četvrtak, 3. prosinca 2015.

Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes – Creme De Rose i Vintage Plum

Kada su se na našem tržištu pojavila mat Maybelline Color Tattoo sjenila bila sam sretna ko malo dijete jer sam se u ta sjenila zaljubila kroz nekoliko starijih nijansi koje imam. Nijanse koje sam si izabrala su Creme De Rose i Vintage Plum, a izabrala sam ih na blef bez swatchanja jer u drogeriji nije bilo testera, a ja nisam jedna od onih koja će gurati svoje prstiće te otvarati proizvode koje će kasnije netko kupiti. Uglavnom, želim reći da sam i uz kupovinu na blef odabrala nijanse koje mi se jako sviđaju i drago mi je da nisam pogriješila.
Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes sjenila dolaze u simpatičnim staklenim teglicama u kojima izgledaju jako elegantno. Količina sjenila koja se nalazi u teglici nije navedena, a sjenila se trebaju potrošiti kroz 24 mjeseca.

Sjenila su kremasta i lako je rukovati njima, posebno kada želimo kreirati brzinski look bez puno kompilkacija i truda. Nijansa Creme De Rose je predivna nude nijansa idealna za dnevnu šminku kojim ćete lijepo ujednačiti kapak i prekriti neželjene kapilarice te je izvrsna kao baza za ostala sjenila. Tekstura ovog sjenila je izuzetno kremasta, lako se blenda i užitak ju je nositi na kapcima. Nasuprot njoj, nijansa Vintage Plum je drugačije teksture, suha je i puno teže se blenda te nije sjenilo koje ćete brzinski nanijeti jer se oko ove nijanse treba malo potruditi. Boja joj je tamno ljubičasta, što se može zaključiti i po samom imenu sjenila i meni se sviđa nositi je ove jeseni.

Kako su sjenila drugačije teksture, jako lijepo surađuju zajedno te sam ih tako i najčešće nosila. Creme De Rose nanijela sam na cijeli kapak, a u pregib Vintage Plum koja se onda puno lakše blendala i ljepše izgledala, nego samostalno.

Trajnost ovih sjenila je dugotrajna te vam neće samo tako nestati s očiju, nego će potrajati dok god ne skinete šminku te mogu potvrditi da su ona prave male tetovažice kako im i samo ime govori, a mogu se pronaći u svim drogerijama po cijeni od 41,90 kn.
Maybelline je i s Color Tattoo Creamy Mattes sjenilima napravio dobar posao te vam od srca preporučujem ova divna sjenila.


Imate li koje Maybelline Color Tattoo sjenilo? Jeste li probali ova nova Creamy Mattes sjenila?

Broj komentara: 26:

  1. Creme de rose mi predivno izgleda :) Ide na wish listu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako mi veruješ, nemam ni jedno hahah...ali sam se nameračila na ta nova, moram obavezno da ih probam. A što se tiče nijansi, mislim da si napravila pravi izbor, i sama bih ista odabrala :) L.

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni se cini da je creme de rose najljepsa od svih postojecih :) zelim jee

    OdgovoriIzbriši
  4. cremen de rose je divna, ja imam samo onu bež nijansu i isusuje mi kapke :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno?! Baš mi je žao :/ Možda je do nijanse jer ove moje su mi ok.

      Izbriši
  5. Imam creme de rose i creamy beige. Definitvno preporučam creamy beige, divna je, najljepša nijansa od sve četiri :)
    Druge dvije su mi bile čudne teksture kad sam swatchala pa sam preskočila. A i ti kažeš da je plum više suha pa očito nisam pogriješila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Creamy beige je još jedna nijansa koju želim i planiram je uskoro kupiti :D Plum je baš čudne teksture, tako da si dobro procijenili.

      Izbriši
  6. Moram priznati da sam više fan sjenila sa shimmerom nego matt,ali predivna su mi tamno ljubičasta sjenila za jesen i izgleda super:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam bila donedavno, a onda sam se navukla na mat sjenila, a sad me je ta faza malo popustila pa kombiniram :D Ljubičasta = jesen :)

      Izbriši
  7. Obe boje su prelepe i odlicno pigmentovane! Predivno, zaitsa! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam Vintage plum i obožavam tu nijansu. I ova druga tvoja mi je predivna, nježna, baš se dobro slažu jedna s drugom.

    OdgovoriIzbriši
  9. Mmm Vintage Plum! Moracu da pogledam ima li kod nas. Divno. - Evenflow Makeup

    OdgovoriIzbriši
  10. baš su predivne obadvije, onako romantične, vintage nijanse :D
    super si se sjetila kombinirat ih, super izgledaju zajedno :D
    Vintage Plum je moj favorit, jer uvijek volim tamnije nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama volim tamnije nijanse, no ove jeseni me nešto drži neutralnije sjenilo na očima i taman ruž :D

      Izbriši
  11. Ovo su mi možda i najljepše nijanse Maybeline kremastih sjenila! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Naravno da sam ih probala! Nježne nijanse su, kao što si rekla, odlične za brzinsko jutarnje šminkanje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za nas spavalice, bitno je da je ujutro što jednostavnije i brže :D

      Izbriši
  13. Nisam ih probala, ali izgledaju prelijepo, pogotovo creme de rose! 😊

    OdgovoriIzbriši