petak, 14. studenoga 2014.

Top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu

Ovo je jedan zanimljivi tag post i ovih dana vjerujem da ste ih pročitali puno jer je popularan kod kolegica blogerica iz naše regije. Mene je tagirala draga Tijana s bloga Sreća je zdravlje pa svakako pogledajte njezin izbor proizvoda. Kako ovih dana nisam bila aktivna na blogu jer me rasturila neka viroza, imala sam dosta vremena razmisliti bez kojih proizvoda ne mogu i teškom mukom sam se odlučila J

Kad sam se odlučivala za proizvode bez kojih ne mogu, mislila sam na vrstu proizvoda, a ne na određene proizvode, tako da fotografije koje ćete vidjeti su fotografije proizvoda koje sam trenutno imala kod sebe.

1. Krema za ruke
Mogla bih reći da sam ovisnik o kremama za ruke, imam ih uvijek preko nekoliko na lageru i po jednu u svakoj prostoriji, na radnom mjestu i naravno jedna je uvijek sa mnom u torbici. Trenutne miljenice su mi ove Essence kreme: vanilija & cimet i cookies & badem koje osim što jako fino mirišu, pružaju i dobru hidrataciju. Mislim da hidratacija neće biti dovoljna za vrijeme velikih hladnoća, no za ovo prijelazno vrijeme, ona je dostatna.


2. Balzam za usne
Još jedna stvar bez koje nikako ne bih mogla je balzam za usne, jer mi nema goreg osjećaja, nego kad su mi usnice suhe i ispucale te me peckaju. Nuxe Reve de Miel je divan balzam, a njegov jedini nedostatak je što je u teglici te ga zbog toga ne koristim izvan kuće. Kako Nuxe Reve de Miel koristim samo kod kuće, u torbici imam nekoliko balzama u stiku koje koristim po potrebi i raspoloženju.


3. Pjena za umivanje
Ovaj proizvod mi nije od životne važnosti kao prva dva, ali također ne mogu zamisliti dan bez umivanja. Umivanje mi je jako važan korak kod rutine čišćenja lica i uvijek imam nekoliko umivalica kod kuće te ih koristim prema potrebi lica. Balea pjena za pranje lica je najnovija umivalica koja se našla kod mene i osim što me u jutarnjim satima lijepo razbudi, ukloni sve nečistoće koje koje su se tijekom noći skupile na licu. Ako vas zanima više o ovoj umivalici, možete pročitati ovdje.


4. Rumenilo
Kako sam svijetle puti, rumenilo mi je must proizvod. Nanosim ga u svim kombinacijama. Kad mi se ne da šminkati, samo stavim malo rumenila i duh izgled nestane, a lice izgleda svježije. Aura rumenilo je novo u mojoj kolekciji te iako na slici izgleda jako intenzivno, na licu daje jednu lijepu breskvica boju koja je idealna za nositi u ovim jesenskim danima. Recenziju Aura rumenila možete pročitati ovdje.


5. Maskara
Na posljednjem mjestu se našao još jedan dekorativni proizvod jer ukoliko nemamo kompletan make up na raspolaganju, nego samo rumenilo i maskaru s ta dva proizvoda se mogu napraviti čuda. p2 maskara koja je na fotografiji odlična je maskara koja trepavicama daje jako dobar volumen i lijep izgled te još uvijek čeka svoju recenziju.


Nakon teške odluke, to bi bili moji proizvodi bez kojih ne mogu. Kako je dosta djevojaka već pisalo ovaj tag, neću nikoga tagirati, nego pozivam djevojke koje žele da urade tag ili da mi u komentaru napišu koji su to proizvodi bez kojih ne mogu.

31 komentar:

  1. Ja ne bih mogla bez korektora za podočnjake jer bih bez njega izgledala kao smrt na dopustu, dobre hidratantne kreme za lice jer bi mi se bez nje lice pretvorilo u Saharu, a bome ni bez dobre okoloočne iz istih razloga...ne bih mogla ni bez rumenila jer mojim obrašćićima daje prijeko potrebnu živost, a kao zadnje...nemam pojma, ne bih mogla bez acetona jer kako inače skinuti iskrzani lak s noktiju :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve ovo što si i ti nabrojala, ni bez toga ne bih mogla :D Jako se teško odlučiti za samo pet proizvoda :)

      Izbriši
  2. Gdje se mogu kupiti ove Essence kremice? :)
    Mojih top 5 su: maskara definitivno :) ona da onaj završni finiš, rumenilo jer bih bez njega bila blijeda onako skroz, blazam za usne bilo koji samo da hidratizira, Babylove kupka za pranje lica :) i hidratantna krema za lice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih kupila u Mulleru i nisu stajale na Essence stalku, nego kod krema za ruke. Odličan top pet :D

      Izbriši
  3. Ove Essence kreme mi zvuče vrlo zanimljivo :D Obožavam takve mirise, šteta što ih nema kod nas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirisi su divni, kao neka krema od torte :D Nadam se da će doći i do vas :)

      Izbriši
  4. I kod mene su maskara i balzam definitivno must! Rumenilo bi zamijenila bronzerom jer gotovo svakodnevno konturiram lice:)
    Essence kremice moram pošnjofati kad se nađem u dm-u :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam sigurna jel ima Essence krema u DMu, ja sam ih u Mulleru kupila, ali ih svakako treba šnjofnuti :D

      Izbriši
  5. Ne mogu bez nekakve podloge (bb krema, puder nesto) jer izgledam kao duh inace :D sad me bas taggala Yu-Ki na svom blogu pa cu dobro razmisliti o ostatku proizvoda :) inace ove Essence kreme su i meni super, bas mi je drago da ih netko spominje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me zanimaju tvoji top pet proizvodi :) Essence kreme su baš cool :D

      Izbriši
  6. Essence kreme nisam viđala nigde deluju mi super,inače volim njihove stvarčice :). Lepo si odgovorila na tag zadovoljna sam hehe,a i Mikka je pozvana kanda nije videla :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kasnim malo očito :)) Ali evo sam ne znajući tu u komentarima navela moji 5, a sad odoh čitat tvoj post :)

      Izbriši
    2. He, he, drago mi je da si zadovoljna odgovorima :D Baš se teško odlučiti za samo pet proizvoda, namučila sam se dok sam odabrala :))

      Izbriši
  7. Serum za lice, ulja za njegu, čistač za lice, maskara, puder, rumenilo...kako odabrati samo 5?? Krema za ruke je vjerojatno prije svega i kako sam nanju zaboravila-?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, meni je potrebno sve što koristim svaki dan i od preperative i od dekorative, a to je slidan broj proizvoda :D Ja sam zaboravila kremu za lice, ali opet kako bi odabrala samo jednu :)

      Izbriši
  8. super izbor :D stvarno si dobro probrala najpotrebnije :D
    da se mene pita, samo bih rumenilo zamijenila hidratantnom kremom za lice, sve ostalo s popisa bih ostavila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam zaboravila staviti kremu, a sad kad gledam popis ne znam što bih izbacila jer mi sve to treba :D Da bar može šest proizvoda :)))

      Izbriši
  9. Slične favorite imamo...ni ja ne mogu bez maskare, rumenila, kreme za ruke i mazalica za usne. I nas je Tijana tagovala, post je u pripremi nego me je omeo virus zadnjih dana, baš kao i tebe. L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je virus totalno izbacio iz svega. Nadam se preživljavaš i da ćeš brzo ozdraviti. eni je pala temperatura pa sam opet u funkciji :D

      Izbriši
  10. Ni ja ne mogu bez balzama za usne. :)
    Nadam se da ću i ja odraditi uskoro ovaj tag, ali nekako se mislim kako da odredim samo 5 proizvoda :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, znam kako je teško odlučiti se i zanm da voliš balzame jer sam vidjela tvoju Eos kolekciju :D

      Izbriši
  11. Pa ja bih i nekako mogla bez rumenila, ali kremica za ruke, balzam za usne i maskara... Hm... Dobro si ti ovo probrala, nemam pojma kako bi ja svela na samo 5 proizvoda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne mogu ja bez puno toga, ovo je samo ono najnužnije :D :D

      Izbriši
  12. hm... odabrati samo 5 proizvoda je teško, ali definitivno bi tu bili Nuxe Reve de Miel i neka sjenila za obrve, kao i dobra hidratantna krema :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Imamo dosta toga zejedničkog,ne mogu bez kreme za ruke i balzama za usne. Također ne mogu bez deo stika jer se jako znojim,kreme za lice jer mi se koža peruta i bez korektora jer izgledam kao rakun bez njega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad pogledam bez čega sve ne mogu, mislim da bi mi nekoliko nesesera bilo potrebno :D

      Izbriši
  14. Labelo,krema za lice,micelarna,a ako nosim makeup onda maskara i olovka za obrve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobar odabir :) Ja sam zaboravila staviti kremu za lice :D

      Izbriši
  15. Krema za lice,BB krema ili puder,rumenilo,dezodorans,olovka za obrve još dosta toga.I meni bi trebalo nekoliko nesesera da to sve obuhvatim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A daj, sad vidim da sam uz kremu za lice zaboravila i dezodorans :D Definitivno je premalo samo pet proizvoda :D

      Izbriši