovima oko 20 kuna. Kada sam ga nosila bio je pravi jesenji kišni dan, tako da se on svojom bojom uklopio u jesnsko sivilo.

 Malo sam si dala oduška pa sam napravila jednu jednostavnu manikuru J

Nakon što su lakovi proveli neko vrijeme kod mene, putujući lakići idu dalje pa molim zainteresirane djevojke da mi u komentar napišu ŽELIM, a 26.11.2014. random.org će izabrati djevojku kojoj idu lakovi. Uvjeti su da ste blogerica te da na svom blogu objavite fotografije manukura s ovim lakovima i da ih onda proslijedite dalje i da ste iz Hrvatske, iako se nadam da će lakovi kad obiđu Hrvatsku nastaviti turneju i po zemljama regije.

Broj komentara: 16:

  1. Ovaj Orly se tako lijepo presijava :O! i super ideja putujucih lakova haha bas fora :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tebi žuti puno bolje stoji nego meni, lijepše ti se slaže s tenom definitivno :) I super ti se uklopila u fotke ova ogrlica...nadam se da će se cure javiti pa da lakovi nastave putovanje, rekla sam već par puta, super mi je ova ideja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam iznenađena da mi žuti lak stoji i baš mi je fora :D I ja se nadam da će lakići putovati dalje :D

      Izbriši
  3. Jako dobra ideja :D Ovaj Catrice me je osvojio na prvu, baš je nekako za jesen dok žuti nije moja boja pa mi se manje dopada. I manikir je interesantan, podseća me na one tigriće plišane igračke :) L.

    OdgovoriIzbriši
  4. ideja je super :D manikurica je baš simpa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Simpatičan nail art ,jednostavno a efektno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ovi putujući lakovi su me posjetili na film "Čarobne hlače" :D :D
    prelijep mi je Orly,, lijepa žuta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čarobne hlače ♥ I meni je ova žuta predivna :)

      Izbriši
  7. moram priznati da i jedan i drugi odlično pristaju uz tvoj ten :D

    OdgovoriIzbriši
  8. super si manikuru napravila :))))
    a ideja je izvrsna i zavidim kako ti lijepo stoji žuta (pa ajde, bar to umanjava žutilo noktiju kasnije) :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti draga :) Još uvijek ga psujem kad si vidim nokte, ali još malo treba da izrastu :D

    OdgovoriIzbriši