ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

Favoriti 2015. – njega tijela –

Nastavljamo s favoritima godine, a ovaj put je riječ o proizvodima za njegu tijela koje sam voljela i u kojim sam uživala u prošloj godini. U ovom postu osim proizvoda namijenjenih isključivo njezi tijela, spomenut ću i proizvode za njegu usana, ruku i stopala jer zbog nekoliko proizvoda neću raditi zaseban post, a to mi i nekako ide pod njegu tijela pa ćete moći čitati i o tome.


Prije nego krenem na favorite moram napomenuti da je moja koža tijela normalna i nije sklona isušivanju te se ne moram mackati nakon svakog tuširanja, što ipak radim jer to volim, posebno ako je riječ o mirišljavim mazalicama čiji se miris duže zadržava na tijelu.
• Obožavam miris klasične plave Nivea kreme i bila sam presretna kad je stigla i tuširalica. Nivea tuširalica je kremasta i pravi divnu pjenu te mi ne isušuje kožu. Miris se na koži zadržava jedno kraće vrijeme, iako bi da se mene pita bila sretnija da taj divan miris traje duže. Obično tuširalice dijelim na ljetne i zimske. Ljeti biram osne osvježavajuće, dok zimi one kremastije tuširalice, dok ovu Nivea divoticu mogu koristiti cijelo vrijeme ♥.

Balea mlijeko za tuširanje iliti regenerator za tuširanje s mirisom vanilije (recenzija) je nešto predivno od mirisa do učinka na kožu. Volim regeneratore za tijelo te ih koristim kada sam u gužvi s vremenom i ne stignem se mackati, a posebno su mi dobri za vrijeme ljetnih vrućina kada mi na koži ne odgovara nikakav dodatni sloj, a opet potrebno je koži pružiti određenu hidrataciju.
Yves Rocher Monoi de Tahiti suho ulje, iako je proizvod koji se u Yves Rocher trgovinama može kupiti sam preko ljeta, sama ga uvijek imam u zalihama i koristim po potrebi, odnosno kada se želim razmaziti i opustiti. Miris ljeta koje donosi ovo ulje odgovara mi uvijek, a osim što njeguje kožu tijela, volim ga nanijeti i na vrhove kose čisto da mi zamiriše kad god pomaknem glavu.

Afrodita 100% spa maslac za tijelo sam jako dugo odgađala kupiti, ne zato što sam mislila da nije dobar, nego jer sam imala puno mazalica na lageru. Sad kad sam ga probala, postala sam ovisna. Tekstura maslaca koja se topi pri dodiru s tijelom te se lijepo razmazuje i dosta brzo upija ostavljajući kožu nahranjenom, mekanom i mirišljavom jedno duže vrijeme.
Nivea Powder Touch anti – perspirant me spašava kod stresnih situacija i na izrazito visokim temperaturama. Ugodnog je mirisa, puderast je i ne iritira kožu te se može koristiti i nakon depilacija. Nekoliko puta sam na blogu spomenula da najviše volim roll on deziće te se sigurno pitate zašto se ovaj dezić u roll on obliku nije našao u favoritima umjesto ovog u spreju. Probala sam i Powder Touch roll on i ostala razočarana jer kao da nije riječ o istom deziću, dok mi je Powder Touch sprej odličan.

• Po meni su sapuni za intimno pranje markentiški trik i mislim da u njezi tijela nisu potrebni. Našla sam se u situaciji kada sam trebala sapun za intimnu njegu te sam odabrala Olival Sensitive tekući sapun za intimnu njegu i malo je reći da sam oduševljena.
• Kad dođem kući umorna s posla i imam osjećaj da su mi stopala kao buhtlice ovaj Pyrus balzam za stopala me spašava. Balzam sadrži australski čajevac i ulje mandarine koje stopalima daje osjećaj udobnosti i opuštanja.

Afrodita krema za ruke i nokte s bademovim uljem i karite maslacem mi je jedna odlična krema koja uz to što njeguje odlično miriši. Krema je malo jača i teže se upija te mi je najdraže koristiti je prije spavanja, a ruke su ujutro fine i mekane.
• Kod njege usana sam morala izabrati dva proizvoda jer se nisam mogla odlučiti. Olival grožđane masti (recenzija) obožavam te sam ih probala sve četiri i ne znam koja mi je bolja. Lijepo njeguju sve tako da nećete pogriješiti bez obzira koju odabrali.

Nuxe Reve de Miel balzam za usne (recenzija) mi je dio obavezne večernje njege i to ga nenesem u malo debljem sloju pogotovo u zimskim danima kada su mi usnice iscrpljene od hladnoće i vjetra pa traže dodatnu njegu.

Olival olovka za njegu noktiju i zanoktica* mi je omiljeni proizvod takvog tipa prvenstveno jer je jednostavna za korištenje, a i kombinacija ulja jojobe, makadamije i avokada odlično njeguje kutikulu.

Kako ste vi njegovali svoje tijelo u prošloj godini? Koji je vaš omiljeni proizvod za njegu tijela?


*PR proizvodi

Broj komentara: 20:

  1. I ja volim Aforiditin maslac, nuxe balzam i nivea dezić. Super ti je izbor favorita :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve redom odlični proizvodi, ali najdraži od svih tu mi je definitivno Afroditina krema za ruke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nivein gel za tusiranje korisim od skoro i definitivno je najbolji koji sam probala :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. i sama volim Afroditin 100% SPA maslac <3 <3
    jako si me zainteresirala za Yves Rocher ulje i Olival olovku za njegu noktiju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. YR ulje je divno, naravno ako ti se miris sviđa :D

      Izbriši
  5. Niveaaa, obožavam taj miris plave Nivee. Najviše sam puta u 2015. kupovala upravo taj plavi gel za tuširanje i Nivea Powder Touch roll on (meni pak zbog osjetljivosti ne odgovara deodorant). Afrodita krema s bademom je odlična, ali meni više miriše na kokos nego na badem hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Plava Nivea <3 Sad kad kažeš složila bi se da Afrodita krema za ruke ima nešto kokosasto u sebi :D

      Izbriši
  6. nisam znala da balea ima takve tuširalice! idem si u nabavu bar jedne takve! dezići mi ne odgovaraju jer meni apsolutno nista ne rade i još me guše a kašljem ko' tovar sto bi ovdje rekli

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima i odlične su :) Žao mi je što ti dezić ne odgovara :/

      Izbriši
  7. Kao i uvek vrlo sličan ukus i odabir proizvoda, one koje nisam probala odabrala bi ih da sam naišla na njih tako da šta reći :). Nivea, Balea, Afrodita pun pogodak <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam je tko se slaže sa mnom i tko voli slične proizvode <3

      Izbriši
  8. Joj imam Nivea inshower tester, hitno triban probat, ako nebude funkcionira, logično, Balea :D
    Želim si Afroditu, mislim proizvode, ne ženu (nebi ni nju bacila :D). I sama iman problem sa gomilanjem neki stvari, osim lakova mazalice za tilo i ruke naravno. Kad potrošim barem malo ovoga što imam uzimam maslac i kremicu :D Moja se njega, odnosno proizvodi za njegu koje sam koristila, ono, svi su mi bili oke, nijedan nije bio baš nešto ono WOW, damn son kako je ovo dobro. Iako bi izdvojila Baleine LE losione i njihove roll on dezodoranse za osjetljivu kožu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Legendo <3 Balea LE proizvodi su uvijek puno pogodak i brzo se rasprodaju :D

      Izbriši
  9. afroditin maslac za tijelo mi je genijalan, malo mi treba da ga počnem i jesti ;)
    imamo slične favorite, volimo iste brandove :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Znaš da moram komentirati Balein regenerator?! ;) To mi je vrh proizvod, a zahvaljujući tebi omiljena mi je ova vanilija. :)

    OdgovoriIzbriši