nedjelja, 4. siječnja 2015.

Empties # 5

Ovaj post trebao je biti objavljen u prošloj godini jer su i proizvodi potrošeni tada, ali zbog zdravstvenih problema, objavljujem ga tek sada. Od zadnjeg empties posta nakupilo se dosta toga, ali već znate da volim kada se proizvodi troše jer će neki novi doći na njihovo mjesto J


• Kao što vidite tuširam se J Iako sam već nekoliko puta rekla da neću skupljati ambalažu od tuširalica jer mi zauzimaju puno mjesta, nekako mi uvijek bude žao kad ju trebam baciti, tako da su se i one opet našle u ovom postu. Le Petit Marseillais su opet ovdje: vanilija i cvijet naranče.

• Počela sam varati svoje omiljene tuširalice i otkrila sam ovu Dove pistacija i magnolija koja mi je genijalna, predivno miriši i fina je kremasta, taman idealna za ovo zimsko vrijeme.

Biobaza Harmony bademovo mlijeko za tuširanje je čisti luksuz koji si ponekad treba priuštiti, a više o tome možete pročitati ovdje.

Korres citrus gel za tuširanje u putnom pakiranju dobila sam u Lookfantastic Beauty Boxu i sama ga ne bi nikada kupila jer košta dosta, a nije me baš nešto impresionirao.

Balea uljni regenerator za primjenu ispod tuša je odlična stvar za dane kad ste u gužvi i ne stignete se mackati, a više o njemu piše u mini recenzijama ovdje.

Freeman losion za tijelo kokos i guava je divna mazalica za sve ljubitelje kokosa i dugotrajnog mirisa. Malo se teže razmazuje, ali se na kraju lijepo upije i njeguje, a miris traje cijeli dan.

Balea kremasto uljni losion s bademovim uljem i mirisom marule je mazalica iz LE kolekcije, ali se još uvijek može pronaću u DM prodavaonicama. Ovo mi je jedna od omiljenih mazalica, a više o njoj možete pročitati ovdje gdje sam pisala o Balea LE mazalicama.

My body krema za tijelo s mirisom naranče i cimeta je idealna za blagdanske zimske dana jer imam lijep miris, no to je samo to kod nje, onaj faktor njege je izostao.

My bodi piling za tijelo na bazi soli s eteričnim uljima ekukaliptusa, ružmarina i mentola je odličan piling za malo novca, a više o njemu u recenziji ovdje.

 • Od Aussie proizvoda probala sam dosta toga, a među potrošenim se našao šampon za kosu za volumen s ekstraktom australskog hmelja koji je dobar i s njim sam imala osjećaj da mi se kosa manje masti nego inače. Aussie Colour Mate je linija iz koje sam potrošila regenerator i tretman namijenjen obojanoj kosi s ekstraktom divlje breskve. Regenerator me nije nešto posebno impresionirao, dok je 3 Minute Miracle Reconstructor odlična stvar s kojom mi je kosa bila predivna i sjajna.

Batiste suhe šampone ne mogu dovoljno nahvaliti, a li dovoljno vam govori činjenica da se stalno nalaze u mojim new in i empties postovima. Blush mi je bio omiljeni, no otkako je došao novi Strenght & Shine njemu dajem laganu prednost, a zašto pročitajte u recenziji ovdje.

• I još proizvoda za kosu... L'oreal Professionnel šampon i maska za kosu iz Pro Keratin linije koji su se našli u Lookfantastic Beauty Boxu. Riječ je o liniji namijenjenoj oštećenoj kosi te iako moja kosa nije oštećena uz korištenje ovog šampona i maske vidno mi je kosa dobila volumen, a kako je to nešto što mojoj kosi treba, razmišljam o kupovini full size pakiranja.

 Nakon kose na redu su tonici za lice, koje kao što vidite puno trošim.

Pyrus tonik za lice s kamilicom za čišćenje problematične kože je još jedan proizvod koji mi je pomogao normalizirati kožu kada je bila u ekstremno masnoj fazi, a recenziju možete pročitati ovdje.

Olival tonik za lice s uljem smilja namijenjen je svim tipovima kože i jedan mi je od najdražih tonika drogerijskog ranga.

Thayers je kralj među tonicima (barem meni). Ima samo jedan nedostatak, a to je naručivanje s iHerba, a za sve ostalo imam samo riječi hvale. Više o Thayers tonicima možete pročitati u recenziji ovdje.

Balea Aqua serum je najpoznatiji serum u blogosferi i nekada sam ga jako voljela, dok nisam otkrila neke puno bolje proizvode. Dobar je kao dodatna njega, no mislim da sam ne pruža koži dovoljno hidratacije.   

Pyrus Alga Mare krema za lice protiv bora je nešto što mi nije odgovaralo jer mi je bila premasna pa sam ju prenamijenila i koristila kao kremu za ruke.

Vichy Idealia Eyes mi je bila solidna okoloočna kremica kao dio jutarnje njege, a o njoj možete pročitati ovdje.

Apivita Wine Elixir krema protiv bora za područje očiju i usana je još jedna okoloočna kremica s kojom ilmam li – la odnos, a više o njoj pisala sam ovdje.

Garnier Mineral roll on su mi odlični dezići i kada kupujem dezić u drogeriji kupujem njih.

Nivea Powder Touch je također dobar dezić, no nisam ljubitelj dezodoransa u spreju jer me guše pa ih zbog toga zaobilazim kad god mogu.

Mixa obnavljajuća krema je proizvod koji je ušao u godišnje favorite, a ako vas zanima zašto pročitajte u recenziji ovdje.

L'oreal Miss Manga maskara s kojom se uz sve napore nisam uspjela sprijateljiti, jednostavno mi ne odgovara i to je to. O njoj sam pisala u usporednoj recenziji s L'oreal Wings ovdje.

Maybelline Baby Lips su balzami koji su izazvali pravi bum u blogosferi i podijelili ju na one koji ih vole i one koji ih ne vole, ja spadam u onu prvu skupinu.

Cococare Coca Butter odličan balzam za usne s iHerba.

• Evo i kod mene potrošenog parfema Sarah Jessica Parker Down. Nisam baš vična opisivanju mirisa tako da neću ništa opisivati, nego samo reći da je parfem prozračan i da mi je odgovarao u ljetnim mjesecima.


I došli smo do kraja ovog dugačkog posta. Što ste potrošili u zadnje vrijeme?

Broj komentara: 46:

  1. Lepo si trošila dopada mi se izbor :). Ja sam trošila dosta toga u 2014-toj više nego ikad moram priznati ,najviše su mi utisak ostavili Bioten proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja slinim kad se spominju Bioten proizvodi te se nadam da će uskoro i kod nas doći :D

      Izbriši
  2. Slazem se za aqua serum i manga maskaru, a potpisujem i gusenje koje izazivaju dezici u spreju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Au, kod tebe se baš troši :D... Koji vremenski period ti je bio potreban da slistiš sve ovo :D?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Troši se :D Kako šta, tuširalice i šampone za kosu ko da jedem, a mazalice uvijek imam nekoliko u upotrebi tako da sam ih imala nekoliko mjeseci. Ovo ostalo sam dosta trošila, ali se nekako pogodilo da je sve potrošeno u otprilike isto vrijeme :D

      Izbriši
  4. Ajoooj hrpa proizvoda :D I samo želim isprobati L'oreal Professionnel proizvode, možda baš ovu liniju jer i mojoj kosi treba volumen

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova linija je divna i planiram se počastiti koji put :D

      Izbriši
  5. Bila si baš vrijedna, i ja sam odnedavno dosta brza u trošenju mazalica za tijelo!!! :) Baby lips nisam probala, a iskreno ni ne privlače me baš!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš si bila vrijedna! :)
    I ja volim Baby lips balzame! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bome potrošila si ti tih proizvoda :) I moja empties vrećica je puna, ali nikako da sve natipkam :D Namamila si me sa Dove tuširalicom i kupujem je prvom prilikom :) Thayers tonici su i meni kraljevi među njima i ne mogu bez njih :) Za baby lips sam isto u kategoriji onih koji ih vole :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, nije mi problem skupljati praznu ambalažu, ali ne volim tipkati empties postove jer su duuugački :D A opet volim ih čitati :D

      Izbriši
  8. Jako dugo već nisam čula za Pyrus proizvode, mislila sam da su se ugasili, koliko se sjećam to je bila kataloška prodaja i imali su neke fine prirodne stvarčice. :) Biobazin gel sam uzela neki dan na 50% sniženju i na prvu mi se činilo da smrdi ali pri tuširanju, kad su se oslobodili citrusi zapravo je bio fin osjećaj, iako još uvijek mislim da može to i limunastije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije se Pyrus ugasio i još je kataloška prodaja te imaju dobrih stvarčica, a tu i tamo ubace novi proizvod :D Meni je kod Biobaze i mlijeka za tuširanje genijalan osjećaj na koži, a miris je solidan i slažem se s tobom :D

      Izbriši
  9. Super mi je ova Mixa krema za suva područja :) Ja sam valjda jedina žena koja nije probala Balein Aqua serum, držim se Vichy Aqualia Thermal seruma, mada bih mogla jednom da ga zamenim sa Baleom, makar radi poređenja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ti se nakon Vichy Aqualia Thermal seruma neće svidjeti Balein, iako ne košta puno pa nije loše za probu. Po meni je Vichy Aqualia Thermal serum najbolji serum za hidrataciju :D A Mixa odlično radi svoj posao :D

      Izbriši
  10. Balein losion i Dove gel idu na listu zelja. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. uh svaka čast na ovoliko potrošenih stvari :)
    Dove gelove za tuširanje obožavaam :)
    imam veliku želju isprobati neki od Thayers tonika :)
    s Miss Mangom ni sama se nisam sprijateljila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kroz empties postove vidim da sam baš veliki potrošač :D Ja sam tek sad otkrila Dove gelove, ove novije mirise :) Nadam se da će biti prilike za probu Thayers tonika :D

      Izbriši
  12. imam tu miss manga maskaru, i onako okej je, al ima puno boljih a jeftinijih , a Balein uljni losion, badem, je predivnooog mirisa , tacno bi ga pojela, haha , uzivam u njegovom mirisu, =D a Baby lips imam , onaj rozi, slabo koristim, a da ga nisam kupila poludjela bi hahah =D odlicno mirise, i fine je boje, ali ne pridajem toliko paznju njezi usana, =/ nazalost, odlican post, ja bi isto pravila, ali mi se ne da skupljati te prazne proizvvode, jer nemam mjesta ni za pune/nove. hah =D

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, i meni je gnjavaža skupljati svu tu praznu ambalažu, ali empties postovi su mi jedni od najčitanijih na blogu :D Slažem se za Balea uljni losion da mu je miris predivan i miriši kao nekakva fina jestiva krema za tortu :D

      Izbriši
  13. Stvarno hrpa potrošenih proizvoda. Ova Miss Manga mi se baš i ne sviđa,nekako mi slijepi trepavice :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ide mi trošenje :D I meni Manga slijepi trepavice, baš loše :/

      Izbriši
  14. lijepo trosis stvari svaka cast :) moje ovogodisnje iznenadjenje su definitivno bili mixa proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trudim se :D Slažem se za Mixa proizvode, odlični su :D

      Izbriši
  15. Svašta si potrošila, baš si vrijedna bila :) Dijelimo ljubav prema mirisu Freeman losiona za tijelo i ja najviše volim taj Dove gel za tuširanje, miris je fantastičan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naš nos voli iste mirise :D Trudim se trošiti :))

      Izbriši
  16. Jao, moram reči svaka ti čast!!! Tačno je da se preparativa brže troši ali ipak, ovo je pozamašna gomilica :) I ja sam svašta nešto potrošila u zadnje vreme i baš sam ponosna na sebe, delimo ljubav prema Baby Lipsu, Mixi, Dove tuširalicama, Balei :D I nemam živaca sve potrošeno čuvati, odmah sve pobacam hahah... L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se sad nekako navikla da čuvam praznu ambalažu, dok sam prije automatski bacala :D

      Izbriši
  17. baš si bila vrijedna :)))
    ja ne znam zašto još nisam probala Thayers tonik, moram to promijeniti čim potrošim zalihe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam :D Kad probaš Thayers tonik svi drugi će ti biti loši :D

      Izbriši
  18. Bogme poveća lista, bila si pravi potrošač u pravom smislu riječi ;). Voljela bih probati My body piling, a Thayers tonici nikako da mi dođu na listu za kupovinu, baš zato što uvijek zaboravim da bih trebala ga planski naručiti, a ne kada mi nestane postojećeg tonika.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakupilo se :D Jedini nedostatak Thayers tonicima je što se moraju naručivati, ali toliko su dobri da pregrmim i to :D

      Izbriši
  19. Bila si baš vrijedna, svaka čast! :)
    Ovaj uljni losion od Balee zbilja hrani, ja sam ga imala prošle zime i zbilja je dobar za ovaj period kada nam svima treba neka dobra mazalica za tijelo.
    Garnier deziće sam koristila sigurno 5 godina uzastopno i većinom njih, sada malo odmaram jer se meni jedan te isti miris zgadi i ne mogu ga više podnijeti, ali vjerujem da ću ponovno kupiti nekada, stvarno su dobri.
    Donedavno nisam vjerovala da suhi šamponi išta čine pogotovo zato što sam imala onaj grozni Balein ali sam iz znatiželje kupila Batiste xxl volume pošto vi cure stalno pričate o njima i skroz sam promijenila mišljenje, sada me spašava u hitnim situacijama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Ja kombiniram Garnier s Vichys dezićima, odnosno kad se jednih zasitim pređem na druge :D Baš mi je drago što si sviđa Batiste, ja ga obožavam. Balein nisam ni probala, kako su se pojavili suhi šamponi probala sam Batiste i od tada se ne odvajam od njega :D

      Izbriši
  20. Obožavam vidjeti da se proizvodi i troše,a ne samo skupljaju..i sama sam u akciji potrošnje, i od sada ću se držati samo stvari koje mi najbolje pašu..eksperimentiranje ostavlja traga na mojoj koži :/ od svega navedeno isprobati ću Mixu i dove gel-nisam još nigdje naišla na pistaciju i magnoliju-a zvuči kao idealan spoj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba se držati stvari koje odgovaraju koži :D Istina - pistacija i magnolija su genijalan spoj :D

      Izbriši
  21. Hihi kod tebe ima svega!
    Nesto od ovoga sam probala a nesto bih voljela!
    Super odradjen ovaj post,a tvoj blog redovno citam i uzivam u njemu!
    Pogledaj i moj i ako ti se svidi komentarisi http://fashionstyleglamfashion.blogspot.com/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  22. Ohooo koliko prazne ambalaže :D Stvarno mije super vidjeti da se kozmetika i troši a ne samo kupuje. Ja sam pokušala čuvati prazno ali mama je bacila u nekoliko navrata :D
    Sad u šoping :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, upravo to, šoping :D Znam kako to ide s mamama :)

      Izbriši
  23. Čitam i okrećem glavu prema svojoj empties vrećici iz koje strši gomila višlja od njene visine. Opasno se naginje.
    Prošli tjedan su u Konzumu imali Dove tuširalice u pola cijene. Držala sam tu pistaciju u rukama i hoću-neću uzeti jer znam da svi bruje o njoj, ali pošto sam se ograničila samo na dvije odabrala sam kokos i neku cvijetnu LE. I ludim i ludjet ću dok mi pistacije ne budu na polici!
    LPM nisam probala i iskreno, strah me da će mi se svidjeti. Jako me zanimaju, ali još uvijek im uspješno odolijevam.
    Što se Baleinog seruma tiče, slažem se. Nisam primijetila ništa specijalno glede njega, ali isto tako barem ne odmaže.
    I moram više probati neki Mixa proizvod. Idem sama sebi na živce :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha, znači uskoro možemo i kod tebe očekivati jedan empties :D Znam ja tebe i tvoju ljubav prema tuširalicama, tako da je mudro što se opireš LPM tuširalicama jer mislim da bi nakon što jednu probaš, pokupovala i sve ostale :D Mixa je divna :))

      Izbriši