utorak, 17. svibnja 2016.

Tester Box – svibanj

Naručila sam Tester Box za svibanj jer sam priželjkivala neki proizvod sa spf faktorom u njemu. I kada sam vidjela izgled kutije, znala sam da nisam pogriješila. Na kutiji je teta koja uživa s koktelom ispod suncobrana i mene baš podsjeća na ljeto i godišnji iako do toga ima još dosta.
Od osam proizvoda koji se nalaze u kutiji čak četiri ih je u punoj veličini što kutiju čini punom do vrha.

Schwarzkopf Essence Ultime Amber + Oil Anti – Breakage šampon je kao što mu i samo ime kaže namijenjen obnovi i jačanju vlasi te sprečava lomljenje vlasi do 95%. Namijenjen je suhoj kosi, moja nije takva, ali bez obzira s kojim šamponom perem kosu ona se brzo masti, tako da biram šampone koji njeguju, a ovaj mi djeluje kao takav. U kutiji dolazi u full size pakiranju od 250 ml.

Uriage Bariesun spf 50 krema za lice je proizvod kojem sam se najviše razveselila jer sam se potajno nadala, kao što sam već i spomenula, proizvodu sa spf faktorom. Posebno mi je drago što je krema također došla u full size pakiranju od 50 ml.

Almagea Sunlove Skin + je dodatak prehrani u obliku kapsule koji kožu priprema za izlaganje suncu i štiti je od pretjerana produkcije slobodnih radikala te pridonosi zaštiti stanica kože od oksidativnog stresa. Kapsule nisu loš proizvod, no mišljenja sam da razni dodaci prehrani nemaju što tražiti u kutiji jer njih svaka osoba bira prema svojim potrebama. Dolaze također u punom pakiranu od 30 kapsula.

Garnier Action Control Thermic roll on dolazi u punom pakiranju od 50 ml i drago mi je što se našao u kutiji jer i inače volim i koristim Garnier deziće. Ovaj dezić je ima termoaktivne sastojke otporne na temperaturu od 45ºC te je prikladan za visoke ljetne temperature.

Giardino Dei Sensi gel za tuširanje s mirisom orhideje na prvu miriši predivno i jedva čekam da se otuširam s njim. Kako do sada nisam probala ove gelove za tuširanje ovo će mi biti posebno zadovoljstvo. Gel dolazi u putnom pakiranju od 100 ml što je dovoljno za nekoliko tuširanja.

Nivea Creme Care maramice za čišćenje lica su novitet i dolaze u putnom pakiranju od sedam maramica koje ću vjerojatno iskoristiti za neko kraće putovanje.

• Još jedan Nivea novitet se našao u kutiji, a to je krema za čišćenje lica koju se također veselim probati jer sam u potrazi za nježnom umivalicom, a ova još miriši kao plava klasična Nivea krema. Pa tko joj može odoljeti J Dolazi u putnom pakiranju od 20 ml.

Matis Sun Kissed Glow Body Lotion je losion za osunčani ten te pomaže da se on održi tijekom cijele godine, a ne samo ljeti. Njeguje, hidratizira, sjaji te pruža dodatak za samotamnjenje koji pruža brže samotamnjenje  bez tragova. Djeluje kao zanimljiv proizvod i veselim se njegovom isprobavanju, a dolazi u putnom pakiranju ok 10 ml.

I na kraju da zaključim, kutija za svibanj je pun pogodak te da se u njoj našla samo Uriage kremica ja bi bila sretna, a ovako imam još puno toga lijepoga i sve će biti iskoristivo osim dodatka prehrane koji ću proslijediti.

Da opet ne ponavljam priču oko načina naručivanja Tester Boxa sve informacije možete naći na stranicama tester.hr pa ukoliko vas zanima svakako pogledajte.


Kako vam se sviđa Tester Box za svibanj? Volite li kutije ovakvog tipa?

32 komentara:

  1. Odlična kutija, stvarno se isplati! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična za ljubitelje preparative i korisna za ljetno razdoblje. Osobno, više volim dekorativu :) Također mi se sviđaju fullsize proizvodi, odličan deal je ovaj box :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ljubiteljica preperative, tako da je ova kutija za mene idealna :D

      Izbriši
  3. Super si prošla i baš mi je drago da si dobila ono što si željela :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kutija super izgleda, ali meni je laknulo što je ovaj mjesec nisam naručila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno. Ja bi se živa pojela da nisam naručila za ovaj mjesec :D

      Izbriši
  5. Sama kutija je predobra ovaj mjesec. Sadržaj je također dobar, osim što mi i dalje nije jasno zašto stavljaju dodatke prehrani, ali dobro :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama mislim da dodacima prehrani nije mjesto u takvoj kutiji :/

      Izbriši
  6. Sviđa mi se Uriage kremica, Nivea umivalica i Matis losion za tijelo, ovo ostalo onako i ne baš.. Još se nisam odlučila za kupovinu Tester boxa, nekako me strah da se ne razočaram! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je uvijek rizik, ali mislim da se u svakoj kutiji nađe nešto što ti se sviđa, a ostale proizvode uvijek možeš nekome pokloniti :D

      Izbriši
  7. Najviše me interesira Uriage Bariesun spf 50 krema za lice, mislim da ću je kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se Uriage kremica najviše sviđa, posebno jer je ljeto blizu :)

      Izbriši
  8. Pratim već dugo preko blogova koncept TB-a i sviđa mi se sadržaj kutije. Uvek ima nekoliko iskoristivih full size proizvoda. Jedino ne bi bilo loše da bude više dekorative, bar jedan proizvod, onda bi bilo totalno po mom ukusu :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da bi kutija bila idealna s jednim dekorativnim proizvodom i baš bi se dobro uklopio umjesto dodatka prehrani :D

      Izbriši
  9. Baš me zanima kakva je ova nova Niveina umivalica.

    OdgovoriIzbriši
  10. raj za preparativo-ljubce :D :D
    najvipe me zanima Schwarzkopf - taman nešto što moja kosa trenutno treba,,,
    a i Niveini noviteti me privlače <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Niveini noviteti su mi super i baš se veselim što ću ih probati, a Schwarzkopf šampone volim tako da se nadam da ćemo se slagati :D

      Izbriši
  11. Da sam naručila Tester box isto bi se najviše radovala Uriage kremici :) I kutiji koja je divan ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Same kutije su svaki mjesec tako lijepe da bi naručivala samo da ih skupim, a i full su iskoristive :D

      Izbriši
  12. Ova kutija nikako nije po mom guštu i da sam ju naručila, bila bi grdo razočarna, jedino mi Uriage kremica i Nivea čistilica izgledaju donekle zanimljivo. Lijepo kaj je tebi većina po guštu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš kako su ukusi različiti, meni je kutija vrh, ali jedan dekorativni proizvod bi bio kao šlag na tortu :D

      Izbriši
  13. Čoveče da bar kod nas ima ovako nešto, kod nas su boxevi zaista samo puni pravih testera, a kutija me je bacila u nesvest super dizajn :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tester kutije baš napreduju iz mjeseca u mjesec i baš mi je drago što ima toliko full size proizvoda :D Dizajn je za svaku pohvalu :))

      Izbriši
  14. Ova kutijica mi se bas svidjela. Tester mi je sve bolji i bolji i svakako cu uskoro naruciti i svoju kutijicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, svaki mjesec je bolji od drugoga, što se vidi i po brzini kojom se kutije rasprodaju :D

      Izbriši
  15. Dizajn je super, ali sadržaj kutije mi nije baš po volji :/ Nekako bih voljela da se unutra nađe konkretnijih stvari od gelova za tuširanje. Ali vremenom će se i sadržaj biti bogatiji, nadam se. Samo kažem da je bilo i boljih kutija od ove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš smo različiti, jer je meni ova kutija, uz kutiju za veljaču, najbolja do sada :D

      Izbriši
  16. Super mi je kutija i po sastavu i po dizajnu! Naručila sam i ja svoj prvi Tester box. Sad još samo čekam 15.6. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam uspjela uloviti svoj box za lipanj i sad mi je baš žao jer vjerujem da će biti odličan :) Nadam se da ćeš biti zadovoljna, a ja jedva čekam da nam pokažeš što se krije u njemu :D

      Izbriši